Header Ads

Randy Orton megsérülhetett a Raw-n!

Egyes pletykák szerint a WWE pankrátora Randy Orton megsérült a hétfői Raw főmérkőzésén a Hell in a Cell ketrecben és elképzelhető, hogy a sérülése miatt majd ki kell hagynia a most vasárnapi gálát is!

http://17r1l63fshd52dy9yakdizhkog.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/10/Randy-Orton-Glare.jpg

Rajongók beszámolói szerint az adás felvétele után Randy Orton a hátára panaszkodott, ami talán arra engedhet következtetni, hogy a pár hónappal ezelőtti porckorongsérülése ami miatt egy hónapot hagyott ki talán ismét kiújulhatott!

A WWE egyenlőre se nem erősítette, se nem cáfolta meg Randy Orton sérülését, a mérkőzése John Cena ellen pedig továbbra is hirdetve van a gálára, tehát valószínűleg nem olyan komoly a sérülés, bár azt érdemes megjegyezni, hogy Orton kihagyta kedden a smackdown felvételét.

10 megjegyzés:

 1. Az is csúnya volt, mikor majdnem belefejelt az asztal fémlábába.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ott bennem is felment a pumpa... kemény pillanat volt !

   Törlés
  2. Káromkodott is egyet és odébb baszta az asztal maradványát. Érdekes, hogy pont ott voltak a kamerás emberek de egyik se húzta odébb vagy fordította fel...persze nem ez a dolguk de akkor is, és ha felnyársalja mert a meccs hevébe pont úgy esik oda. Szerintem biztos váltott velük pár szót a meccs után.

   Törlés
  3. A kamerás embereknek ígyis kell egy 20-30 kilós kamerát tartani a vállukon. Őket se segíti fel senki, hogyha elesnek. Inkább a bírónak lett volna felelőssége, meg a pankrátoroknak.

   Törlés
  4. Dehogynem felsegítik egymást, mert általában párban vannak. Bár lehet itt csak egyedül volt, annyira nem figyeltem. Meg aztán nagy dolog lett volna lábbal kicsit arrébb tolni legalább a ring sarkához :D. Mindegy gyorsan történtek az események, legalább ebbe nem sérült meg Orton.

   Törlés
  5. Nem tudom honnan veszed, hogy kettesével vannak:D Ha megnézed a videókat, amikor elesnek, soha sincs mellettük senki. Amúgy persze lehet, hogy arrébb rúghatta volna, nem láttam így fogalmam sincs. De az tény, hogy ilyenekre odalehetne figyelni, mert az aztán tényleg nagy műsor lett volna, ha valami baj történik.

   Törlés
  6. Hát a bevonulórámpára is sokszor ketten mennek fel. Azt hittem minden kameraman -nek van egy segítője :D de tényleg egyedül vannak itt látszik rendesen:
   http://www.youtube.com/watch?v=QuGry1ZyO6o
   De a ring két oldalánál is guggolnak vagy 4-en, azok tudnak nekik segíteni :D

   Törlés
  7. Ja igen, azok a guggolós fickók:D Na azoknak amúgy sincs sok dolguk a lábzsibbadáson kívül.

   Törlés
 2. https://www.youtube.com/watch?v=y-CcTnk1F98

  VálaszTörlés
 3. Jajj de kár. Így nem fogom látni meccsezni ezt meg a SuperCena seggfejt látni....Jajj Ne..

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.