Header Ads

A WWE Magyarországon! Részletek!

Ahogyan arról már beszámoltunk, a WWE 2015. április 16-án, csütörtökön első alkalommal érkezik Magyarországra, ahol egyetlen élő adás erejéig műsort fognak tartani! Itt vannak a részletek!

http://www.wwe.com/f/styles/live_events_image/public/2012liveeventthree/20140909-Live_Events-Cena-Seth-Dolph.jpg

A műsor 2015. április 16-án kerül megrendezésre, a kezdés időpontja este 20:00 órára van tervezve, a közönséget pedig egy órával hamarabb, 19:00 órakor kezdik beengedni az arénába!

A WWE Magyarországon is az élő eseményein megszokott műsor struktúrát fogja alkalmazni, tehát kevesebb beszéd lesz és a bevonulásokon és a mérkőzéseken lesz a hangsúly! Az adásra hirdetve van John Cena, Randy Orton, Seth Rollins és Dolph Ziggler, de rajtuk kívül, természetesen még fognak pankrátorok eljönni Budapestre. A WWE a hirdetett pankrátoroknál fenntartja a változtatás jogát, például egy sérülés esetén a sérült pankrátor nyilván nem képes szerepelni!

A jegyek 8900 forinttól kaphatóak, egészen 21900 forintig. A Platinum, Gold és Silver jegyek korlátozottak és ezek a jegyek a ring közelébe szólnak!

Jegyárak:
PL1 - Platinum 21 900 HUF
PL2 - Gold 18 900 HUF
PL3 - Silver 15 900 HUF
PL4 Normál 11 900 HUF
PL5 Normál 9 900 HUF
PL6 Normál 8 900 HUF

Parkolás egy 1160 fős parkolóban rendelkezésre áll, amelynek költsége a műsor ideje alatt egyetlen alkalomra szólóan 1000 forint!

36 megjegyzés:

 1. Hmm... én sokkal drágábbra gondoltam a ring közeli jegyeket. Ez még ha úgy vesszük egész "elfogadható" ár.

  VálaszTörlés
 2. és hol lessz megrendezve?:Omelyik arénába?
  hogy lehet jegyeket szerezni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. brámint a tikettpron lehet jegyet szerezni és a papp lászló arénában lesz

   Törlés
 3. Meg szeretném kérdezni,hogy a PL6-on lehet látni rendesen?

  VálaszTörlés
 4. Valaki elárulná, hogy a három legolcsóbb jegy az álló vagy ülőhely, illetve hogy lehet e megfelelően látni?

  VálaszTörlés
 5. 2. szektor első sor A2 es szék! Remélem tudok egy két emberrel pacsizni! :) Már itt is van nálam amint megrendeltem mentem is érte kinek van már meg nem csak megrendelve? :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én 10.30-kor néztem a helyeket, de platinum hely már alig volt. Első soros pedig sehol...

   Törlés
  2. Én meg már 9:30 tól frissítettem folyamatosan hát ha adják előbb de nem sajna! De 10:00 kor pontban elkezdték és amikor én vettem még mindenhova volt hely! :) És én oda szerettem volna pont ahova vettem! :)

   Törlés
 6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 7. Én ezt most megmondom, hogy szinte biztos, hogy lesz főbajnoki cím meccs. Hiszen, ha egy olyan szupersztár jön el, aki bajnok, akkor általában ezeken a live eventeken van bajnoki meccsük is. ÉS Rollins ugye tuti, hogy jön, nála van a MITB táska, amit a WM-en vagy közvetlen utána akarnak vele beváltatni. Ez a live event pedig 2,5 héttel a WM után lesz. Tehát nagy valószínűséggel Rollins lesz a bajnok. Én még nem vettem jegyet, de mindenképpen fogok, valószínűleg 12.000-eset. És skandálni fogom a CENA SUCK-sot, de nagyon.

