Header Ads

Rusev lehet a következő United States bajnok!

Ha a pletykák igazak, akkor a WWE azt tervezi, hogy miután Rusev legyőzte Mark Henry-t, célba veszi a United States bajnoki övet! 


A Bolgár Bestiát, még a Világ Legerősebb Embere, Mark Henry sem tudta megállítani. Rusev még mindig veretlen, és ha a WWE valóban meglépi azt, hogy a U.S. bajnok ellen küldik Resev-et, nagy eséllyel győzni is fog.

A jelenlegi bajnok Sheamus is hasonló karakterű, mint Rusev. Annyi különbséggel, hogy Sheamus Face karaktert alakít, és úgymond nem alázza le az USA-t. Sheamus nyár elején szerezte meg a bajnoki övet, és Rusev-el egy jó meccset hozhatnának össze. A kérdés csak az, hogy a WWE valóban meglépi-e azt, hogy Rusev lesz az U.S. bajnok.

17 megjegyzés:

 1. Szerintem ha a karaktere utlaja amerikat akkor mert lenne a bajnoka?

  VálaszTörlés
 2. rusev jó united states bajnok lenne.
  jön a ringbe és közben mindenki bemutat neki

  VálaszTörlés
 3. Persze egy orosz ember aki szarozza Amerikát az legyen az amerikai államok bajnoka :) logikus

  VálaszTörlés
 4. Utálom Rusevet de szerintem nagyon jó lenne ha megkapná az övet. Bebiztosítaná a heel karakterét gondoljatok csak bele: a nagy Amerika ellenes 'Bolgár Bestia" megnyeri a US övet. Evvel mindenkit porrá alázna. Mint mondtam utálom Rusevet de jó lenne. Aztán visszatér Swagger, felhozzák a karakterét és jó kis feud lehetne. Személyes vélemény!!!

  VálaszTörlés
 5. Nee Swaggerel nem kell több feud. Szerintem Bryannal nyomhatnának egyet vagy Deannal gondoljatok bele az idegbeteg vs a bolgár bestia :D mekkora lenne :D

  VálaszTörlés
 6. Csoda, h a közönség megnem lincseli....

  VálaszTörlés
 7. Ez egyértelműen jó ötlet lenne, gondoljatok csak bele mikor a nagy USA-s Swagger-rel feudolt is milyen volt már. USA bajnokként elég nagy fújolást kaphatna.

  VálaszTörlés
 8. https://www.youtube.com/watch?v=t8nsd4XCuxk

  VálaszTörlés
 9. Nekem nagyon hasonlít a WRESTLEMANIA 7 történetre.Akkoriban mikor hétről hétre követtük az adásokat akkor Ugyanez a sztori volt csak Irak vs Usa verzióban.
  Csak annyi volt a különbség hogy akkor a sztori szerint az Iraki Sgt Slaughter nél volt az öv.

  VálaszTörlés
 10. Én komolyan annak örülnék ha Ryback visszatéréséig veretlen maradna, és Ryback lenne az első, aki legyőzi. Bár tudom az még 6-7 hónap. De nagyon örülnék ha Ryback megint pusht kapna és olyan erős karaktere lenne mint pályája csúcsán. Aztán mehetne Big Show és Lesnar ellen :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez jól lenne, egyetértek veled. ("the mothers love the big guy")

   Törlés
 11. Akkor hogy utálnák ha átnevezné orosz bajnoki övre miután megnyeri :)

  VálaszTörlés
 12. https://www.youtube.com/watch?v=zXErI3HjSVs

  VálaszTörlés
 13. HÁt sok szerencsét Sheamustól nem lesz könnyű elvenni.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.