Header Ads

CM Punk: "A WWE-nek már jóval a távozásom előtt se kellettem".

CM Punk a napokban beszélgetett Dan Gelston-nal, a The Associated Press nevű hírügynökség munkatársával.

A beszélgetésből kiemeltem két érdekesebb témát nektek.
Punk a WWE-vel való munkakapcsolatáról:
"Már jóval a távozásom előtt sem szerettek, és nem is kellettem nekik igazán. Az hogy nem szerettek, még nem jogosítja fel őket arra, hogy színleljék, hogy lenne is bármiféle munkakapcsolat."

Arról, hogy a WWE nem rakta be őt a PPV-gálák main eventjébe, mikor ő volt a WWE Bajnok:
"Képzeld el mi lenne, ha a UFC, Conor McGregor-t, az egyik legnagyobb sztárjukat nem rakná be egy gála main eventjébe, hanem mondjuk csak felvezetné az adást",-mondta Punk. "Én így éreztem magam. Minden house show main eventjében ott voltam, én voltam az egyetlen ember aki állandóan úton volt, és turnézott minden egyes nap. Amikor meg eljön a PPV main eventjének az ideje, azt veszed észre, hogy oh, valaki más megy be a ringbe helyetted..."

20 megjegyzés:

 1. Hát igen. Érdekelne hogy a 434 napos uralkodása alatt hany napon lépett fel (szerintem majd minden alkalommal) és ezt összehasonlítani másokkal. Lasd "Losenar"... Nincs erre statisztika valahol? Legalább a fellépés számról?

  VálaszTörlés
 2. https://www.youtube.com/watch?v=pxyY7X7c0ow

  VálaszTörlés
 3. Komolyan, a f..... is tele van már ezzel a ny.......k CM Punk-kal. Mindenhol előadja magát, hogy szegény ártatlan Punk-ot a WWE egész végig kiakarta túrni, nem tisztelték stb, stb. Több, mint 1 éves övbirtoklás után nem kapott titleshot-ot, mert jött Batista és kilépett. Ráadásul minden egyes interjúban teljesen mást mond, meghazudtolja az előző interjúkban mondottakat. Túl kevés meccse volt, most ez a baja? Múltkor még az volt, hogy túl sokat meccselt és nem tudta kipihenni magát. Jó lenne már, hogyha UFC-vel foglalkozna - ha már kilépett a kisasszony a WWE-ből - és arra figyelne, hogy ne verjék szét az arcát... Remélem valaki jól átrendezi, mert mostmár ráfér.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. az a "baja" hogy nem azt kapta a wwe-től amit megérdemelt volna... amúgy igaza is van

   Törlés
  2. Áruld már el, hogy mégis miért érdemelte volna meg? Ő birtokolta az egyik leghosszabb ideig az WWE Champion övet és utána egyből vissza is akarja kapni? Ez inkább telhetetlenség. Sokkal több pankrátor volt, van és lesz is a szervezetben, akik "többet" érdemeltek, mint CM Punk.

   Törlés
  3. Félre érted, és nem te vagy az első. Az egyetlen amit meg akart kapni, az WM main event, ez volt az egyetlen amit akart, nem akarta visszakapni az övet, vagy titleshotot kapni.

   Törlés
 4. Ha nem tetszik ne olvasd, nekem meg ezekből a károgókból van elegem, akik nem bírják értelmezni a szöveget...neked ebből a szövegből az jön le hogy szerinte túl kevés meccse volt :DD gratulálok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Jól van, kicsi fan-boy, nyugi. Nem bántom a CM Punkodat. Nem tudom, hogy te milyen rejtett üzenetet vagy tartalmat olvasol ki a sorokból, de elhiszem neked.

   Törlés
  3. "Túl kevés meccse volt, most ez a baja? Múltkor még az volt, hogy túl sokat meccselt és nem tudta kipihenni magát. Jó lenne már, hogyha UFC-vel foglalkozna - ha már kilépett a kisasszony a WWE-ből - és arra figyelne, hogy ne verjék szét az arcát... Remélem valaki jól átrendezi, mert mostmár ráfér."
   Ezt a mondatodat nem értem, eza cikk szerint is azt mondja hogy qrva sok meccse volt de mégse ő volt a main event.

