Header Ads

CM Punk “A Pro Wrestling veszélyesebb mint az MMA!"

"A felnőtt életem legnagyobb részét bunyóval töltöttem. A Professzionális birkózás veszélyesebb, mint az MMA." – Ezzel kezdte CM Punk a Rolling Stone’s Kenny Herz-nek adott interjúját.

"Nem régiben beszéltem King Mo-val, aki azért edz, hogy pankrátor lehessen, aki szintén úgy véli,
Viszlát WWE!
hogy a Pro Wrestling a legnehezebb. De nem kell azt gondolni, hogy most majd úgy állok a dologhoz, hogy Oh ez majd könnyű lesz, hiszen tudom, hogy biztos nem lesz az."

"A pro Wrestling sokkal nehezebb. Tudom, hogy itt is sokszor küzdenek sérüléssel, de például, ha elszakad a térdszalagod, akkor megműtetheted. Egy pankrátor nem fogja, mert attól fél, hogy elveszítheti az állását. Húzódásokkal, szakadásokkal is dolgozni fognak, ahogy azt én is rengetegszer tettem, ami nem volt egy okos ötlet, és ezért ez nem a legbiztonságosabb munkakörnyezet.”

Ha belépek a szorítóba, és kiütnek, nem kell tovább küzdenem. Ha ez pankráció lenne és elesnék, ha netán leesnék valahonnan vagy bármi történne velem, aztán három másodperc múlva magamhoz térnék, találjátok ki - folytatnom kellene a meccset. Ez a pankrátor mentalitása, és örülök, hogy nem kell többé ehhez ragaszkodnom. Képzeljétek el ha egy MMA harcosnak heti 4-5 meccset kellene vívnia. Ez alap dolog volt, amit pankrátor ként tettem. Nagy különbség van a valódi és a fake bunyó között, és még is jobban megviseli a testedet, na és az utazás az valami brutális. Soha többet nem csinálom." Fejezte be mondandóját a Straight Edge Szupersztár.

Nektek mi a véleményetek erről?

20 megjegyzés:

 1. Befog ő még mutatni a világnak majd pár év múlva mikor Part Timerként visszajön :D Kinézem belőle, néha saját maga ellen beszél,de mindenki elmondta róla hogy túl hamar mondd dolgokat,amiket később megbán,visszafog ő még térni,csak nem a közel jövőben (ha nem sérül meg). 5-6 év múlva találkozunk Punk :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem punk sosem fog visszatérni a wwe-be. Végre azt csinálja amit szeretne
   Én eddig úgy láttam őt mint akinek fontosak az elvei és nagyra tartja a büszkeségét

   Törlés
 2. Nem ertem a wwe-t triple h-ekat kirugtak elvileg story szerint de ott volt az NXT Revolution-on es meg is mutattak igy egybe latszik hogy sztory http://www.wwe.com/videos/sami-zayn-gets-stretchered-out-after-kevin-owens-surprise-attack-wwecom-exclusiv-26902306

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Triple H-et és Stephaniet nem kirúgták, hanem csak már nem ők vezetik a RAW-ot és az SD-t élőben... de színfalak mögött ugyanúgy ők irányítanak

   Törlés
 3. Mert nincs hir hogy corey graves visszavonult?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem azért mert az NXT nem olyan fontos adás (szerintem a legjobb) meg nxt-s hírek nem is szoktak itt lenni az oldalon.

   Törlés
 4. Ezio szerintem is az egyik legjobb a raw es a smackdwon fele olyan jo lenne mint az NXT akkor nem lenne a nezetseggel baj.De azert egy visszavoluast ki lehetne irni egyebkent most kommentator lessz az NXT-be

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyébként én egy olyan közel 1 éve nézem az nxt-t és azóta nem láttam ezt a corey-t tehát nem is tudok róla semmit sem.

   Törlés
 5. Nick Diaz le is oltotta, teljesen jogosan. http://totaldamage.blog.hu/2014/12/13/nate_diaz_b_meg_cm_punk

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Punk ezzel most nem mondott hülyeséget, mert igaza van. Ám ezt a média találja úgy, hogy hype-ot keltsenek Punk körül. Nincs is ezzel baj, ez a show része. Szerintem meglesz az a rekord nézettség Punk meccsén!

