Header Ads

Breaking! Adrian Neville a Main Roster közelében!

A WWE szorgosan dolgozik a korábbi NXT bajnok Adrian Neville Main Roster-be való felhozatalán. Ez csak is jót jelenthetne sokak szerint, ám a baj a gimmick-nél kezdődik!

A pletykák szerint a WWE azt szeretné ha Neville a felkerülésekor a legendás rajzfilmfigura Mighty Mouse karakterét testesítené meg. A terv értelmében a WWE vezetősége teljes mértékben egy gyermek kedvenc figurát csinálna belőle amihez még maszkot is kapna.

Igaz, hogy ez a dolog még nincs kőbe vésve de sokak állítása szerint már csak hetek kérdése, hogy a Red Arrow főműsor időben lehessen látható.

7 megjegyzés:

 1. Elmehetnek a jó édes k*rva anyjukba. Ez már tényleg röhej amit csinálnak. Aszem most jutottam el arra a pontra hogy abba hagyom az egész wwe nézését mert ez már tényleg szánalmas....

  VálaszTörlés
 2. Szerintem annyira nem gáz, olyasmi lesz mint Sami még az El Generico-s időszakából.
  Bár tény, hogy én is jobban örülnék a mostani gimmick-jénke, mondjuk eléggé semmitmondó...

  VálaszTörlés
 3. Nagyon el kellene engedni ezt a célozzuk meg a gyerekeket korszakot.Most az egyik legjobb NXT s karakterből bohócot csinálnak a gyerekek kedvéért.

  Utolsó 2 PPV már nem is volt rossz kezdtem azt hinni hogy lassan vége és valami nagyon jó korszak fog kezdődni ,de látom nem nagyon akarják elengedni ezt a gyerekbarát hülyeséget.

  VálaszTörlés
 4. Tudtam, Tudtam, hogy valamivel tuti el fogják kúrni Neville-t is, nem igaz hogy nem tudnak neki egy normálisabb gimmicket adni. Inkább hagyták vólna meg a mostani gimmickjét, igaz, hogy ez most ilyen semilyen de akkoris ennél a ..-nál az is jobb lenne. Ascension se fog jó sorsra jutni :S

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. 'volna' nah már idegességembe mit írok :D

   Törlés
 5. John Cena meg majd Mickey Mouse hangján fog megszólalni..

  VálaszTörlés
 6. végre felhozzák neville-t az NXT-ből erre elbasszák a gimmick-jét

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.