   Törlés
  4. igen CM Punk volt a kedvencem. na és?? annak idején ő miatta keztem el nézni a wwe-t, azóta is nézem de már nem ugyanaz. én a cena-sokat se szólom le. mindenkinek aza kedvence aki...az más dolog mit gondolok cena-ról.

   Törlés
 5. Már úgysem érdekelne senkit, felfuttatják Anbrose-t, Reigns-et, Rollins-t, Bray-t, meg még pár embert, plusz még az NXT-ből is (egyébként szerintem Neville nemsoká debütál), meg jön vissza majd Bryan.
  Szóval szerintem már nagyon érdektelen lenne, nekem mondjuk nem hiányzik...

  VálaszTörlés
 6. Nekem hiányzik a pipe bomb csak az a probléma, hogy mostanság annyit sajnáltatja magát mint amennyire nem nyilatkozott eddig.. Ez elhitelteleniti őt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A szerződése miatt nem nyilatkozott eddig, ezt el is mondta az interjújában. Pontosan csak annyit, hogy jogi dolgok miatt nem szólalt meg, ez gondolom a szerződésből adódott.

   Törlés
  2. Ugyanugyan.... Akkor minden válasz elől ki kellett volna térnie, de sosem tért ki
   de ha úgy tetszik akkor azt mondom, hogy eddig rendesen gyalázatnak tartotta az egészet
   eddig az volt, hogy 'soha a büdös életben' most meg az van, hogy 'hát nem is tudom.. izé..'

   amúgy birom tényleg, nagyot szóltak a promoi.. lásd mikor saját maga változtatott rajta az adás közben, ezért is lett belőle pipe bomb
   az inringje is nagyon kellemes látvány volt
   ezért is mondom, hogy hiányzik ez a lázadó csak elhiteltelenedik kicsit számomra ezekkel a nyilatkozataival
   nem kellet igazán... ugyanmár.. fogta magát és ment mit sem törődve rajongókkal sem vezetőséggel pedig mindenki vissza tartotta
   mondjuk lehet én is ezt tenném a helyében, mesélt arról is milyen kemény munka ez
   de akkor nem kellenek ezután ezek a nyilatkozatok

   Törlés
  3. legalábbis mostanság egyre barátságosabb.. többször mondta, hogy lehet majd a jövőben
   meg ilyeneket.. ezért gépeltem az elején azt a hasonlatot, hogy ' soha a büdös életbe ' - 'hát nem is tudom.. izé..'
   mikor elment mennyire ellene volt az egésznek!?

   Törlés
  4. Szerintem itt félre értettük egymást. Eddig azért nem nyilatkozott, mert nem tehette meg. Ez így is van. Viszont te már arról írsz, hogy most nem utasítja el olyan nyíltan a WWE-t mint eddig. Ez is igaz. Ez már az ő dolga, szerintem nem lesz hiteltelenebb, mert idővel lenyugszik az ember, viszont ha visszatérne, az már nekem csalódás lenne, hisz bizonyos elvei miatt lépett ki, ha visszatérne, akkor csak beállna a sorba a többi közé.

   Törlés
  5. értelek.. pont ez az, hogy nem tehette meg mégsem tért ki soha a kérdés elől csak azt mondta, hogy soha nem tér vissza vagy az elégedetlenségét fejezte ki
   olyan nem nagyon volt, hogy "nem nyilatkozom" legalábbis nem nagyon emlékszem
   de ha volt is az sem vet jobb fényt rá.. a helyzeten nem változtat
   végtére is egyet értünk
   de még nem feltétlen jelentené azt, hogy beáll a többi közé
   a pipe bomb eltud sülni ezután is :D

   Törlés
  6. Hónapokig semmit nem nyilatkozott. Se neten, semmi interjú nem volt. Volt egy másfél perces videó, ahol a WWE csak egyszer került szóba, és se tűnt komolynak a válaszadáskor. A Cabana interjú volt az első nyilatkozata hónapok elteltével.

   Törlés
 7. Én kedvelem CM Punkot, de néha kicsit már túlzás, hogy mennyit tud nyavalyogni... nem tom ki volt 434 napig bajnok egy húzóban.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.