Header Ads

Az "Anonymous RAW General Manager" visszatért!

Miután kitört a káosz a a Survivor Series utáni RAW-n a nem kedvelt, ismeretlen - azaz az "Anonymous RAW General Manager" visszatért a WWE-be!

Miközben Daniel Bryan os visszatért is vezette a műsort, kiderült hogy ez a féle visszatérés csak erre az éjszakára szólt. A műsor végén a sokak által nem kedvelt "Anonymous RAW General Manager" üzenet hangja volt hallható, ami ahhoz vezetett, hogy Michael Cole felfáradt a podiumra és ismét felolvasta az üzenetét.

Az üzenet értelmében a bulinak vége, és jövő hétvége Cyber Monday-t fognak tartani, ami lényegében annyit tesz, hogy a nézők döntenek a WWE történéseiről.

20 megjegyzés:

 1. Jó ez a duma, hogy a nézők döntenek :D

  VálaszTörlés
 2. Még egy ilyen Cyber adást sem láttam de ha jól tudom régebebn volt ilyen gála ugye? vagy nem? nemtom.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Cyber Sunday csak egyszer volt 2008-ban.

   Törlés
  2. Nem láttam még egy ilyen adást sem,úgyhogy kiváncsi leszek rá milyen lesz gondolom nem sok mindenben tér el a többitől. Egyébként pont 2008-ban kezdtem el nézni a pankrát talán ezért nem emlékszem erre.

   Törlés
  3. A Cybar Sunday,és Cyber Monday két külön dolog.

   Törlés
  4. A Cyber Sunday egy egyszeri sima rendezvény volt,olyasmi mint a Capitol Punishment.
   Cyber Monday többször is volt annyit tesz hogy szavazással döntenek pl.:az ellenfelekről,am meccsek megkötéseiről stb....
   Annyiban számít "különlegesnek" hogy az egész adás alatt ez megy nem lesznek meccsek a nézők szavazata nélkül,biztos vagyok benne hogy láttál már ilyen RAW-ot csak nem tudtad,hogy Cyber Monday.

   Törlés
  5. Nemcsak 2008-ba volt Cyber Sunday.

   Törlés
  6. Amúgy meg kb semmit nem számít, mert meccstípusoknál rendre hasonlóak közül lehet választani. Ha meg ellenfelet kell választani ott meg mindig egy ismert/népszerűt tesznek be, mellé meg két jobbert, vagy midcardert.

   Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  8. Bocs tényleg marhaságot írtam,voltak 2008 előtt is,régen pár ,meccset is láttam közülük csak kiestek.

   Törlés
 3. Hát azért kicsit másabb lesz mint a átlag RAW gondolom, bár amikor ilyíen szavazás van akkor mindig lehet tudni úgyis, hogy kire fognak szavazni most is tök egyértelmű volt a Raw-n.

  VálaszTörlés
 4. Amúgy meg ezek megvannak rendezve, ezért sem lehet ilyen szavazás után egy Slater vs Ambrose. Csak pénz lehúzás.

  VálaszTörlés
 5. Nincs megrendezve, mert anno szívták már meg ezzel. Anno valamelyik WM után valamikor lehetett szavazni, ki legyen Punk ellenfele, és Jericho lett megszavazva, a vezetőség meg azt hitte, hogy Orton lesz majd. Emiatt megnézhettünk egy Barrett-Ortont ezredjére is. Még hír is volt erről.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha nincs megrendezve akkor viszont hogy szokták ezt lerendezni? úgyértem ha mondjuk lehet szavazni hogy ki legyen valaki ellenfelen de a nézők nem arra szavaznak akire akkor úg, hogy adják elő a meccset ha előre nincs betervezve? bocs ha kicsit értelmetlenre sikerült :S kicsit fáradt vagyok.

   Törlés
  2. Úgy, hogy tudják azt, hogy kire/mire fognak szavazni az emberek... Ne mond, hogy te nem találtad ki az összeset eddig, mert én igen.

   Törlés
  3. Ezt vágom, de ugye christian modta, hogy előfordul olyan hogy nem úgy alakulnak a dolgok aűhogy ők azt eltervezték, tehát, hogy a nézők nem arra szavaznak amire azt a wwe szeretné.

   Törlés
  4. Igen, de legtöbbször az van, amit Phenomenal One ír. Pl beírják: ki legyen az ellenfél: Randy Orton, Zack Ryder vagy Heath Slater. Jó ez szélsőséges volt, de itt egyértelmű, hogy Ortonra szavaznak majd. Meccseknél meg hasonló típus választanak ki: Extreme Rules, Street Fight, Last Man Standig.

   Törlés
 6. Ez az egész Cyber Monday annyit tesz hogy a fejlesztői csapat sem tudja mit kellene most csinálniuk. :P

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.