Header Ads

CM Punk interjú a TSN Off The Record talkshow-ban!

A Világ legjobbja Michael Landsberg vendége volt, ahol többek között beszélt arról a kijelentéséről is, miszerint ő soha nem tér vissza a WWE-be!

Landsberg szerint Dana White védi azzal Punkot hogy olyan ellenfelet választ neki akivel körülbelül egyenlő szinten van tapasztalatban, de Punk szerint ő bárkivel meg fog küzdeni, ha már elég felkészült lesz, de ez most még nem lenne a legokosabb dolog.
Punk elmondta hogy nem igaz hogy Chael Sonnen kihívta volna őt és ez fordítva sem.  "Az egész dolog akkor kezdődött amikor megkérdeztem Sonnen-t hogy lenne-e az edzőm és ezt ő kihívásnak vehette".

"Nem tudom biztosan állítani, hogy soha nem megyek vissza a WWE-be, de nem vágyok vissza és szerintem a WWE sem szeretné hogy visszamenjek." Punk szerint elég szoros a kapcsolatuk Aj-vel ahhoz, hogy el tudják különíteni a magánéletüket a karrierjüktől. 
"Magam mögött akarom hagyni a WWE-s múltamat, és minden erőmmel koncentrálok a UFC-s karrieremre."

9 megjegyzés:

 1. "a WWE sem szeretné hogy visszamenjek." Nem a faszt nem, már bocsánat.

  VálaszTörlés
 2. Szegény punkot miért nyaggatják mindig a wwe-vel? szálljanak már le róla, lefossa őket, mert gecik voltak vele, ennyi..

  VálaszTörlés
 3. Annyiszor elmondta már hogy nem megy vissza,hogy egyszerűen már a könyökömön jön ki.
  Nem jön vissza,ok sajnálom,az egész világ sajnálja,de esőre is felfogtuk,nem értem mi értelme ugyan azt elmondani vagy 50x-er.

  VálaszTörlés
 4. "Landsberg szerint Dana White védi azzal Punkot hogy olyan ellenfelet választ neki akivel körülbelül egyenlő szinten van tapasztalatban"

  Ha valóban ez a véleménye akkor Landsberg egy retardált.Már hogy lennének egyenlő szinten tapasztalatban?Az ellenfele hányszor harcolt ketrecben?CM Punk hányszor harcolt ketrecben?Pontosan...akkor milyen tapasztalatról beszélünk CM Punknál?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem se oké a hapek, már elsőre olyan buzis beütése is volt :D

   Törlés
  2. Szerintem az a vicc, hogy mekkora hype ja van ennek, és hogy valakik tényleg elhiszik, hogy Punk bármit is fog tudni ott kezdeni.
   Bár jobban nem fogja tudni beégetni magát, mint Batista, aki a csúfos meccse után még habira vissza is tért, pedig akkora arccal húzott el:D

   Törlés
 5. Na mondhat bárki bármit
  Punk óta nem volt normális WWE bajnok.Punk szinte mindig jelen volt persze,hogy még mindig nyagatják.Most milyen bajnokok vannak?Évi 2X megjelenik oszt csá! Szégyen!!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.