Header Ads

Hatalmas Sting update! Tervek a WrestleMania-ra!

http://www.impactwrestling.com/images/stories/roster/sting/img_1625.jpgAhogy arról már mi is beszámoltunk Sting hivatalosan is debütált a WWE-ben méghozzá vasárnap a Survivor Series gálán!

A bennfentesek szerint Sting elsőnek vasárnap reggel Kansas-ba repült Dallas-ból, amivel megpróbálták elkerülni azt, hogy a rajongók, akik a WWE sztárjait várták a reptéren meglássák. Ezután pedig egy limuzinnal átszállították St. Louisba ahol a PPV megrendezésre került. Sokan még a színfalak mögött sem tudták, hogy jelen van.

Mint kiderült Stinget csak csütörtökön délután értesítették, hogy szerepelnie kell a vasárnap esti gálán. Ezzel akarták a WWE Network népszerűségét növelni, és így mutatván meg, hogy ott minden megtörténhet. A szereplése után azonnal hazautazott California-ba.

Az elsődleges terv szerint, amivel az ott lévőket “átverték” Sting a Divas elimination match után jelenet volna meg a közönség előtt. Ám kevesen tudták csak, hogy a Main Event megváltoztatása a szerepe.

Arra, hogy a vártnál korábban ringbe is száll őszintén szólva mindenki reális esélyt lát ha a Triple H elleni akcióját vesszük alapul.  Ugyan a tervek szerint még mindig Undertaker ellen lép ringbe a WretleMania 31-en, de ez könnyen változhat.

Egy másik elmondás szerint lehetőség van egy Triple H vs Sting meccsre, méghozzá a Royal Rumble-n, hiszen Sting ismeretlen lehet a fiatalabb rajongók számára, és a WWE így tudnád úgyszólván röviden megoldani a bemutatását.

3 megjegyzés:

 1. http://www.xnxx.com/video7120937/aj_lee_sex_tape

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Comentrol DT légyszíves távolítsd el a megjegyzésedet, mert az oldalt gyerekek is nézik!

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.