Header Ads

Team Cena - kirúgva!?

Triple H a SmackDown felvételeken kijelentette, hogy amennyiben Cena csapata elveszti a meccsét Team Authority ellen a vasárnapi Survivor Series-en úgy a csapat tagjai azonnali kirúgásra kerülnek.

Ám Triple H kiemelte, hogy ez alól kivétel John Cena aki nagy profitot hoz a cégnek ezért őt mindenképpen megtartják, mivel a csapattársai csak is feláldozható emberekből állnak.

Cena csapata Ryback, The Big Show, Dolph Ziggler és Erick Rowan.

24 megjegyzés:

 1. Ez mekkora hülyeség. Így már lehet tudni ki fog nyerni...

  VálaszTörlés
 2. Nem biztos, lehet a sztori miatt "kirúgják" őket és majd valahogy visszahozzák őket.

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. A hagyományokat őrizni is kell!!! :D

   Törlés
  2. meg minden évbe bőg, meg minden évbe megalázzák.. de nem is képes már többre.. kényszer
   gondolom sosem kapott igazán nagy fizetést, hogy profitáljon belőle ezért még most is itt kell szerencsétlenkednie
   régen birtam, nagyon mozgékony volt Paul mai magához képest, meg a méreteihez képest is

   Törlés
  3. a 7-dik legjobban fizetett a wwe-bol

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Kovezzetek meg, de en ugy gondolom, hogy a meccsnek nem lesz nyergese es vesztese sem. Mivel Ryback mondta, hogy o csak a Team Ryback tagja ezert ugy gondolom, hogy a meccs kozben Ryback mindenkit lezuz. Igy a Team Cena-t se rugnak ki es az Authority-nek sem kellene lemondania. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megvagy kövezve :D na viccet félre téve szerintem tuti lesz valami csavar ebbe az egészbe mert nem tudom elképzelni azt, hogy ebből a egész türhetően felépített meccsből is valami trágya legyen

   Törlés
  2. Lehet hogy Erick Rowan lesz a kakkukktojás, és elárulja Cenáékat.

   Törlés
  3. "WWE és a csavar" amerikai tudományos-fantasztikus film. Amúgy meg nem ez lenne az első olyan meccs, ami jónak néz ki, de szar lesz, feltéve, hogy az lesz. Ugyan nem figyelem már nagyon a dolgokat, de pl azok az MiTB meccsek, amiken main eventerek szerepelnek legtöbbször sokkal rosszabbak, mint ahol midcarderek vannak.
   Ilyen helyzetben pedig találgatások helyett jobb megoldás azt az elvet követni, ami a WWE-nél 99%-ban beválik: mindig a legegyértelműbb, legnyilvánvalóbb dolog történik, az amire elsőre gondol az ember ránézésre. Azaz senki nem fog elárulni senkit, és semmi csavar nem lesz benne. Team Cena nyerni fog.

   Törlés
 6. https://www.youtube.com/watch?v=zRn4UOkeTgM

  VálaszTörlés
 7. A csapat többi tagjának összedobva sok fanja van,hogyha veszítenének nagylenne a fújolás.

  VálaszTörlés
 8. A meccs közepén bejön CM Punk, mindenkinek kioszt egy GTS-t oszt csókolom. (tuti nem igy lesz, csak poén)

  VálaszTörlés
 9. Eric Rowan a Team Cenaba????!!! M! VAN???!!4!4!

  VálaszTörlés
 10. Most itt nagy ziccer van, amit bekéne lőni. Authority kikapna, Vince meg mindenki boldog lenne, ám ekkor HHH-ék visszajönnének és folytonos támadásokat csinálnának, Vince szervezné a WWE-t megmentő hadat, s a WM-n jönne a végső csata. Vincét valami over face képviselné, Stephet és Huntert egy kibaszott heel..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez simán jó lenne és élvezhető is! Jó ötlet!

   Törlés
  2. Szerintem is hasonló lesz, csak pont fordítva. HHH nyernek, mert egy SS-en nem lehet vége ennek a "rémuralomnak", és a TeamCena tagjai lesznek, akik visszajárnak "kísérteni". És mivel a szurkolók csipázzák őket, így Vince visszaveszi az egész bagázst, akik ugyan úgy ellenük fognak harcolni. Aztán a WM előtt majd elkezdhetik felépíteni azt a story-t amit írtál, talán Vince-el, talán nélküle valamilyen új vezetővel, akit ő nevez ki. Teszem azt Hogan-el, Stone Cold-al, vagy CM PUNK-al, ami nem lenne semmi, ha létrejönne, bár kicsi rá az esély.

   Törlés
  3. Szerintem pedig az lesz, hogy valaki nyer, ha Cenaék akkor vége az egész feudnak, mintha elvágták volna. Ha az Authority nyer, akkor meg mindenkit kirúgnak, kivéve Cena-t, aki ezután egyedül leveri őket, és utána a többieket Vince visszaveszi. Meg amúgyis tele logikai hibákkal az egész sztori. Jó oké ez pankráció meg minden ilyenen kár töprengeni, na de ha Vince mondja meg, hogy az Authoritynek vége, ha kikapnak, akkor hogy engedheti, hogy az egész face csapatot csak úgy kirúgják? Ha esetleg a WM-ig elhúzódik, ahogy Máté írja, akkor a face oldal már nem is kérdés: Cena a heel meg mindegy ki, úgyis kikap.

   Törlés
  4. "Szerintem pedig az lesz, hogy valaki nyer" Na ez már vélemény :D :D Amúgy ugyan azt leírtad mint én. Mellesleg még mindig ez a legjobb story az elmúlt időszakban, szóval add lejjebb vagy tényleg nem fogod élvezni soha ezt az egészet, akkor meg semmi értelme nézni.

   Törlés
  5. Direkt írtam így:D Ezzel akartam jelezni, hogy szerintem a legegyszerűbb megoldás lesz. Amúgy én már rég nem nézem a WWE-t. Ez lehet, hogy jó sztori, de sok "apróság" miatt egyszerűen elment a kedvem. És próbálom elkerülni azt, hogy mindig, ha nem tetszik valami, akkor így reagálok "mi ez a szar, többet nem nézem!!!!" utána meg nézem tovább. Elismerem, hogy nekem ez már túl unalmas és kiszámítható. De azért a véleményem rátukmálom mindenkire kérdés nélkül:D

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.