Header Ads

Cesaro - 5 kapocs!

Cesaro a következő képet posztolta miután 5 kapcsot kapott a fejébe a Dean Ambrose elleni meccse után.

19 megjegyzés:

 1. Egy gép ez az ember. Nem hiszem el, mér nem push-olják.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A bevonulózenéje meg valami hányinger, ilyesmi kéne neki is:

   https://www.youtube.com/watch?v=8Qw6rzN-uZE

   Törlés
 2. igazi verőember lehetne mint Goldberg
  simán elbirnám képzelni
  jól megtudná játszani azt a szerepet

  VálaszTörlés
 3. A bevonuló zenéje tényleg gáz. Viszont! A legjobb pankrátor a jelenlegi roosterben. Nem is értem mért nem kezd vele valamit a wwe ,mert amúgy a közönség is jól szokott rá reagálni, főgleg ha láthatunk tőle swinget is. + Ziggler elleni meccse valami szenzációs volt, nem csoda hogy a közönség azt zengte hogy awesome . Pedig volt nála push is, megkapta Heyman-t is és a wwe-nek így is sikerült elbasznia. Nemértem mért pusholták ha utána 20X megveretik...

  VálaszTörlés
 4. Hát igen sajnos nem pusholhatnak mindig mindenkit.
  Pedig Cesaroban számos lehetőséget látok.

  VálaszTörlés
 5. Ő is azoknak az elég hosszú listáját fogja bővíteni, akiket sokan szeretnek, mégse lesznek maineventerek soha.

  VálaszTörlés
 6. Ugy látom eredetileg 6 kapocs volt

  VálaszTörlés
 7. Azért nem kap pusht, mert nulla a mikrofonnal.. Én kiemélném JBL-t a kommentátorokból és küldeném Cesaro mellé.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért van olyan jó vagy ha nem jobb mint az Elf - pornósztár (Roman Reigns), csak míg őt a magasba emelték, addig Cesaro-t lent felejtették a béka segge alatt.

   Ez a JBL-es ötlet nem is rossz, persze akkor ha maradnának heel-ek. Jó páros lennének, meg megnéznék pár clothesline from hell-t.

   Törlés
  2. Hát igen, Reignsből main eventert csináltak, de Cesarót leépítették pedig jó ütembe tolták fel.

   Törlés
  3. Reigns ha jól tudom unokatestvére Döráknak, ezért nyalják annyira a seggét. De most komolyan, be akarják állítani nagy powerhousenak, csak ezzel annyi a probléma, hogy se kinézetre, se képességre nem az. Amikor ott állt Rollins mellett, alig volt nála nagyobb vagy izmosabb. De persze Lawler nyomatja a dumát hogy mekkora bivaly állat ez a csávó... vicc...De viszont cserébe nem is erős egy powerhousehoz mérten. Superman punchot meg speart egy 60 kilós kölyök is tud adni. Majd ha felemeli Mark Henryt vagy Big Showt akkor erős lesz. Vagy ha kinyomja a feje fölé a 130 kilós Big E-t , mint ahogy Ryback tette (asszem gorilla push a mozdulat neve). Arról most ne beszéljünk hogy amikor kemény fejet akar vágni az se áll neki jól mert úgy néz ki mint egy... Na mindegy helyette Cesarót vagy Rybacket kéne nyomni sokkal thetségesebbek nála. Ryback akkor is kidolgozta a belét amikor hónapok óta egy szaros győzelmet nem adtak neki, gyakorlatilag képes lenne meghalni a szervezetért.A visszatérésekor látni is lehetett a tekintetén amikor zengték a "feed me more"-t hogy meg van hatódva. Na ez baszott hosszú komment lett :)

   Törlés
  4. Ryback már Big Show-nak,és Mark Henry-nek is levágott egy Shell Shocked-et,ő egy valódi erőgép,ideje lenne hogy ezt Mcmahon is észrevegye!

   Törlés
 8. Válaszok
  1. Arra gondoltam, hogy rosszul írtad a kérdésed, persze lehet csak elírtad.

   Törlés
 9. https://www.youtube.com/watch?v=rskw7gBsYM4

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.