Header Ads

Seth Rollins szerint CM Punk még vissza fog térni!

Seth Rollins nemrég a Digital Spy-nak adott egy interjút, hogy a most vasárnapi Hell in a Cell gálát reklámozza, ahol szóba került a mérkőzése Dean Ambrose ellen és CM Punk helyzete is! 

http://www.elwrestlingsegunyo.es/wp-content/uploads/2013/12/Seth-Rollins-Cm-Punk-Taunt.-Disculpas..jpg

Most vasárnap a te mérkőzésed Dean Ambrose-al lesz a közös főmérkőzés a John Cena vs. Randy Orton mérkőzéssel. Számít az, hogy melyik mérkőzés lesz az utolsó?
"Igen ez rendkívül fontos és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem az és egyáltalán nem érdekel a dolog. Persze, hogy az. Tudom, hogy minden mérkőzés rendkívül fontos a műsorban elhelyezett szerepétől függetlenül, azonban az utolsó mérkőzésnek mindig van egyfajta presztízs szerepe, ezért én is azt akarom, hogy az én mérkőzésem legyen az utolsó. Azt akarom, hogy az emberek úgy gondoljanak rám, hogy itt van ez a srác, aki mindig a főmérkőzésben szerepel. Nagyon izgalmas, hogy most olyan sztárokkal emlegetnek együtt, mint Randy Orton és John Cena, most már azonban én időm következik. Hogy megtudjuk, melyik mérkőzés lesz az este utolsó meccse, ki kell várnunk a vasárnapi gálát."

Közted és Randy Orton között nemrég volt egy kis nézeteltérés. Mennyire egészséges vagy egészségtelen a rivalizálás a mostani helyzetben?
"Szerintem ez a rivalizálás természetes. Az embereknek nem kell többet belelátni a dolgokba, mint ami történt köztem és Randy között. Randy egy kígyó, ha nem tettem volna vele amit tettem, akkor lehet, hogy ő csapott volna le rám. Csak egy üzenetet akartam küldeni a számára, hogy tudja, nem szórakozni jöttem a WWE-be. Remélhetőleg felfogta az üzenetet. Nem találkoztam vele mióta az eset történt, jelenleg a Hell in a Cell mérkőzésemre koncentrálok ami most vasárnap lesz Dean Ambrose ellen. Miután vasárnap győztem, talán lesz rá időm, hogy megbeszéljem vele a helyzetet, azonban jobban jár ha az eszébe vési, hogy senkivel sem fogom megosztani a reflektorfényt."

CM Punk vajon vissza fog térni valaha a WWE-be? A WrestleMania 31 előtt láthatjuk őt?
"A WrestleMania 31 előtt szerintem biztosan nem, ez nagyon valószínűtlen, azonban abban szinte teljesen biztos vagyok, hogy még fogjuk őt látni a WWE-ben. CM Punk az egész fiatalkorát a pankrációnak szentelte, szóval remélem jelenleg boldog és élvezi a jól megérdemelt nyugdíjas éveket és az életét a pankrációtól távol is."

3 megjegyzés:

  1. Az Orton-os beszelgetese allat ugy nezet ki mindha valosag lett volna nem sztori

    VálaszTörlés
  2. Egyszer tetszik amit Rollins nyilatkozott méghozzá a 3 kérdéssel és válaszával :D

    VálaszTörlés
  3. Ez egy work interjú, körülbelül annyi értelme van, mint elmenni Csernobilba dóziméter nélkül...

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.