Header Ads

Stephanie McMahon kritikája CM Punk-nak!

Stephanie McMahon és Triple H jelen voltak a tegnap esti WWE Raw adáson.

A műsor olyan 20 kilométerre Chicago-tól került megrendezésre, ahol egyértelmű volt a CM Punk Chant-ek tömkelege, és a közönség mintha csak erre a pillanatra várt volna!

A közönség CM Punk nevének hangos skandálásában tört ki kettőjük jelenléténél, amely kapcsán Stephanie felelősségre vonta a tömeget, miszerint mindig is csodálkozott, hogy hogy lehet egy olyan emberért rajongani, aki elhagyja a munkahelyét. Hátat fordít neki akkor, amikor nehezebb mint amit megszokott!

25 megjegyzés:

 1. Micsoda kritika... Aztán amikor a wwe fordított mindenkinek hátat a gyerekbarát okádékkal...

  VálaszTörlés
 2. A közönség vissza akarja kapni a kedvencüket.
  De majd bolond lesz visszajönni,mikor mindene megvan.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A közönség mellet kell lennie, hogy mindene meglegyen.....

   Törlés
  2. Ő már az életben nem fog visszajönni,mert már most megvan mindene,amiről mások csak álmodnak.

   Törlés
  3. Azt honnan tudod? Mondta neked vagy mi?
   Lehet hogy nem gazdag mert tele van adósággal
   És lehet hogy AJ nem egy álomnő , mert lehet hogy egy igazi házisárkány. Főleg ha megjön neki XD

   Törlés
  4. Azért azt ne felejtsük el hogy ez az USA, más a mentalitásuk.Plusz híres emberek, kicsit olyanok mint a celebek, másképp gondolkodnak. Ennyi erővel mér nem a 434 napos bajnoki uralkodása után ment el egyből, már akkor tele volt pénzel...

   Törlés
  5. ???
   Punk egy remek karriert tudhat maga mögött,5x-ös bajnok volt,434 napig volt WWE bajnok+ ott van neki AJ,aki lehet,hogy a való életben egy "házisárkány",de attól még a WWE rendesen megfizeti,szóval nyugodj meg jól el vannak.

   Törlés
 3. Tisztelt szerkesztő azon nem gondolkozott el hogy esetleg józanul kéne írni a cikkeket nem pedig totál részegen?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. István mindig is helyesírási hibákkal tunkolva írta a cikkeit. Ő tipikusan a droid féle emberke.
   De ha leszólod akkor már egyből jön a káromkodás, mert máshogy nem tudja magát kifejezni.

   Törlés
  2. @Halálmókus

   Hát igen de itt nem csak a helyesírásról beszélek.Van benne olyan mondat ami totál értelmetlen,de olyan is amiről azt feltételezhetné az ember hogy egy kezdő írta.Vannak benne eléggé "furcsa" mondatok.Félreértés ne essék én se vagyok egy nagy nyelvtan zseni de ha már nekem is feltűnik ez a dolog akkor az már nagyon gáz.Egyébként az "és" elé mióta tesznek vesszőt?Ettől már csak az a Mark Finna gyerek a rosszabb vagy nem tudom mi a neve pontosan

   Törlés
 4. Most leírok ide egy kitalált történetet, ami lehet, hogy orbitális nagy faszság de akár valós alapja is lehet.

  Punk tavaly a WM után pihenőre ment, amit meg kellett szakítson, hogy hamarabb visszatérjen (a Payback-en). Utána a Heyman és kliensei elleni feud után nem tudtak mit kezdeni vele és gagyi tag team meccseken szerepeltették. Majd közeledett Batsita visszatérése és a RR. Punk esélyesnek számított, hogy megnyerje és ahogy kiírták a képből Kane által az nagyon szánalmas volt. (Eddig a tények)

  Na most, gondolom megtervezték, hogy Batista nyeri (mi másért hozták volna vissza), amit nyilván Punk is tudott előre. A RR követően, Punk-Triple H-Vince az irodában megbeszélték a további konkrét terveket, mert nem hiszem hogy ennyi történt ami a hírekbe is lejött hogy Punk búcsút intett oszt csá..
  Mi van ha ezt találták ki:

  Van két top face pankrátorunk (Cena-Bryan) és itt van Batista is egy darabig (part timer Lesnarról nem is beszélve). Shield-Wyatt family-ink is van, tehát tudjuk "nélkülözni" Punk-ot. Amúgy se tudunk mit kezdeni vele jelenleg.
  Így Punk hazamehet, pihenget (most télleg hosszabb időre), szórakozgat, kiheveri a sérüléseit, közbe még egy esküvőt is beiktat AJ-vel. Majd eljátszák hogy nem kommunikál a WWE-vel, nincs szerződés rosszabbítás. Még ezt a jogi színjátékot is megcsinálják, hogy az ügyvédeivel pénzt követel. Amúgy semmibe nem tartana újból beindítani a Punk tárgyak árusítását, ha visszajönne. Ezt mind be lehet játszani. És már akkor eltervezték, hogy egy alkalmas időben visszatér, mondjuk 2015 RR-ön vagy utána valamikor. Erre utalhat az is ahogy hergelik a közönséget pl. a mostani Raw-n is (pedig pont leszarhatnák). Ráadásul Punk kijelenti szarkasztikusan hogy sose tér vissza- most meg azt nyilatkozza Stephanie hogy ki tudja mit hoz a jövő stb. Érdekes.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az utolso sor igaz a tobbi marhasag es mar Shield nincs Batista helyett inkabb Lesnar azert o kozbe kozbe jon de Batista a Payback ota nem tolta vissza a seggit

   Törlés
  2. Ebbe van ráció, de szerintem felesleges "energiapazarlásnak" tűnik a WWE részéről. Ritka, hogy ilyen összetett sztorit ki tudnának találni. Ilyen esetekben a jó öreg lesérülős trükköt alkalmazzák, és azzal el is van intézve, nem kerítenének neki ekkora feneket, még ha Punkról is van szó.

   Törlés
  3. Ha végiggondolod semmilyen történet nem volt a hátamögött és nem bonyolították szóval nem teljesen igaz amit irtál christian

   Csak hogy a témához szóljak hozzá. Mikor az rr ztán punk otthagyta a céget nekem már gyanús volt ez az egész

   Igazából gondoljatok bele. Punk előtte is sérült volt, honnan tudhatjuk hogy nem egy sima sérülésről van szó. Volt már rá példa hogy pankrátor egy évet is kihagyjon sérülés miatt, lehetett ez itt is. És hogy ha így van akkor miért nem írták ki ilyen egyszerűen?? Mert Punk karakterének jól ál a lázadás és jobban felkavarja az állóvizet az adásol alatt, mintha csupán egyszerűen "lesérült" volna

   Törlés
  4. Igen, de ha kihagyja sérülés miatt, akkor mindenki tudja, hogy amiatt megy el, nem találnak ki álellentéteket. Rybackről se azt mondták hogy kilépett, hanem mindenki tudja hogy sérült.

   Törlés
 5. Érthető Steph kiakadása Punk magának kereste ezt akkor egye is meg! Nem duzzogni kell,mint egy 5 éves kislánynak! Más is elmehetett volna már emiatt...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ajj haggyuk már. Némelyőtök komolyan azt hiszi hogy azért ment el mert nem kapta meg a WM main eventjét. Ez hülyeség. Ezek csak szerepek amit a pankrátorok eljátszanak. Olyan mit egy film, az egész forgatókönyv. Akkor ennyierővel Ben Parker is kiléphetett volna a pókemberből mert nem akart meghalni.

   Meg hát valószínűleg Punk már akkor tudta hogy nem nyeri meg az RR t mikor elkezdték Batistát hypolni, már akkor kiléphetett volna mikor megtudta hogy Batista visszajön.

   Szóval ez egy BARONSÁG

   Törlés
 6. Igazából van benne valami. Tényleg. Így nem mehetett megint meg oszlik a vélemény és mindenkinek igaza van! Lehetett egy sztori mert vannak gyanús körülmények! De lehet hogy vége!

  VálaszTörlés
 7. Igazából semmi gyanús körülmény nincs. Nem ez az első eset a világtörténelemben, hogy valaki így hagy ott egy céget.

  VálaszTörlés
 8. hányszor akarjátok még kitárgyalni ezt a Punk-os témát

  VálaszTörlés
 9. ahányszor szóba kerül... ezért van az oldal

  VálaszTörlés
 10. olyan nagy kritika vazze.azt hittem valami interjú féle lesz

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.