Header Ads

Elimination Chamber hírek

Mint arról beszámoltunk a WWE vezetősége fontolóra vette, hogy eltávolítja a PPVk listájából az Elimination Chamber-t!

Jelenleg egy júniusi költözés is megvitatásra került a törlés helyett amellyel a Payback-et váltanák ki. Így a Paybak májusra kerülne.

A váltás csak is Brock Lesnar miatt történne meg mivel a WWE nem szeretné ha a Royal Rumble, és a WrestleMania között meg kellene védenie a címét. Így az Elimination chamber nem a címért menne hanem valamilyen más "díjért'. A Wretlezone elmondása szerint a WWE úgy érzi, hogy ez elvenné az Elimination Chamber varázsát. 

Habár ha azt vesszük, hogy összevonták a címeket ez már akkor elveszett...

26 megjegyzés:

 1. Meg se lepődök. Úristen hol tart a WWE?! SZÁNALMAS őszintén szólva már nem is tudom minek nézem. Talán azért mert már megszoktam. Régen jó volt. Nehéz leszokni róla. Mindegy....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. mért fikázzátok a wwet? te jobban csinálnád?
   szerintem sőt Jericho szerint is a pankráció az egyik legjobb korszakba van

   Törlés
  2. Ez a baj a mai fiatal fanokkal (kiv. akivel nem), olyan buták vagytok, hogy minden szart és hugyot lenyomnak a torkotokon, csak mert "ő" azt mondta, hogy jó :D
   Amúgy is nem értem a többesszámot szegény gyerekre, de miért neki kéne jobbat csinálni? Ebben nincs semmi logika. Mondjuk az külön poén, hogy feltenném rá a pénzem, hogy tudna jobbat csinálni :D

   Törlés
  3. Amit mondtál az most felért egy Istenkáromlással.....
   Te komolyan elhiszed,hogy Jericho aki ennyi évet megélt a WWE-ben komolyan gondolja hogy ez a korszak a legjobb?!
   Nem tudom Vince Mcmahon mivel vette meg Y2J-t de ő is tudja ahogy mindenki hogy ez a pankrációnak nevezett szappanopera a közelében nincs a régi időknek.
   Ha szerinted ez a legjobb nem tudod mi volt az attitude era,de persze ha ez van akkor ezt kell szeretni,de ettől még nem lesz jó!

   Törlés
  4. Nem, inkább azt nem tudja milyen volt a pankráció maga a pg era előtt, mert szerintem max. a 90 es évek előtt lehetett ennyire unalmas és gyenge a pankráció, de talán még akkor sem.

   Törlés
  5. Hát azért a 90-es évek előtt tényleg fos volt. Amúgy most az, hogy kinek melyik era tetszik, az szubjektív. Van olyan is, aki 20 éve követi a pankrát, de elfogadja, hogy PG era van sőt, néha tetszik neki a produktum. Elég, ha felmentek a H-wrestlingre, bár ők már akkora smarkok, hogy a tizenéves rajongók nem értenék meg őket.

   Törlés
  6. Persze, biztos olyan is van aki már 10 éve követi minimum a barátok köztöt :D
   Szerintem az egésznek arról kéne szólni, hogy régen olyan volt amilyen, nem volt más soha sem, aztán jött egy 15-19 év amikor a színvonal elkezdett durván emelkedni aztán kicsit csökkenni is, most meg ugye kb. olyan nullán van, mint kurva régen, de miért kell elfogadni ezt a szart ami van, mikor láttuk már az aranykorát? Láttuk már milyen volt amikor folyamatosan pörgött az egész, aztán Isten tudta csak mi fog következni.

   Törlés
  7. Jó, most baszott fos, de ez a korrózió 7-8 éve kezdődött. Itt már nem csak a PG a hibás... Amikor fullba elkezték nyomatni a Cena-Orton-Batista tengelyt. Annyira nem tehetségesek, nem is akarok erről vitázni, de azért jó lett volna, ha kaptak volna jó storyt. Nem kaptak. Szerintem a 2007-es év jóval szarabb volt, mint mondjuk a 2010. Az RA utolsó két éve igazi kínszenvedés nyöször volt... Hiába volt sok vér, ha a köré épített meccs és sztori trágya volt. Én úgy gondolom, hogy a wrestling aranykora 1998-2002 közt volt. 98 előtt pár évvel már volt javulás, de sem a WCW-tól, sem WWF-től nem ájultam el. Az említett 5 év mesés volt. A WCW nem érdekelt, a WWF kurva jó volt. A névváltással együtt jött a romlás előszele. A 2003-2005 még elment. A Ruthlessnek is, ha volt egy, másfél hiperultra jó periódusa.

   Törlés
  8. Ha ennyire szidjátok akkor nézzetek ROH-t (amúgy ezen a héten fog visszatérni Matt Sydal (Even Bourne) és AJ-el lesz meccse, azt szerintem ne hagyja ki senki) vagy NJPW-et ha, jó persze a nyelv, igazából azt én sem követem, de megnézem a PPV-ket meg olyan szintű meccseket nyomnak, hogy állandóan telibe fosom a bokámat...
   Én ezt nem azért mondom, mert nekem nem jó a WWE mert a mostani TNA-hez képest, fantasztikus.

