Header Ads

Mikor láthatjuk legközelebb Brock Lesnar-t?

A WWE jelenlegi bajnoka Brock Lesnar nem volt jelen a tegnap esti RAW-n Iowa-ban!

Lesnar legközelebb csak a szeptemberi 15-kei RAW-n less látható, ami ugye a WWE Night Of Champions pay-per-view előtti utolsó adás. Ám azt nem tudhatjuk, hogy esetleg egy korábban felvett Lesnar és  Paul Heyman videót nem adnak le a következő heti műsoron.

8 megjegyzés:

 1. Micsoda meglepetés...
  Gondoltam, hogy ugyanaz lesz, mint amikor Rock volt bajnok. Legalább elverhetné néha egy Slater kaliberű senkit, vagy valamit csinálhatna...

  VálaszTörlés
 2. Ez azért érdekes.
  Eddig úgy volt,hogy hosszú távra terveznek Lesnarral,de ez így nem lesz jó.
  Az embernek bajnokként kutyakötelessége megjelenni hetente legalább a RAW-on,még ha a kisebb műsorokon nem is.
  Még ha nem is meccselne odadughatná a képét,és beverhetne néhány orrot!
  A teste simán bírná a rendszeres meccseket,ha meg nem fér bele az idejébe,akkor nem kell neki övet adni,mert ez nagyon nem frankó!
  Imádom a pusztításait,imádom a meccseit,imádom a fenevadat,remélem,hogy ez a jövőben változni fog,és meg fog jelenni az adásokon,mert az úgy nem mehet,hogy csak így kimarad,viszi az övet is,mert neki fontosabb dolga van,nála van az öv,ez azt jelenti,hogy ő a cég bajnoka,és kötelezettségei vannak!
  Na mindegy szerintem egy bajnoknál az a minimum hogy megjelenik a RAW adásokon.

  VálaszTörlés
 3. Én is sejtettem hogy ez lesz. Emlékszem egy cikkre miszerint Brock ki nem állhatja hogy minden héten fellépjen... ezek után meglepett hogy ő a bajnok és hogy hosszútávra terveznek vele, legalábbis minimum WM-ig. És tessék... egyelőre nincs többet ringben mint Rock, pedig őt hogy szídta mindenki. El kell ismerni Brock legalább hozza a saját szintjét, Rockkal ellentétben, de adásokon nem megjelenni akkoris hülye dolog. Nagyon nem fog érdekelni a NOC, van ennél érdekesebb gála is.

  VálaszTörlés
 4. Szegény Brock biztos kemény lenne heti egyetlen tetves raw ra utazni... Évekig ugyanazok az unalmas hősök voltak a bajnokok, aztán most váltottunk olyanokra akik nem jelennek meg... Ejha. The champ is here... jah még sem.

  VálaszTörlés
 5. https://www.youtube.com/watch?v=ldaywqkjmGw

  VálaszTörlés
 6. Bisztos nem akarja a gyerekeit suliba vinni azert jon el.

  VálaszTörlés
 7. Ha Lesnar ugyanúgy megjelenne a raw-on, akkor a karaktere is picit gyengülne. Így "különleges", mivel amelyik pankrátor állandóan szerepel a raw-on, tuti, hogy jó párszor ki fog kapni. CM Punk is úgy tudott sokáig bajnok maradni, hogy Heyman lefizette a Shield-et meg Brad Maddox-ot. SummerSlam-től a Wrestlemaniaig elég sok ppv és raw lesz még, ha mindvégig nyerne a ppv-ken (ami így is lesz a jelenlegi terv szerint) az már ugye elég nagy push, de még ha a raw-on is elverne állandóan mindenkit, akkor már Reigns karaktere nem lenne ahhoz erős, hogy elvegye tőle az övet és még azutáni ppv-n meg is védje azt.
  Eddig 2 raw-on nem volt ott, és már beszarik mindenki. Kane is ahogy egész időben lett a WWE-ben egy csicska lett, a szörny aki régen Undertakerrel egy szinten volt kb. most egy csicska akit mindenki elver. Lesnar az egyetlen, akinek brutál erős a karaktere és a teljes idő állandó megjelenéssel csak rontana mivel nem lehet mindig ő a győztes minden egyes alkalommal. Kicsit gondolkozzatok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen ebből a szemszögből jó így, de amúgy meg kajak érdektelen szarok az adások teli töltelékkel... Az egyetlen olyan karakter ami még visszaidézi a régi időket mikor ment a darálás ezerrel, meg a pusztítás volt a lényeg, de ő is valamikor 2 hét múlva jelenik meg, fasza... Biztos örülnek a jegyvásárlók, hogy a nagy pusztító állat nem is jelenik meg az adáson, hiába bajnok :D Van egy pusztító állat akinek nincs érdemben ellenfele az egész rohadt szervezetben... Azért ezt megélni basszus...

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.