   Törlés
  2. Flawless logic "stonecold"

   akkor Rampagenek sem a TNA-ban kellett volna kezdenie hanem egy tornateremben a pankrációt
   azért mert új az mmaban punk, dobja el az eddig megszerzett eredményeit meg hírnevét és mennyen egy noname szervezetbe szétveretni magát?
   és miért ne kapjon több pénzt a meccsért ha az ő neve dobja meg majd a bevételt?
   punk ellenfele is jól jár, ennél nagyobb promo-t nem kaphat egy fiatal kezdő

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  4. Hát hallod a UFC be vannak jelenleg a legjobb mma -sek, ahova rohadt nehéz bekerülni... Akkor nehogy már egy ilyen, mint Punk csak úgy bekerüljön, aki majd az első kicsit komolyabb ellenfélnél be is fog aludni. Ennyi erővel akkor bárhonnan ellephetik a UFC -t bármilyen sportból jött nagyobb nevű arc, hisz bevételt hozna... Basszunk az egészre aztán hozzunk be mindenféle arcot akinek jó nagy rajongótábora van, aztán dzsanesz.

   Törlés
  5. Hmmmm...nem értem Dávid, milyen megszerzett eredményekről beszélsz. A 0 tapasztalat az 0 tapasztalat. Vicces, hogy pont Punk pofázott erről a helyzetről a WWE-ben, most meg Ő játsza ezt el az UFC-ben: jön és NULLA tapasztalatra a legrangosabb szervezethez igazol minden alap nélkül. Diazék meg szétgürüzik magukat, csakhogy bekerüljenek az elitbe, nem csoda ha ezt szóvá teszik.
   Rampage helyett én csak annyit mondok: Ken Shamrock és meg lehet nézni mire vitte.
   Dana White-nak már voltak eddig is érdekes húzásai, főleg birkózókra meg profi bunyósokra elmékszem. Ja meg Kimbo-ra. Na az is érdekes húzás volt. :d

   Törlés
  6. Felesleges a vita, mert Diaz tökéletesen félreértette. Punk azt mondta, hogy a pankráció veszélyesebb, nem azt, hogy keményebb. És ez minden bizonnyal így is van.

   Törlés
  7. A legjobb pankrátornak lenni a világ nem eredmény?
   Egyébként tudjátok ki ellen fog küzdeni? Azért kérdem, mert egyből leírtátok punkot.
   Pankrációról áttérni az mma-ra nem olyan mint sakkról a box-ra.
   Szerintem erőben és állóképességben is simán van egy átlag Ufc-s szintjén.
   Főleg ha elfogadja a ATT ajánlatát akkor biztos rendesen felkészítik a meccseire
   kimbo meg shamrock története meg hogy jön ide? :)
   Fogalmam sincs, hogy punk kinek venné el az esélyét a UFC-ben, hogy feljebb lépjen a ranglétrán, nem úgy mint a pankrációban.

   Törlés
  8. Rendesen felkészítik? Még Lesnar nál is azt mondta mindenki, hogy túl későn kezdte el az mma -t és ezért nem lehetett olyan nagy, mint amilyen lehetett volna, pedig neki még igazán komoly birkozó múltja van, ezzel szemben Punk?...

   Törlés
  9. nem is frank mir szintű ellenfeleket fog kapni

   Törlés
  10. Ha vennéd fáradtságot és lejjebb tekernéd az oldalt, ez alatt a hír alatt néggyel van, hogy ki lehet Punk ellenfele...
   A PWI-s címeket nem jegyzi egy küzdősport szervezet sem, és jelenleg 0-0-0. Punk mérlege. Szóval egyenlőre egy nagy kérdőjel a csávó.
   Shamrockról csak annyit (Rampage-re reflektálva), hogy annó ő sem a tornaterembe ment az UFC-ből, hanem a WWF-be.
   Ja és tessék elolvasni Diaz mit nyilatkozott, mert ő sem a képességeit firtatta Punknak, hanem ezt a helyzetet: „Nem tartom jó ötletnek, hogy valami milliomos WWE srácot küzdeni engedjenek nálunk, csak azért, hogy a karrierjével játsszon. Tíz éve vagyok a sportban és kidolgozom a belemet is. Aztán jön ez a srác, és feltehetően több pénzt fog kapni, mint mindenki más együtt ebben a teremben.”

   Törlés
 6. Ezio szerintem lattad mar harcolni ha kb egy eve nezel nxt-t igaz sokszor nem lehetett latni de itt az utolso meccsei kozul egy az egyik https://www.youtube.com/watch?v=swkdGpCkhGE

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.