Header Ads

John Cena vs. Brock Lesnar a WWE TLC Pay-Per-View-n?

Némi spekuláció látott napvilágot, miszerint a WWE már a jövő havi TLC pay-per-view-n szeretné egymásnak engedni John Cena-t és Brock Lesnar-t a WWE World Heavyweight Championship-ért!

http://media-ewrestlingnews-com.s3.amazonaws.com/2014/10/27/02/21/16/476/cena.jpg

A pletyka alapját az a tény szolgálatatja, miszerint Lesnar a decemberi hónapban tér vissza a WWE TVs adásaira.

Ha Cena pedig még sem nézne szembe Lesnar-ral, akkor nagy eséllyel egy triple-threat TLC match résztvevője lenne Seth Rollins és Randy Orton társaságában.

26 megjegyzés:

 1. Dejó! Alig várom hogy huszadszorra is végignézem a dögunalmas meccseiket!

  VálaszTörlés
 2. Meg a kurva anyjukat most már! Szar fos féreg WWE Vince-el az élen, Pénzéhes kutya!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. a kurva anyád faszát WWE a legjobb

   Törlés
  2. Akkor nézd meg 100000-ik alkalommal is a Cena Lesnar meccset.
   A wwe 2009 óta egyre lejjebb halad a ranglétrán,legalább is szerintem,mivel akkoriban kezdtem el nézni.

   Törlés
  3. "Suttyó Falva" A neved leír mindet rólad! Egy büdös suttyó vagy!

   Törlés
 3. Dögunalom ez az erőltetett Cena-Lesnar viszály.. igazából még viszálynak se nevezném, olyan mint egy lavór langyos vizelet.. Ahelyett hogy Cenát erőltetik, lehetőséget kéne adni a fiatalabb tehetségeknek. A triple threat meccs jó ötlet, ezek általában jól szoktak sikerülni, pláne a tlc-s változat, de inkább Cena és Orton helyett szivesebben megnéznék egy Bray Wyatt-Roman Reigns-Cesaro meccset az első számu kihívó jogáért. Rollinsot kár belevenni, úgyis nála van a táska, így ő bármikor bele tud szólni az övek sorsába..

  VálaszTörlés
 4. Tudtommal a HIAC-on a Cena vs Randy között a tét a kihívói jog volt szóval kétlem h visszautasítaná.

  VálaszTörlés
 5. Engem például az ilyen hírekkel szórakoztat a WWE. Adást kizárt, hogy megnézzek, de már a hírekből is olyan vicces, hogy az ötlettelenséget valami új szintre emelik, úgy hogy teljesen komolyan gondolják és még viszonylag jól is keresnek vele, hát hihetetlen. Már már idegesíteni sem tud ennyi év után, inkább nevetek rajta egy jót. Remélem azért Big Show -t előtte ledarálja vagy Henry -t (már ha valamelyikük még van).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már én is ezen a szinten vagyok.Volt idő amikor felháborodtam ezeken a bohócokon de mostmár csak mosolygok rajta.Hihetetlen,például 2001-ben ki hitte volna hogy a WWE ilyen szintre lesüllyed?Mert jó nem lehet mindig jó passzban egy cég de ezért az már durva.És az a baj hogy hiába hívják vissza a régi arcokat egy kis időre,még ők is csalódást okoznak.Szar az egész úgy ahogy van,hol van már a régi WWF/WWE szint ami kb 1998-2005.ig tartott?De komolyan még az 1998 előtti időszak is jobb volt ennél mert az akkori légkörnek volt valami varázsa ami miatt nem tudtunk felállni a TV mellől meg ugye akkoriban igazi férfiak panckrációztak nem ilyen tehetségtelen szarok akinken nincsen semmi egyénisége,tisztelet a kevés kivételnek

   Törlés
  2. Nagyon jól megfogalmaztad,így igaz!!!

   Törlés
 6. Ez a viszály már rohadt uncsi:( szívesen megnéznék egy Reigns vs Lesnar vagy Orton vs Lesnar meccset WHC övért.Esetleg Reigns vs Orton vs Lesnar tlc meccs.

  VálaszTörlés
 7. Még jó, hogy erre a feudra nem lőtték el a Once in a lifetim-ot, egyébként nemtudom, hogy minek erőltetik ezt a párosítást, helyette lehtne mondjuk egy RAndy-Brock vagy Ryback-Brock is.
  A Triple Threat jó lenne bár csak akkor ha nem Cena nyerne.Nekem mióta bejött Bray a WWE-be ő a kedvenc ugyhogy akár őt is eltudnám képzelni Brock ellen bár ez csak ez személyes vélemény

  VálaszTörlés
 8. Ez tudom, hogy nem ide tartozik de most ugye jön a SS, szóval ha lehetne nektek mi lenne az álomcsapatotok tudom ez a mostani WWE nem túl jó de kiváncsi lennék, hogy ha össze lehten állítani bármilyen korból pankrátorokat ti kiket raknátok össze?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Team Rocky!! VS Team Austin!!
   Goldberg Hulk Hogan
   Cm Punk Sting
   DX Hardy Boyz

   Törlés
  2. Team Rock vs. Team Austin lényegében már volt, csak nem ilyen néven, az szerintem a legjobb Survivor Series meccs.

   Törlés
 9. Nem tudom, hogy ki mit várt, mikor a Hell in a Cell-en Cena lett az elsőszámú kihívó. De a WWE sem hülye, így biztos, hogy vagy nem egy egyszerű meccs lesz (No holds barred, 2-out-of-3 Falls ) vagy hozzácsapnak még 1-2 embert a meccsükhöz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. TLC-n FB (főleg PG-ben)? Elég valószínűtlen...

   Törlés
 10. John Cena arra a first blood meccsre kell varj vagy 10-20 evet

  VálaszTörlés
 11. Ezio az en alomcsamatom Team Lesnar ezekkel az emberekkel Lesnar ,Goldberg[a 2001-tol 2004-ig],Batista[a regi nem a mostani],Triple H [a regi] es The Undertaker[a regi]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A régi.:DD Honnan tudod milyen volt régen, szerintem te 2001-ben még meg sem születtél

   Törlés
 12. https://www.youtube.com/watch?v=zRn4UOkeTgM

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.