Header Ads

BREAKING!! Hatalmas visszatérők a Raw-on! *SPOILER*

Egy jó ideig megint nem lesznek meghívott házigazdák, mert az irányítást átvette...


Igen, az Authority! Aki visszahozta őket az nem más mint a tizenötszörös világbajnok, John Cena!
Mint tudjuk a Survivor Series után Cena kezében volt a döntés, hogy ki lesz vagy kik lesznek a jövőben az új GM(ek). Cena ám nem jókedvéből hozta vissza Hunteréket. Seth Rollins éppen Edge és Christian vendége volt a beszélgetős műsorukban, amire Seth elhívta Big Show-t is és persze ott voltak vele mint mindig, a "szekusai". Rollins leütötte a MITB táskával Christian-t, majd megfenyegette Cena-t, hogy ha nem jön ki, eltöri Edge nyakát! Cena kijött de Seth nem engedte be a ringbe John-t, és mondta neki hogy hozza vissza az Authority-t. Egy idő után Cena így is tett,  kimondta hogy vissza hozza őket, Hunterék meg elkezdtek hangolni szilveszterre.

11 megjegyzés:

 1. Tetszett ez a befejezés, még esetleg Rollins és Lesnar is kezet rázhattak volna.

  Ryback...Ryback. Jó volt a szegmense, amit előadott. De ez érezhetően nem csak róla szólt. Így reflektáltak Punk nyilatkozatára (legalábbis amit Ryback-ről mondott), hogy lerombolják a negatív képet, aki csak sérüléseket hagy maga után. +Jaj, hogy neki is milyen nehéz volt a karrierje, ő is meg tud sérülni és voltak is sérülései. Jót tett a karakterének az biztos, az, hogy mennyire volt az ő ötlete és mennyi volt az előre megírt szövege az más kérdés.

  Ha már Punk-ra mondták itt páran, hogy rinyál, akkor ez a Ryback promó mi volt ha nem színtiszta rinyálás és önsajnáltatás? Na mind1 be is fejezem mielőtt a Ryback fanok a torkomnak ugranak :D. (Amúgy nem akarom védeni vagy támadni egyiket se, meg bírom Ryback-et, csak megjegyeztem.)

  VálaszTörlés
 2. BNB is visszatért!!! Orton is a RAW után!! :)

  VálaszTörlés
 3. Ilyen borzalmas utolsó RAW-ot még nem láttam! Az eleje, amilyen jó volt olyan nézhetetlenné vált. Remélem a jövő adás jobb lesz.. Orton visszatért, csak nem a TV-s adásokon szerepel sajna..
  https://www.youtube.com/watch?v=zkEBzxu_RDA

  VálaszTörlés
 4. A francnak kell olyan meccseket csinálni, hogyha Team Cena győz akkor Triple H távozik.. Mi az értelme, ha utána kis idő múlva úgy is visszatér... Semmi értelme...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hogy húzzák az időt, mert WM-en kell véget érni. Mindenki szidja a gimmick PPV-ket, hogy kiszámítható, hogy úgyis akkor ér véget egy feud. A WM ugyanerről szól, arról nem is beszélve, hogy emiatt ilyen erőltetett szar történések vannak hónapokig.

   Törlés
 5. Neem!!!Nem hiszem el.A Survivor Series után már néha végigment Rollins meccse és nem kezdődött minden Raw azzal,hogy egy évig pofázik HHH.

  VálaszTörlés
 6. Nem az volt, hogy Randy is visszatér mert én Orton-t nem nagyon láttam.
  BNB-nek örültem, Brock gondoltam, hogy most se fogja túlvállalni magát, viszont a vége most legalább nem face show volt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Adás után jött Orton!!!

   Törlés
  3. Adás után? hát ez megint szép volt.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.