Header Ads

Reigns Lesnar hátán érhet a csúcsra?

A Brock Lesnar történet tovább látszik bonyolódni, hiszen a szerződésének a lejárta vészesen közeleg!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/28/20/36/40/772/SS14_Photo_304xx.jpg

Sokan beszélnek arról, miszerint az árcédulája túl magas ahhoz képest, hogy a Royal Rumble és a WrestleMania-n kívül egyáltalán nem éri meg használni.

A WWE Battleground Brock Lesnar nélküli júliusi adása 31.000 eladást ért el Észak Amerikában. Összehasonlításképpen a WWE Night of Champions szeptemberi adása már csak 30.000 eladást ét el, ahol a Lesnar vs. John Cena volt a main event. Az internacionális eladások pedig messze több eladást mutatnak a Lesnar nélküli PPV-kre.

A legfontosabbat Lesnar helyzetében az árcédulája játssza. Az eredeti terv szerint, ami még élhet Lesnar elvesztené a Címet Romain Regins ellen a WrestleMnia 31-en amivel Reigns lenne a WWE új arca. Habár már sokan tették fel a kérdést, hogy mi értelme lenne a meccsnek, ha mindenki tudná, hogy ez Lesnar utolsó meccs, tehát egyértelmű lenne, hogy kikap.

Egy ideig az is lógott a levegőben, hogy Lesnar új szerződést kapna, ám ehhez egy nagy Babyface runt adnának neki. Amíg ez még mindig megtörténhet, addig a WWE-n a döntés, hogy lenyeli-e Lesnar árát vagy sem, ha tudja, hogy egyáltalán nem lesz belőle profitja.

Vegyük figyelembe Lesnar következő meccsét, amin a tervek szerint megveri – ismét – John Cena-t, így Reigns győzelme elég meghatározó lenne. Viszont ha a WWE megengedheti magának, hogy kifizeti Lesnar árát akkor a Cena elleni meccs kimenetele biztosan változna. Alternativa ként pedig felmerülhet, hogy Reigns ezután megnyerné a Royal Rumble-t és kihívná Cenat a WreslteMania-n. 

De még Seth Rollins-ra is rárakhatják az övet addig, habár akkor nem lenne annyira meghatározó a győzelme mintha ahhoz Cena-n vagy Lesnar-on vezetne az út…

21 megjegyzés:

 1. Lesnar kapna babyface karaktert azzal is pl.: Legyözi Rusevet

  VálaszTörlés
 2. Ezek annyira, de annyira balfaszok !!
  hát nem veszik észre hogy nem Lesnarral van baj, hanem hogy a sokadik Cena vs Lesnar meccs nem érdeklik az embereket ! Hányszor nézzük még végig hogy Cena semmiben nem ér fel Lesnarhoz, sőt még egy látványos küzdelmet se tudnak összehozni mert Cena meg se erőlteti magát. Az összes eddigi meccsük (típustól függetlenül) egy rakás fos volt, ahol a 30. másodperctől lehet látni hogy Lesnar fog nyerni.
  Engem se érdekel már... akkor az embereket miért hozná lázba ? Akárki mással, ismétlem akárki mással meccselne Brock Lesnar, az sokkal jobban érdekelne, sokkal érdekesebb lenne. Reigns ? oké... Orton ? oké... felőlem Rollins is elveretheti magát vele, de mindegyik jobban küzd mint Cena.
  CM Punk akkora meccset hozott össze anno Lesnarral hogy az azóta is lecke lehetne mindenkinek.
  Oké hogy Lesnar drága, de simán visszajönne az ára ha nem Cenával engedék össze mindig.
  Köszöntem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De nem világos, hogy a Lesnar nélküli PPV adásokat többen nézik? Amúgy meg mi a lófaszt vártál egy streaktörés útán, hogy majd leáll adok-kapokat játszani Cenával? Ebbe direkt az volt a jó, hogy kétszer lesquash-olta a WWE legerősebb karakterű csávóját.

