Header Ads

Ezért nem lesz John Cena sosem heel!

John Cena-val a Variety magazin készített interjút, amelyből kiderül, hogy John Cena mennyire hűséghez a WWE-hez és Cena azt is elárulja, hogy miért nem lesz belőle heel!

http://rack.1.mshcdn.com/media/ZgkyMDE0LzA3LzAxL2U4L2pvaG5jZW5hLjRhZjY2LmpwZwpwCXRodW1iCTk1MHg1MzQjCmUJanBn/3977f582/611/john-cena.jpg

Amikor az interjú készítése során megkérték John Cena-t, hogy vegye le a WWE logós sapkáját, akkor ezt ő udvariasan visszautasította, és azt mondta, hogy a szervezet nem azért fizet neki, hogy a saját haját reklámozza.

Az interjúban szóba kerül többek között az is, hogy Cena egyre népszerűbb Hollywood-ban is, egyre több filmbe hívják szerepelni, ő azonban kijelentette, hogy semmiképp nem fogja elhagyni a WWE-t Hollywood-ért, mivel neki a pankráció az élete.

Amikor arról kérdezték, hogy mikor lesz heel, Cena azt válaszolta, hogy ezzel csak az a baj, hogyha heel lenne belőle, akkor mindent amit azelőtt mondott vagy tett semmisnek lehetne tekinteni és ez egyáltalán nem tenne jót az üzletnek, így a közeljövőben biztosan nem.

11 megjegyzés:

 1. Semmi újat nem mondott, de legalább elismerte, hogy a valós Cena már egybeolvadt a szereppel, amit játszik, ami nagyon nagy hiba.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hat ha olyan ember mint a karaktere akkor puhany

   Törlés
  2. Csupán egybeolvadt, az nem jelenti azt, hogy olyan ember, mint a karaktere.

   Törlés
  3. Mert a pankráció lényege, hogy a karakterek változnak. De ő ezt elkúrta, meg a WWE is.

   Törlés
 2. Cenának jól állna a Heel! Kaptunk már belőle ízelítőt mikor Bray Wyattel meccselt és az egész Wyatt családnak kiosztott M.m-et.

  VálaszTörlés
 3. Számomra így is semmis amit tett. Valahogy beárnyékolja az a nulla teljesítmény amit láthattunk tőle. A többire meg szarok, mert én pankráció miatt néztem a műsort...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez van ha gyerek ikon-t csinálnak valakiből, szó szerint "supercena" (legyőzhetetlen), akire felnéznek a gyerekek és a "jó" fogalmát Cena-val azonosítják. Never give up meg a többi faszság, amit a karaktere mondat vele ez most lényegtelen ha ő maga így is gondolja-e vagy sem, és örülnek neki a gyerekek. Csak fogom a fejem, amikor olyan kiírásokat látok, hogy Cena minden idők legnagyobb bajnoka stb... A gyerekek úgy nézik ezt a műsort mint egy mese: jó és a rossz, nem pedig úgy hogy pankráció face és heel.

   Törlés
  2. Mert a mesében a "jó"-nak kell győzni és akkor van boldogság, itt viszont nem feltétlen kell mindig a face-nek nyerni és nem is nyer. Ettől még lehet jó a műsor és élvezetes, ez az amit egy gyerek nem ért meg.

   Törlés
 4. Miért kellene feltétlen Hell-nek lennie? Hülyeség... maradjon így és kész!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Heel. Nem feltétlenül kéne annak lennie, ha csak változna a szerepe bőven elég lenne. Személy szerint, ha heelként lenne legyőzhetetlen ugyanúgy irritálna.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.