  VálaszTörlés
 8. Voltam már párszor Ausztriában live eventen, tehát az ottani tapasztalataimat írom le. A műsor kb. két és fél órás, a felénél kb 15 perc szünet volt. Vannak a top sztárok de természetesen a jobberek nagyobb szerepet kapnak, mivel a tásaság két részre van szedve (régebben ugye RAW és SD szerint) mert valószínű hogy azon az estén máshol is van live event. A meccsek többnyire az aktuális sztorikoz vannak alakítva, de vannak kivételek is. Az áprilisi turnék eddig Wrestlemania Revenge tour néven futottak, és többnyire a WM meccsek visszavágója volt, természetesen az ottani eredmények születtek, tehát nem nagyon volt meglepetés. Cím meccsek igazából nincsenek, a bajnok kijön vagy nyer, vagy DQ tehát nincsen övváltás. De minden rajongónak ott kell lennie, mert lehet szídni a WWE-t hogy így szar meg úgy szar, de azért élőben látni őket nagy élmény, még akkor is ha csak bemutató meccsek. A ring közelieknek mindenképpen van esélyük pacsizni, bár nem tudom, hogy itthon mennyire lesznek szigorúak a biztonságiak, Ausztriában nem volt ezzel gond. A kivonuláskor és a meccsek végén a lent lévő emberek mind a korláthoz rohannak, ott pedig lehetett fotózni és pacsizni ha szerecséd van. Egyébként a fenti helyekről is jól lehet látni, bár a Budapest Aréna nagyobb mint a Stadthalle Bécsben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én tok válaszolni arra hogy a biztonságiak milyenek itt, a sportarénában, mivel énis dolgoztam nekik. Sok ember normális, de az sajnos nem sokat segít, ugyanis a vezetők többsége egoista f*sz és rendszerint az igazgatóság is az. Szal volt olyan hogy egy híres énekes jött Magyarországra és ott lépett fel, majd a 2 órás koncertből ami valójában fél óra volt hazament és kijelentette hogy nem hajlandó többet olyan helyen fellépni ahol az a bizonyos biztonsági cég van, mert nekik megy. Itt sem lesz szerintem másképp, am ez magyarázható azzal is hogy iylenek, mert nagy fideszes cég, szal a fővezetők is nagy rohadékok, én csak ezért nem fogok menni.

   Törlés
  2. A fidesz miatt van az egész tehát! Értem! :D HA mszp-s cégről lenne szó akkor minden vezető egy báránylelkű adakozó milliárdos lenne és a biztonságiak is egyből főiskolai diplomás joghallgatók lennének akik melllékest keresnek csak bizti őrként. Értem! :)

   Törlés
 9. És Punknak most kellet lelépnie :(

  VálaszTörlés
 10. Kihalt az oldal.. Nem akartok végre nem 4 naponta egy hírt kitenni?

  VálaszTörlés
 11. Nekem meg van rendelve a platinum 3-as szektor első sor. :D

  VálaszTörlés
 12. hát.. sajnos én Csongrád megyei vagyok ezért maga az úti költség majd annyi mint egy rosszabb pozicióba szóló jegy.. ráadásul nekem összességében ezért több hetet kell dolgozni
  kár érte.. rossz helyről meg úgy nézhetném az adást mint itthonról :(

  VálaszTörlés
 13. Valaki nem megy véletlenül Zalaegerszegről vagy környékéről???

  VálaszTörlés
 14. Igaz,még jegyem sincs,de addig nem is nagyon lesz,amíg nem tudok mivel illetve kivel menni.Egyedül felmenni...hát nem igazán szerencsés.Természetesen tankolási költségbe is beszállok :)

  VálaszTörlés
 15. Srácok lehet, hogy hülye kérdés de ti csináltok plakátokat?:D

  VálaszTörlés
 16. ha esetleg valaki jön várpalota, veszprém székesfehérvárról, 3 embert még el tudok vinni! :)

  VálaszTörlés
 17. És műsor előtt vagy után lehet e velük közös fotókat csinálni???

  VálaszTörlés
 18. Siessetek! Első 3 sorban már sehol sincs jegy! Szerencsére mi már megrendeltük a jegyeket:'D

  VálaszTörlés
 19. A megrendelt jegyeket mikor szállítják ki?

  VálaszTörlés
 20. Hol lehet megrendelni a jegyeket!!!!!!!:)

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.