Header Ads

JBL-t "megkövezték" Chris Benoit miatt!

Mint ismeretes a WWE rajongók a Twitteren tudnak igazán nagy visszhangot adni a nem tetszésüknek, hogy ha a WWE-ről van szó. Ám ez esetben teljesen igazuk volt!

JBL-t sértő kritikát kapott – teljesen jogosan – amiért nem említette meg Chris Benoit-át, mint egyetlen túlélőt a 2003-as traditional Survivor Series meccsben. JBL állítása szerint csak John Cena volt az egyedüli túlélő, holott Chris Benoit ugyanúgy túlélte a meccset!

23 megjegyzés:

 1. Én nem tudom most hol dolgozik JBL de ez szerintem teljesen érthető.Ha megemlíti Benoit-ot akkor vagy kirugják a WWE-ből vagy nem mehetne oda vissza többet.Nem értem hogy ezek a birkák miért támadják,de azt se értem hogy a tisztelt szerkesztő úr minek visz bele szubjektivitást ebbe a cikkbe?Mi az hogy jogosan osztották le JBL-t?Neki ezt kiadták parancsba hogy ne említse meg Benoit-ot,ő erről nem tehet

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. JBL kommentátor és igen benoit nevét nem szabad megemlíteni mert chris megölte a családját utána magával is végzett ez 2007ben történt azóta a benoit név tiltott szó

   Törlés
  2. Főleg azért érthetetlen kicsit, mert az is rendszeres, hogy csak Shawn Michaels-t említik minden évben, aki az RR-t úgy nyerte, hogy ő lépett ringbe elsőnek. Olyankor se mondják sose Christ, akkor miért nincsenek kiakadva?

   Törlés
  3. Viszont azt meg nem értem hogy akkor Benoit két finisher mozdulatát miért nem tiltják be?Ugyanis tuti hogy mindenkinek eszébe jut olyankor Benoit amikor más éppen az ő egyik finisher mozdulatát csinálja és ugyebár a WWE azt akarja hogy mindenki felejtse el Benoit-ot..Nekem legalábbis ilyen esetekben mindig eszembe jut és szerintem tiszta szánalom hogy elakarják felejtetni a rajongókkal Benoit-ot de mégis használják az ő finisherjét.Tudom nem ő használta először ezeket a mozdulatokat de merem garantálni a legtöbb pankráció rajongó Benoit-ra gondol ilyenkor

   Törlés
  4. Azt hiszem Christian is tiszteletadásként használja néha a Diving Headbuttot. Hát a jelenlegi célközönség átlagéletkorából, és viselkedéséből tekintve, nem hiszem, hogy Benoit-ra gondolnak.

   Törlés
  5. "merem garantálni a legtöbb pankráció rajongó Benoit-ra gondol ilyenkor" Szerintem a fele pankráció rajongó azt sem tudja, hogy ki Chris Benoit. Szóval kétlem, hogyha látnak egy mozdulatot, amelyet ő használt régebben, akkor ő jut eszébe.. Ez olyan minthogy használta ő is a Clothesline-t, illetve a Suplex-et, akkor ezt is tiltsák be, mert Benoit megölte magát meg a családját? Szerintem ez hülyeség.

   Törlés
  6. @Krisztián Juhász

   Először is a clothesline-t és a suplexet nagyon sokan használják míg a crossfacet és a diving headbutt-ot nagyon kevesen.Ezek egyedi mozdulatok,Benoit idejében például csakis kizárólag ő használta ezeket a mozdulatokat a WWE-ben szóval ne hasonlítsuk össze a suplexel vagy a clothesline-al.Van több ezer mozdulat,nem értem miért kell ezeket használni,szerintem bekéne tiltani mert ezek a mozdulatok Benoit-é voltak

   A másik dolog pedig az hogy szerintem szinte minden pankráció rajongó tudja hogy ki volt Benoit kivéve a 4 éves gyerekeket akik azt se tudják hol vannak.Én is ismerek legendákat pedig akkoriban még gyerek voltam amikor ők voltak a sztárok

   Törlés
  7. Jó, de az adásokra, nagyrészt nem a hardcore rajongók vannak kint, hidd el, hogy rohadt sokan nem tudják kint a ringben, hogy mi van. Legtöbbnek az se esett le, amikor Punk Eddie tributeként használt mozdulatot, vagy Bret Hart tributeként. Egy ilyen se fog nekik feltűnni, és emiatt betiltani egy mozdulatot hülyeség volna.

   Törlés
 2. de benoit egy őrült gyilkos hát az egy csicska még jó hogy elfeledtetik hogy egyáltalán ilyen ember lépett a wwe ringjébe mint az idióta benoit aki megölte a feleségét és a kislányát

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sírt a barátjáért és amikor megnyerte a WHC övet akkor is sírt. Nem tudom elképzelni még mindig hogy ő megölte a családját. Jó ember volt, többen is mondták a WWE-ben. Ha ő is volt akkor, már nem volt magánál, elpattant valami. Ha nem ment volna szét az agya ennyire akkor ilyenre sose gondolt volna. Nem mondom hogy nem ő volt de azt sem hogy ő.

   Törlés
  2. Én biztos vagyok benne, hogy ő tette, de abban is, hogy a szteroidok hatására.

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Mikor ez történt olvastam külföldi hírportálokon ,hogy maffia támadta be Benoitot s nem tett eleget amit kértek s e miatt végezték ki családját..
  Japánba is a pankrációba a maffia alaposan benne van..
  Ezt jobban hiszen mint hogy ő tette volna ..

  VálaszTörlés
 5. Szerintem JBL-nek nincs igaza mert NEM LEHET eltusolni egy Royal Rumbel gyõztest,meg WHC bajnokot(ez egy személyes vélemény)

  VálaszTörlés
 6. Olvassatok utána mielőtt Benoit-ról beszéltek/írtok, gyerekek :)

  VálaszTörlés
 7. A royal rumble-nél szokták mondani hogy 2 olyan ember volt aki első helyről nyert. Csak nem mutatják Benoit-t hanem inkább HBK-t kétszer.

  VálaszTörlés
 8. Mintha csak, csak ennél feljtenék el a nevét...

  VálaszTörlés
 9. Azon a meccsen Cena, és Benoit maradt az utolsó 2-be, miután Cérna pinnelte Show-t egy boxer fejbekúrás - FU combo után.
  Ja, és az a poén, hogy JBL is ott volt azon a meccsen Angle csapatába. :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.