Header Ads

CM Punk a WWE doktorairól! Kane a halál közelében?

CM Punk sok dolgon felül még a WWE orvosairól is elárult egy két érdekes dolgot, Colt Cabana "Art Of Wrestling" podcast-jában. Ezek szerint akár bele is halhatott volna egy rossz diagnózisba! 

Punk szerint a WWE orvosa Chris Amann téves diagnózis keretein belül „csak egy szimpla zsírcsomó”-t állapított meg nála egy hatalmas kinövésre a hátában, és teljesen elkerülte a figyelmét egy MRSA (Methicillin-resistens Staphylococcus aureus) fertőzés, amitől Punk hónapokon keresztül szenvedett. A WWE orvosa antibiotikumokat írt fel számára, amitől csak mellékhatások léptek fel.

Miután távozott a szervezettől, Punk egy független orvos véleményét is kikérte, aki megdöbbenve tapasztalta a tényt, hogy a WWE orvosai ezzel a súlyos fertőzéssel hónapokon keresztül engedték birkózni, hiszen ahogy az orvos fogalmazott szerencsés, hogy még életben van.

A WWE a hétvége folyamán reagált is erre a kijelentésre „A WWE komolyan veszi az alkalmazottjai egészségi állapotát, amelyet a Talent Wellnes Program hívatott szolgálni, amit az ország legelismeretebb orvosai közé tartozó Dr Joseph Maroon vezet.” 

Akik figyelmesek voltak azok akár Kane esetében is valami hasonlót vélhettek felfedezni a Survivor Series alkalmával. Azt, hogy az micsoda döntse el mindenki maga, viszont annyi biztos, hogy a WWE orvosai engedték vele Kane birkózni.

5 megjegyzés:

  1. Hát ha ez valami komoly dolog lenne nem hinném, hogy engednék a Chair meccset lenyomni ( tudom, hogy nem olyan erős székek ezek meg nem is ütnek akkorát de azért akkoris)

    VálaszTörlés
  2. mcmahon reakciojat felraknatok hirnek? beszel a streaktoresrol es rand sevagerol is!:)

    VálaszTörlés
  3. Komolyan veszi, de a pénzt még komolyabban.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.