   Törlés
  2. Wesnek van igaza.. attól, hogy ott úgy jött ki az nem jelent semmit.. máskor meg lehet dupla annyian a fene tudja , ez adásról adásra más
   tényleg az itt a baj, hogy Lesnart magasabb szintre épitették
   most az egész brandot próbálják majd feljebb hozni mert egyénileg senki nem éri be jelenleg
   szerintem
   esetleg a Punk-Bryan páros valamelyike verheti el.. na de ennek meg az esélye tudjuk mennyi

   Törlés
 3. Ebből a szempontból én nem bánom, hogy vergődik a WWE. Lásd első három hónap ingyen WWE Network, utána is csak nájnájtinájn, most pedig ingyen november. Még pár ilyen hónap és rá fognak jönni, hogy van egy saját csatornájuk, ahova nem hiszem, hogy nagyon befigyel a helyi "védjük a gyerekeket az erőszaktól szervezet". Így már simán adhatnak akármit és jelen esetben itt a pozitívumokra gondolok.
  Riválist nem kap a szervezet, de szerencsére a piac valamilyen szinten közbeszólt. Így még van remény a minőség javulására!
  Hol vannak már a régi 10-es nézőindexek...

  VálaszTörlés
 4. Én szívesen megnéznék egy reigns vs lesnar. meccset a WM-en az övért.

  VálaszTörlés
 5. Ez hulyeseg a battleground-on azert volt nagyobb az eladas mert jobb meccsek voltak

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És azt előre honnan tudták volna? Amúgy meg a BG az év eddigi legrosszabb PPV-ja, a NOC-nál meg csak a WM volt jobb. Amúgy meg kit érdekelt volna a NOC meccsük, a SS után?

   Törlés
 6. Hàth persze, a meccsektöl is függ mondjuk 3.-jára cena vs lesnar már unalmas lenne mindenkinek az eredmény kiszámítható!

  VálaszTörlés
 7. Nem tudom igaz-e de azt olvastam hogy Y2J-ott lesz az SD-n

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. RAW-n is mutatták, hogy ott lesz Y2J és a vendégei Tripla meg Stephy lesznek

   Törlés
 8. Őszintén szólva nem is hangzik rosszul ez a Rusev vs Lesnar.. Lehet hogy nem lenne egy hatalmas meccs, de végre valami új..Mondjuk az "orosz" diszkvalifikációval nyerhetne is.. Megaztán akár Rusev sérültlistára is tehetné Lesnart.. hogy aztán hosszabitanak e vele szerződést az már onnantól Vince dolga. lényeg hogy az övet le kéne adnia és például a Royal Rumble mehetne akár az övért is. mindjárt nagyobb lenne a sztori. meg a lehetséges sroryline-ok.. Nem tudom ki hogy van vele, engem borzalmasan zavar például, hogy a RR és a Wrestlemania között gyakorlatilag elképzelhetetlen egy övváltás.. és éppen ezmiatt az egyik legkreativabb ppv-t a Chambert teljesen elértéktelenítik..

  VálaszTörlés
 9. Nehogy már!
  Lesnarnak face turnt?
  MINEK?
  Ő a tökéletes heel!
  Még ha full timer lenne,akkor megértem hogy új karaktert akarnak neki adni de így hogy csak 2-3 meccse van évente minek?
  Hiába a wwe még Brock Lesnart is tönkretenné...
  Meg mi ez már hogy Lesnar vs Rusev???
  Komolyan azt hiszitek,hogy az ember aki legyőzte Takert a WM-en majd lealacsonyodik egy olyan újonchoz,mint Rusev?
  Feltörekvő,és tehetséges de nemár!
  Meg feljebb olvastam hogy akár Rusav DQ-val nyerhetne is meg hogy sérülést is okozhatna!
  Majd biztos elveretik Rusevvel a streak megtörőjét,ember gondolkozz már!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én úgy értettem hogy HA Lesnar legyözné Rusevet akkor kaphatna face turnt, de én azt NEM mondtam hogy legyen face!!!!!!!! Szerintem is jó heel-nek.

   Törlés
  2. 1. Attól, hogy valaki babyface turn-t, még a karaktere (gimmickje) nem változik.
   2. Lehet, hogy nem jó ötlet heel-t csinálni belőle, de így több pénz lenne benne (sokkal), és így hosszabbítanának vele, mert megérné, így nézhetnéd tovább (mert ahogy olvasom, te kedveled).

   Törlés
  3. Persze hogy kedvelem.
   Ha full timerként jönne vissza akkor talán megérné face turnt adni neki,de így hogy csak néhány meccse van évente nem tudom mennyire lenne jó az üzlet szempontjából elrontani egy tökéletes heel karaktert holott 3 max 4 meccse van évente.

   Törlés
 10. Sheamust futasák már nem hiszem el már. Sheamus a legerősebb király Hel turnéja lehetne és még az országos öve tis elveszik tőle.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért bukta az övet mert ő már rég túlnőtt rajta.
   Csak azért kapta meg hogy némi jelentőséget adjon neki,Rusev karakterének viszont jót tett hogy megnyerte.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.