Header Ads

Brock Lesnar távozik?!

A WWE ajándéktárgyaival foglalkozó részleg azt a felsőbb utasítást kapta, miszerint ne
álljanak elő újabb Brock Lesnar ajándéktárgyakkal!

  
Továbbá arra kérték őket, hogy Sheamus féle termékekkel álljanak elő ami a kelta harcos várható Pusholását hivatot szolgálni.

A pletyka szerint Lesnar kiszállni készül a WreslteMania 31 után, és csak egy valami biztos. Hatalmas harc várható a WWE, UFC és a Bellator MMA között aminek egy nyeretese lesz…Brock Lesnar.


5 megjegyzés:

 1. Pletykálnak arról, hogy Lesnar vissza MMA-zni?

  VálaszTörlés
 2. Jobb lesz ha a Bellatorba megy vissza mert az UFC-ben garantáltan szétverik a fejét megint.Bár lehet a Bellatorban is egy csicska lenne

  VálaszTörlés
 3. Felőlem akárhova mehet ,csak ne maradjon wwe-nél. Most komolyan hány meccse volt az évben?! 5? Meg szerintem HBK-nek kellett volna megtörnie a streaket ő legalább 20 éven keresztül szórakoztatta népeket EAT SLEEP AND I'M A FUCKER.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úristen.... Hogy van még ember aki mindíg tud ezen rágódni...

   Törlés
  2. Hát igen kész röhej hogy ilyen part-timereket alkalmaz a WWE.Egyébként Undertaker felajánlotta HBK-nek hogy törje meg a streaket de HBK annyira tisztelte őt hogy visszautasította az ajánlatot.Viszont a seggfej Lesnar aki senkit sem tisztel természetesen gondolkozás nélkül elfogadta....hogy néz már ki hogy olyan valaki törte meg a streaket aki nemsokára elhúz a büdös francba és alig szerepelt a WWE-ben?

   @Phenomenal One

   Igen még mindig van ilyen ember mert ez mélységesen felháborító

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.