Header Ads

Brock Lesnar hírek!

Nem régiben a WWE megvitatta azt a lehetőséget, miszerint Brock Lesnar egy rövid feud idejére visszatért volna a WWE-be!

Ezen terv értelmében Lesnar a World Heavyweight Championship-et tette volna fel, az ellenfele pedig The Big Show lett volna. Ám a hírek szerint ezt már ki is húzták.

Így Lesnar egészen januárig nem fog visszatérni a WWE-be, és majd csak a Royal Rumble-n láthatjuk először birkózni. A hírek szerint továbbra is John Cena lesz az ellenfele.

Beszámoltunk róla, hogy Cena nagy eséllyel Rusev-vel fog összecsapni a jövő évi WrestleMania 31-en, így nagy esély van rá, hogy a WWE Rusev beavatkozásával hozná ki győztesként Brock Lesnar-t John Cena ellen. Ezzel egyből elindítanák a Rusev vs Cena meccset.

28 megjegyzés:

 1. Még jó hogy volt egy cik korábban hogy Lesnar többet lesz jelen az adásokon hogy ne az legyen mint Rocknál... Na megnyugodtam hogy tök ugyanaz lesz mint Rocknál !
  Remélem jövőre is olyan "sztárnál" lesz az öv aki sosincs jelen az adásokon !

  VálaszTörlés
 2. Megint Cena vs Lesnar hát ezt ne hiszem el. Egyébként meg, még mindig jobb egy "láthatatlan" Lesnar, mint egy minden egyes adáson a képünkbe nyomott "the champ is here" Cena.....

  VálaszTörlés
 3. Megint Cena? :DDDD Hogy milyen kreatív ez a WWE :DD Nehogy már összetegyétek Ortonnal, Batistával vagy valaki olyannal akivel még érdekes meccset is össze tudna hozni :D Sokat vártam ettől az övtől, azt hittem megteszik full timernek, ott lesz minden adáson, veri sorra majd az ellenfeleket, erre ugyanazt eljátszák mint előtte, megjelenik 2 hónapban egyszer egy PPV előtt. Szégyen ez az egész WWE... Meg az is mi, hogy Rusev kell ahhoz hogy Super Cena nehogy megverje Lesnart? Hol van Cena Lesnarhoz a való életben? Értem én hogy script meg minden de azért ennyire ne csináljuk már.

  VálaszTörlés
 4. Meg ha már ilyen ritkán teszik be legalább izgalmas meccseket írnának neki azok a csicskák a WWE-ben, olyan ratyi meccseket látunk tőle mostanában, hogy rossz nézni. Utolsó jól megírt meccse a Punk elleni volt, azóta semmi kreatív, csak a német suplex meg a faszom. Meg az is az igazság, hogy látszik Lesnaron hogy nincs már olyan jó formában mint tíz éve, a meccs után 5 perccel vörös, izzad mint a ló, lassú is a ringben, azt tudom hogy a UFC alatt volt a gyomorbetegsége de abból még mindig nem gyógyult ki? Tuti hogy nem 100%os, és az baromság hogy a kora miatt lenne, nála sokkal öregebbek jobb formában vannak a WWE-ben.

  VálaszTörlés
 5. És eközben az olyan tehetséges pankrátorokat mint pl Cesaro nagy ívben leszarják és fullra leépítik az egész karakterét, hogy még véletlenül se szeresse a közönség...

  VálaszTörlés
 6. De ez mi Bull shit már ennyire le rontani a WWE WHC övet hát minimum lenne hogy a bajnok legalább minden raw-on ott legyen ha már az SD-n nem is... Ennél még The rock is többet szerepelt az övvel mint brock de az hogy a bajnok több hónapig nem jelenik meg ez tényleg felháborító!!! mennyi tehetséges pankrátor csücsül az öltözőben Cesaro, Miz, Cena (igaz már már unalmas de legalább ő ott lenne), Ambrose, orton, Rollins, Big Show... és sorolhatnám még...

  VálaszTörlés
 7. Annyira elegem van Lesnar-ből! Minek adják oda az övet egy olyan embernek aki meg sem jelenik egy adáson se?! Egyetértek TheAnimal-lel olyan nincs hogy nincs címvédés egy PPV-n! És legközelebb a Royal Rumble-on tér vissza? Kérem szépen addig lesz egy HIAC, Egy SS, egy TLC. Azt hiszem....De basszus hova süllyed a WWE? Jah és most jut eszembe el felejtették leírni hogy Lesnar 2015-től megy az UFC-be vissza!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Ezt hol olvastad kuldjel legyszi linket?Harcolni megy vagy valamit segiteni.Akkor bizonyara ugy lessz mint Goldberg ellen veszit elmegy es 10 ev mulva visszater

   Törlés
 8. Én már csak röhögni járok ide... Elolvasok egy cikket és röhögök... Hogy egy ekkora cég ennyire kibaszott szar legyen az már szomorú. Még a végén kiderül, hogy az ötlettelenségnek nincs is határa...

  VálaszTörlés
 9. Én már szarok erre az övre... Amúgy is, a kutyát se érdekli az öv sorsa, mert Ambrose-Rollins-Cena vonalban van kémia. Ennyi erővel meg is lehetne szüntetni, oszt a pankrátorok meg harcolhatnának a demokráciáért, úgy is nagy becsben tartják arra fele....

  VálaszTörlés
 10. Mindenki azt hitte,hogy Brock többet lesz jelen bajnokként,hát a fenéket!
  Mikor feudjai voltak legalább a rawwokon megjelent úgy ahogy,most meg havonta egyszer meccsel oszt csá.

  VálaszTörlés
 11. Akkor 4 honapig nem lathatunk WWE WHC meccset?Ez a WWE tiszta rohej

  VálaszTörlés
 12. Micsoda??????????? Lesnar megtarthatja az övet Januárig??? pffffff Danieltől meg elvették az öveket anno?? Menjenek a f............ oda........ Nem normálisak!!!

  VálaszTörlés
 13. Na pontosan ezért van, az hogy augusztus eleje óta egy adást sem néztem meg a WWE-ben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én meg már legalább 1 éve. De a ppv meccsek eredményeit még legtöbbször így is jól megtippelem. Elképesztően kiszámítható az egész WWE.

   Törlés
  2. Ugyanez.. mondjuk The Rock visszatérését azt megnéztem azért, mert kíváncsi voltam.

   Törlés
 14. Legalább Dean Ambrose ott volt az adásokon még ha ő se védte meg de Ő OTT VOLT

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát ja, de ugye amiatt nem védte meg, mert a vezetőség kb szarik az US övre.

   Törlés
 15. Ez nem tudom igaz-e ?http://bleacherreport.com/articles/2225536-cm-punk-reportedly-offered-deal-to-join-tna-latest-details-and-reaction?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming

  VálaszTörlés
 16. Most komolyan ennyire becsicskítják Lesnart? Akkor mi értelme volt mindennek? Legyőz nagy neveket, nagy embereket, megtöri a streak-et, Cena-t szarrá veri ss-en, majd nc-n is jól szétverte de valószínűleg vesztett volna ha nincs Rollins, és most megint egy ilyen gyenge módon maradna nála az öv. Ezzel nem csak az ő karakterét gyengítik, hanem az Undertakerét is. Ha a végén egy gyenge ritkán fellépő lesz, akkor nem lenne értelme annak, hogy ő volt a streak törő.

  VálaszTörlés
 17. A WWE-nek tényleg megéri az hogy évente 3-szor jelenik meg ez a szarházi?

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.