Header Ads

CM Punk és a WWE kapcsolatba léptek??!!

Biztosra vehetjük a WWE és CM Punk kapcsolatba léptek egymással az elmúlt hetekben, hiszen CM Punk ajándéktárgyai visszakerültek a WWE Shopba, és továbbra is a WWE mozifilmjében a Flinstonesban is szerepel!

Egy Punk-hoz közel álló forrás elmondása alapján egyszer mindenki megenyhül...

Punk nem kötött szerződést a WWE-vel, és ne msi fog visszatérni. Punk kijelentette, miszerint visszavonult pankrátor ként éli a napjait, és semmilyen cégnél nem fog szerepelni.

Visszatérve az ajándéktárgyakra, Punk júliusig a WWE alkalmazottja volt, így a szervezetnek joga volt árusítani a tárgyait. Amint távozott júliusban magával vitte a nevét, és a "dolgait", hiszen a nevet már akkor is birtokolta mielőtt a WWE-be került.

Biztosra vehetjük, valami elkezdődött!

20 megjegyzés:

 1. Nem fog visszajönni. Ő most ilyen Ben Kenobi stílusban él, a mert a sith nagyúr(Vince) uralkodik a galaxis(WWE) felett.

  VálaszTörlés
 2. Az igen, gondoltam unalmamba feljövök a WWE Hírekre nosztalgia gyanánt, erre látom hogy Punk visszavonult, plusz jön a WWE Magyarországra. Nem kicsit fordult a világ két év alatt! Hát motivációt nem kaptam a WWE újbóli követésére... Nem akarok offolni, de egy aktív rajongó leírná nekem hogy miért vonult vissza punk? Köszönöm.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. röviden tömören annyi, hogy a part time pankrátorok sok pénzért kapnak kevés műsort és nagy rivaldafényt
   + a jobberek kihasználtsága
   + WM main event
   ez is az is.. nem tetszett neki a meló

   Törlés
  2. Sokszor gondolkoztam, vajon te hova tűnhettél, hát már értem.
   poolll igazából leírta. Nem tetszett neki, a WWE stratégiája, az hogy part timeosok visszajönnek é egyből övet/főmeccseket kapnak. Meg hogy a Cesaro féle tehetségeket nem használják ki. Azt a Royal Rumble óta nem láttuk.

   OFF: Amióta Lesnar bajnok, nem emlékszünk a WWE WHC övekre, oly régen védte meg. (és igen, összevonták a két övet, a WHC-t pedig törölték)

   Törlés
  3. Rock Bottom én ugyanebben a cipőben járok, mint te. Volt idő amikor a kedd "suliutándélutáni" RAW-nézést jelentett és izgatottan vártam. A pénteket szintúgy a Smackdown miatt. A hétfő délutáni PPV-k, esetleg néha ha már hajnalba élőbe néztem, ezek voltak néha amik suliban tartották bennem a lelket, hogy megírom a lecót, aztán WWE. De ez már egy nagyon régi emlék, hála ennek a kapitalista szarnak amit WWE-nek gúnyolnak. "Thank you JewMahon

   Törlés
  4. Örömmel látom, hogy visszatértél:) Persze Punk nincs, de ne mond nekem, hogy egy krokodil vagy tehén vagy akármilyen jelmezbe öltöztetett Hornswaggle-t nem szívesen néznél negyed órán keresztül:D

   Törlés
  5. Nézd már, még ismerős nevek is vannak :-). Köszönöm a válaszokat, szóval Punk személyében végre volt egy hiteles arc aki nem csak a levegőbe beszélt. Christian: Igen minden vágyam ez, kérlek linkeld be (mert nem tudok rákeresni) és én végtelenítve egész nap ezt fogom nézni. Jó látni hogy a sok változás ellenére McMahon papa még a régi és abba az irányba terelődött a WWE amelyikkel lehetett számolni, mindenesetre ezzel szavatolta számomra a WWE további mellőzését is, bár akarat fejlesztésnek jó egy műsort megnézni, ha kibírod tekerés nélkül, te egy mindenre elszánt ember vagy :-).

   Törlés
  6. Amúgy a streak is megtört Lesnar által..

   Törlés
  7. Itt a tehenes eset, bár azt hiszem ebből volt több is, de hála a jó égnek erről is csak a Botchamaniaból tudok.https://www.youtube.com/watch?v=mn6oGLvXCpM
   A krokodilos meg az eheti RAW adáson volt. Ja meg persze láthatjuk milyen sokra vitte a Los Matadores:D

   Törlés
  8. C.C.: Köszönöm hogy nem hagytad hogy ez kimaradjon az életemből. Sajnos ez a mai pankráció. Szoktál még skype-olni? Máté: Igen erről hallottam, számítani lehetett rá hogy ha Lesnar visszajön a WWE-be Vince-nek ő lesz az isten.

   Törlés
  9. Te jó ég én erről az esetről nem is tudtam, és mennyivel jobb volt...

   Törlés
  10. Ez a show komédia része a gyerekeknek (bár kinek mi a vicces, ez borzalmas). Nem kell komolyan venni, át kell tekerni rajta azt kész.

   Törlés
  11. Én szerencsére nem voltam tanúja ezeknek a baromkodásoknak. Bár az elmúlt 2-3 hónapban nem néztem WWE-t, de semmilyen mást sem. Delon jól mondja, tekersz és vége.

   Törlés
  12. Az addig rendben van, de a baj csupán az hogy amikor én abbahagyta a nézését, egy RAW-ot 10 perc alatt néztem meg, mert annyira unalmas volt, plusz tudtam hogy mi után mi következik, szóval okés' a marhulás meg minden, de értékelhető tartalom nélkül kicsit izzadtság szagú az egész.

   Törlés
  13. Rock Bottom: Néha fent szoktam lenni, szóval tudunk beszélni.
   Amúgymeg én se nézek meg egy adást se, ppv-ket is csak ritkán, mégsincs olyan esemény, vagy történés, amire azt mondanám, hogy meglepő lenne. Még így is kiszámítható, hogy nem nézem az adásokat.

   Törlés
 3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 4. Még mindig nem lehet tudni biztosan, hogy ez most work vagy nem, vagy mi a fasz. Én még mindig azt mondom várjuk ki a végét mi lesz ebből. Azok fognak a leghangosabban sikoltozni, HA visszajön akik most kárognak.

  VálaszTörlés
 5. https://www.youtube.com/watch?v=y-CcTnk1F98

  VálaszTörlés
 6. Jó nagy kamu vagy ezekkel a videókkal.Szerintem csak otthon magadnak.Én nem mutogatnám.Gyanitom megiszok két üveg bort azt csinálok én is ilyet;persze csak magamnak

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.