Header Ads

BREAKING! Josh Matthews a TNA új kommentátora!

A TNA megerősítette, hogy a korábbi WWE bemondó, Josh Matthews 2015-től már az ő kommentátoruk lesz!

Tehát már hivatalos, hogy Josh Matthews lesz a TNA új kommentátora, de nem egyedül! Ugyanis csatlakozni fog még hozzá nem más, mint a háromszoros világbajnok, Josh jó barátja, Taz!
Az új csapat pedig már a következő TNA gálán debütálni is fog, 2015 január 7-én! 
"Josh egy dinamikus tehetség, aki nagy energiát és tapasztalatot hoz a kommentálásba", mondta John Gaburick, a TNA ügyvezető alelnöke. " Évekkel ezelőtt már volt szerencsém dolgozni Josh-sal, és tudom, hogy ők ketten "lebilincselik"majd a nézőket a TV képernyő elé".

"Valósággal 'felvillanyozott', amikor meghallottam a híreket, miszerint együtt fogok dolgozni Josh Matthews-al", mondta Taz. "Célunk nem más mint, hogy mi legyünk napjaink legjobb bemondócsapata, Matthews és az én munkamorálunkkal, és tapasztalatunkkal, meg persze a legjobb rosterrel. Alig várom már, hogy Január 7-én együtt közvetítsek barátommal, egyben új bemondótársammal, New York City-ben."

"Nagyon örülök hogy csatlakozhatok a TNA-hoz és én lehetek a cég "új hangja", nagy haverom, Taz mellett", mondta Matthews. "Szeretnék köszönetet mondani Dixie Carter-nek és John Gaburick-nak ezért a hihetetlen lehetőségért. Mike Tenay egy legenda ebben a szakmában, és én alázatosan fogom folytatni azt amit ő elkezdett itt 12 évvel ezelőtt. A "hangomat fogom adni" azokhoz a csodálatos sportolókhoz, akik azt teszik amiben ők a legjobbak, ez egy valóra vált álom.

6 megjegyzés:

 1. Igeen! A TNA kihasználta a WWE hibáját,hogy kriúgták Josh-t.

  VálaszTörlés
 2. Na erre kíváncsi leszek, én mindig is bírtam Josh-t, Taz meg egy állat, mindig nyomatja a hülyeségeit. Bár tény, hogy néha már fárasztó, de szerintem jó páros lesznek.

  VálaszTörlés
 3. Srácok valamikor nem lesz szerkesztői felvétel? Két napja potyognak a hírek, többek között Punk megint nyilatkozott,és ott már nem zárta el a visszatérést :) Ez az interjú is meghallgatható Youtubeon (opie and jim norton podcast). BDB Pushban fog részesülni WM után , Reigns beszélt Samy Zaynről és már Main Event pozícióba tenné, Finn Bailor Theme Songja a TOP10 Rock instrumentálba került Jericho Theme songja után elsőnek. emellett még rengeteg apró hír jött ki, olyanok mint hogy Ziggler akár meg is nyerheti a Rumblet,vagy ,hogy Reigns Pushját Dean kapja meg :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A legfontosabb hírt kihagytad, Darren Young sérülésből visszatért egy live event-en, a nemjóját.

   Szerintem még most is van szerk. felvétel, legalábbis nemrég volt. Mé nem jelentkeztél.

   Törlés
  2. "Mer" vizsgáim "vótak"... most Márciusig van időm,azért kérdeztem :)

   Törlés
 4. Josh már nagyon hiányzott! Remélem, a TNA-t kissé fellendíti. Tazt meg hagyjuk, még rosszabb, mint Booker volt kommentátorként.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.