   Törlés
  9. Há te kurvára hülye vagy.
   {$} t o и e [C] o ℓ d, TheAnimal: +1

   Törlés
  10. Ki a "kurvára hülye"?
   Amúgy szerintem itt mindenki csak divatból szidja a WWE-t, a Live Eventes cikknél is mindenki úgy örült mint kutya a farkának, nagycsomóan már vettetek jegyet, és nem hiszem, hogy egy olyan dologra költenétek 10-20 Ft-ot, ami szerintetek szar, nézhetetlen, elvan baszva...

   Törlés
  11. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  12. Nem divatból,hanem mert rossz,vagyis tudják hogy valamikor volt jobb is.

   Törlés
  13. A WM szezon fasza volt, valamint a SummerSlam körüli forgás is. Vannak tuti időszakok a WWE-ben, de nem tudják ezt az egész évben megtartani. Amúgyen ebben a divatutálatban van valami... Mondják, hogy szar, de épp ész érvvel nem tudják megmagyarázni. Tisztelet a kivételnek!

   Törlés
 2. Jah hát basszus nehogy már lássuk a az egyetlen hardcore bajnokot és pankrátort meccselni, mert még valami pozitív is lenne a szervezetben :D
  Mcmahon mindent megtesz annak érdekében, hogy nehogy bármiféle minőséget ki tudjon szarni a wwe ből.

  VálaszTörlés
 3. Az a baj, hogy amióta van Chamber PPV, azóta túl sablonos. Alig van övváltás közelítve a Wrestlemaniára, megcsak februárban lehet ilyen meccs. Hasonló a helyzet a Hell in a Cellel is, mert amióta van ilyen gála, csak ott van olyan meccs, pedig régen jobb volt, hiszen egy frankó feudot méltóképp lelehetett zárni egy nagy gálán. Ja, és ott az a zsákutca, hogy egy őszi viszályt, akármennyire is fos(Orton-Bryan, Punk-Heyman), ott kell lezárni.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen én ezért mondom, hogy törölni kellene az összes, gimmick PPV-t mert elvesztik azok a meccstípusok a varázsukat, így pl engem nem tud feldobni egy HIAC meccs, hogy tudom már egy évvel előtte, hogy mikor lesz, de azon kívül máskor nem...

   Törlés
  2. Én egy gimmick PPV-t tutira megtartanék, az Extreme Rulest, de a többit nem. Ladder meccs is csak decemberben és júliusban van. A MITB meccset visszarakhatnák a Mania-ra, egy övvel meg egy szatyorral nincs értelme külön gálát csinálni neki.

   Törlés
  3. Az Estreme Rules, meg a Royal Rumbel bele fér, de talán még a TLC is, de a Chamber-t, meg a HIAC-t, szerintem törölni kellene.

   Törlés
 4. azért eltörölni egy ppv mert nem jó a bajnok szempontjábol szánalom

  VálaszTörlés
 5. Ez az egész értelmetlen. Már többször is volt az elmúlt években, hogy nem bajnoki címért ment a meccs, hanem csak kihívói jogért. Meg eleve most se védte meg az övét Brock, szóval mi ez a hülyeség, hogy "meg kell védenie"?
  A gimmick ppv-k eltörlésével csak az az egy gond van, hogy ha ezt eltörlik, akkor 100%-ra vehetjük, hogy 5 évente maximum, ha lesz EC meccs utána.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezelőtt sem 5 évente volt.... Egyébként meg igen ha csak 5 évente van olyan story amit be lehet rakni a Chamber-be akkor csak 5 évente legyen.

   Törlés
  2. Tudom, hogy eddig nem úgy volt. De eddig legalább volt egy olyan plusz meccstípus, amit láthattál a WWE-ben. Ezután nem lesz, hanem nézheted majd a sima 1v1-eket egész évben. Az persze soha nem lesz unalmas, de ha évente van egy EC meccs, akkor az már nem tetszik senkinek. Az persze tény, hogy mivel mindig 2-3 emberre építenek, ráadásul mióta 1 főöv van, így főleg. Emiatt az EC problémás, mivel nincs kivel megtölteni, akiről elhinné az ember, hogy lenne esélye. Gyakorlatilag egy fatal4-t vagy egy threeway-t nem tudnak úgy összetenni, hogy az összes résztvevőről elhiggyük, hogy esélyes.

   Törlés
  3. Nem az a baj vele, hanem rossz helyre van berakva az évben. A WM szezon közepén, amikor mindenki tudja, hogy már nem lesz övváltás, mert már jóval a Rumble előtt már kész a Mania főmeccs terve. Aktuális bajnok, a Rumble győztessel. Utóljára a Chamberen 2010-ben volt övváltás, ami meg még szomorúbb, hogy 2 éve csak egy ilyen meccs van a gálán. Egy másik gálán jobban kivitelezhető lenne, mert akkor lehetne igazi meglepi faktor, nem lenne ott a WM, meg a zsákutca, hogy addig nincs trónvesztés...

   Törlés
 6. Akkor a leiras alapjan nem Lesnar miatt van hanem ez a wwe ujabb hulyesege

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.