Header Ads

Új címmérkőzés lesz bejelentve a Night of Champions gálára?!

Azt követően, hogy Stephanie McMahon a bejelentett egy triple threat mérkőzést Nikki Bella, AJ Lee és Paige között a WWE övért a WWE feltehetőleg hamarosan egy újabb címmérkőzést fog hivatalossá tenni, méghozzá a tag team bajnoki címmérkőzést!

http://wac.450f.edgecastcdn.net/80450F/929thebull.com/files/2014/06/RAW_1099_Photo_2161-630x354.jpg

A tag team bajnokok Jimmy és Jey Uso a Night of Champions gálán ugyanis a tervek szerint meg fognak küzdeni Goldust és Stardust csapatával, akik pár hete vettek heel turn-t, ezzel együtt pedig célba vették a tag team öveket.

Bár a történet szerint Jey Uso lábsérülést szenvedett az ellenfél csapat által és több adáson nem vehetett részt, a WWE orvosai szerint ez a sérülés nem lesz már annyira súlyos a gálán, hogy ne lehessen megrendezni az övmérkőzést!

10 megjegyzés:

 1. remélem a stardust és goldust nyer

  VálaszTörlés
 2. Azután, hogy Harper és Rowan nem kapta meg az öveket, nehogy már Rhodes-ék kapják meg. Kukába ezzel a majom Stardust gimmick-el és Cody szerepelhetne megint solo-ba, mehetne mondjuk az US övért vagy valami. Nem tudom mér erőltetik ezt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Stardust nagyon jó!! Szerintem ez az eddigi legjobb gimmickje!

   Törlés
 3. Szerintem is elég jó ez a csapat és a gimmick is.

  VálaszTörlés
 4. Nem lenne semmi gond velük jó kis csapat lehetnek a jövőben, így együtt legalább törödnek velük mert soloban nemsok esélyük lenne.

  VálaszTörlés
 5. Azt követően, hogy Stephanie McMahon bejelentett egy triple threat mérkőzést Nikki Bella, AJ Lee és Paige között a WWE ÖVÈRT!!!!......Na az öcsém durva lesz! Nem tudom Brock mit szól hozzá, de hát lelke rajta.
  Viccet félre szerintem is nagyon gáz ez a Stardust-Goldust dolog. Cody szerintem sose lesz az a kimagasló wrestler, de az tény, hogy a régi gimmickje(i) jobb volt. Bírtam amikor mindenki fejére zacskót húzott. Amúgy a Viasat6-on ezt a cselekedetet meg zacskózásnak hívták!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A csajok tuti leverik brockot. XDXXDXXDDD

   Törlés
  2. http://i.ytimg.com/vi/txkWLSmeM-Q/hqdefault.jpg

   Törlés
 6. Ja az nekem is feltünt h a divák már a WWE övet is megcélozzák de nem akartam írni.

  VálaszTörlés
 7. Remelem az arany meg a csillag buzik nem nyernek

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.