Header Ads

Chris Jericho szerint a mostani pankráció jobb, mint az attitude érában volt!

Chris Jericho-t egy interjúban arról kérdezték, hogy miért tartja a mostani pankrációt jobbnak, mint az attitude érát, annak ellenére, hogy a rajongók többsége nem osztja ezt a véleményét!

http://cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2014/04/SD_704_Photo_112.jpg

Chris Jericho elmondta, hogy a régi ECW időszaka vagy az attitude éra valóban nagyon jó volt, azonban szerinte az emberek úgy tekintenek erre a korszakra, mint azokra a régi szép időkre, ahol csak jó dolgok történtek, pedig már akkor is rengeteg szar dolog történt. Például Jericho felhozta azt az emlékezetes esetet, amikor Mae Young megszült egy kezet. Chris Jericho elmondása szerint ő nem tudja ilyen dolgokkal azonosítani a pankráció aranykorát.

Elmondta, hogy bár rengeteg nagyszerű karakter és történet volt az attitude érában ezért mindig szívesen gondol rá, azonban hozzátette, hogy ő a jelennek él és azt hiszi a pankráció most a legjobb. Chris Jericho azt is kiemelte, hogy ennek ellenére, mindig a jövőbe kell tekinteni és minél jobbá kell alakítani a terméket, mert még most is rengetek rossz dolog van amin javítani, fejleszteni lehetne az emberek szórakoztatása érdekében.

12 megjegyzés:

 1. annyiban igaza van, hogy szépítik az emberek a múltat.

  VálaszTörlés
 2. Voltak hibái ez tény,de én akkor is azt mondom,hogy az az időszak mérföldekkel jobb volt annál,ami most megy.
  Igaz,tavaly óta sokat javult.

  VálaszTörlés
 3. szerintem a WWE legjobb időszaka az a 2010-11-12 és talán a 2013.as volt

  VálaszTörlés
 4. az a jó a mostani pankrációban hogy a "régi öregek" visszatérnek pl.Hulk Hogan vagy
  Ric Flair, Evolution stb.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyeseknek szerintem jobban tetszett az amikor ezek a "régi öregek" még aktívak voltak.

   Törlés
  2. Pont ez a hülyeség, hogy folyton visszajönnek. Amikor ők voltak sztárok, náluk sem tértek vissza az előttük lévők mégis jól elvoltak.

   Törlés
 5. Hát ez hülye....Gondolom Vince farkát akarja ezzel szopni

  VálaszTörlés
 6. English08 Jericho majdnem minden korszakot megert a WWE-ben es o csak tudja hogy mi a jo.Az igaz hogy ez a pankracio nem annyira durva de mind a kettobe vannak[voltak hibak] jo dolgok es rosszak

  VálaszTörlés
 7. 2 lehetőség van:
  1. Jólva szájába rágták a szavakat.
  2. Szlip szlip! Seggnyalás 1000-rel...
  Ne tévesszen meg senkit ez a komment szeretem Y2J-t de ez a mostani PG era vagy mi a franc egy szar. Az lenne a jó ha lennének hardcore meccsek meg ezek. Mostmár csak a kis 7 éveseknek csinálják ezeket.

  VálaszTörlés
 8. Értem én, hogy ezt kell mondania, és gondolom Vince ezerrel nyomatja beléjük, hogy fényezzék ezt a szart, de ez akkor is szégyen... Ezt én már pankrációnak is alig nevezném, nem hogy jobbnak, mint az attitude... -.-

  VálaszTörlés
 9. Még hogy jobb a mostani pankráció? Hagyjuk már! Még Wwe Világbajnokunk sincsen! Jericho csak Vince Mcmahonra hallgat. Hell in a Cell főmeccs sincs...nem tudom ők hogy gondolják de The Rock fénykorában azt lehetett pankrációnak hívni! Ami most folyik ez egy kiszámítható katyvasz.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.