Header Ads

CM Punk ügyvédei a WWE-től követelnek pénzt!

CM Punk ügyvédei egy huszonkét oldalas levelet küldtek el a WWE-nek, amiben követelik CM Punk pénzét, amit az egykori pankrátornak a WWE 2K15 videójáték jogdíja és CM Punk képeinek felhasználása után kellene a szervezetnek fizetni!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2013/11/SUR13_Photo_181.jpg

Bár hivatalosan még ezt nem erősítették meg, de ez a pénz valószínűleg azért nem került kifizetésre CM Punk számára, mert a WWE megvonta tőle, miután egyoldalúan elhagyta a szervezetet annak ellenére, hogy a szerződése nyár közepéig érvényben volt.

A hamarosan megjelenő WWE 2K15 videójáték rosterében CM Punk karaktere is szerepelni fog, mivel a rostert még Punk távozása előtt állították össze, de hogy ebből a játékból Punk fog-e látni pénzt azt egyelőre nem tudni. Ha a WWE nem fog fizetni, valószínűleg pereskedés lesz az ügyből!

8 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Ha nem ment volna el akkor meg szep hogy kell kapjon penzt de igy hogy lelepet nem hiszem higy kene kapjon barmit is

   Törlés
  2. Nameg ugy is legend kent lessz benn

   Törlés
 2. Január óta megy a matek erről az ügyre. Szerintem ha ez tényleg így van, a WWE fizetni fog Punknak, mert nem akarnak komoly balhét.

  VálaszTörlés
 3. Valóban Úgy tűnhet,hogy a lelépéssel szerződést szegett! Viszont!! A wwe szerződése ,illetve a wwe 2K15 szerződése nem ugyan az! Mivel van wwe 2K15 szerződés külön,így igen nagy az esélye,hogy ha perre kerülne sor,azt meg is nyerné! Úgy gondolom,hogy Itt lesz megegyezés,nem kerül, perre sor!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugy tudodom ha a WWE-benvan amikor a roszter datumat kiadjak akkor muszaj benne legyen a jatekba nincs ilyen hogy nem akar benne lennni vagy igen

   Törlés
 4. kár hogy elment Punk,de teljesen igaza van

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.