Header Ads

Batista ismét otthagyja a WWE-t!? Végleg?

Mint ismeretes Batista Marvel-lal készített filmje a Galaxis őrzői hatalmas kasszasiker lett, így a szervezeten belül az a pletyka kering, hogy Batista nagy eséllyel a filmezés kedvéért végleg elhagyja a WWE-t!

Érdekesség, hogy Batista-hoz közel álló személyek Batista elégedetlenségéről számoltak be, amit az okozott, ahogy a WWE felhasználta őt a visszatérése után.

Egy biztos forrás arról számol be, hogy ha Batista vissza is tér, az a sztoriját építené fel a WrestleMania 31-re. Maga Batista számolt be arról, miszerint egy visszavonulási meccset szeretne Trilpe H ellen. Ám arról semmit sem hallani, hogy a WWE egyáltalán fontolóra vette volna az ötletet.

32 megjegyzés:

 1. Jaj de sajnalom Batistat mien banasmodott kapot? Ha nem tetszik neki ahogy felhasznaltak akkor nem kell visszajojjon ugyis mar kioregedett.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te mit csináltál volna a helyében???
   Visszajön,odaígérik neki az övet,aztán mégis a kecske kapta,a "rajongók"miatt!
   A helyében én is ezt tettem volna,azt is megértem ha lelép,mert legalább olyan helyen lesz ahol tisztelik,és megbecsülik,nem e sok Bootistás hülye között.

   Törlés
  2. akkor meg hadd menjen nemde? én is azt mondom, hogy ez már nem az ő szinpada
   ha nem adták volna el állatként évekkel ezelőtt akkor nem ezt mondom persze

   Törlés
  3. Azt majd ő eldönti hogy mikor megy.

   Törlés
 2. Ja szegény Punk meg tenki köszönhetőleg is ment el. Rossz zsoldos ez az ember. Mi lett volna a filmje bebukik. Akkor titkolt ellenálló lett volna a WWE-be és bomlasztotta volna a rendszert?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Punk nem miatta ment el hanem mert mar nem birta tovabb es a WWE-n kivul baratok

   Törlés
  2. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   PUNK NEM MIATTA MENT EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Nem tudom honnan szeditek ezt a hülyeséget,de elmondom,hogy a való életben jóban vannak,mondhatni barátok!!
   Az egy dolog,hogy nem kedvelitek Batistát,de attól még nem kell a nyakába varrni,hogy Punk miatta ment el,mert egy nagy rakás hülyeség!
   Esküszöm ha akarnák olyanokat tudnák most írni,hogy a szemetek ki folyna,de nem is pazarlom ilyesmire az időmet!

   Törlés
  3. en is azt mondtam hogy nem miatta ment el meg hogy baratok

   Törlés
  4. TheAnimal kérlek ne még kellenek a szemeim. XXDDD

   Törlés
  5. Bocs de ha a kedvencemről ilyen hülyeségeket állítanak,akkor leírom amit gondolok.

   Törlés
  6. Nem Batista miatt ment el, de ez a part-timer dolog, meg ezek a néhány hónapos visszatérések zavarták.

   Törlés
 3. Itt az előző 2 kommentben eléggé szidjátok Batistát,hogy "jaj szegény batista" meg ilyenek. Látszik hogy ma kezdtétek el nézni a wwe-t. -.- Ha néhány éve láttátok volna,hogy miket tett le az asztalra,akkor tudnátok hogy ő nemcsak egy díszmajom. Nem lenne baj ha nem láttátok régen,de akkor légyszíves ne szidjatok agyon egy legendát és istenítsétek a kecskét. (jó pankrátornak tartom bryan-t de nem szeretem ne értsétek félre)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. En 1 eve kb nezem a WWE-t de rengetek Batista-s meccset de akkor is elment a WWE-tol 4 eve fizikailag teljesen rendben volt es most amikor visszajon akkor asziszi hogy minden olyan lessz mint amikor elment fizikailag teljesen el volt gyengulve{ahoz kepest amikor elment persze} a meccsei rohadt unalmasok voltak de regen amikor Taker-rel meccselt olyan mint ha nem is ugyan az az ember lett volna kicsit rakellet volna edzen a visszateresre. Ja es utalom DB-t meg ezt a Yes hulyeseget is.

   Törlés
  2. Ezt aláírom szinte minden cikknél elmondom,hogy erre a visszatérésre készülni kellett volna,elvégre már 45 éves,de ahhoz képest jó formában van,de látszik hogy elhagyta magát,ha visszajön biztosan komolyabban veszi a dolgot.

   Törlés
  3. Azt remelem hogy egy 2009-beli Batista-t fogok majd latni de nem hiszem komolyan veszi.Elvileg azt mondta hogy ez lessz az utolso eve.De hatha most edz a visszateresre me a filmevel kapcsolatos dolgoknak mar reg vege

   Törlés
  4. Igen, régen jó volt, de azért ne legyen már legenda. Plusz ő is pont azok közé tartozik, aki abból próbál úgymond megélni, hogy "régen én mekkora sztár voltam" pont mint Rock. Azt meglehet nézni, hogy most mit alkot. Bár teszem hozzá, Rocknál nézhetőbb.

   Törlés
  5. Ha meg visszajön úgyse fogja komolyan venni, hisz most is visszajött és most se vette komolyan. Meglehet nézni milyen formában volt RR-en, kb mindent elrontott, amit csinált.

   Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  7. Tetszik vagy sem egy jövendőbeli legenda.
   Ez alatt a közel 4 év alatt elszokott a pankrációtól,és azt hitte majd minden olyan lesz,mint régen,de nem így van,és ezt gondolom ő is belátta.
   Ha vissza fog jönni akkor kénytelen lesz komolyan venni a deolgot,mert gondolom ő sem akarja lejáratni magát.
   És igen régen nagy sztár volt,de azért ne hasonlítsd már Rock-hoz ok?
   Ő évente 1-2x ide tolja a képét 1-2 meccsre ezzel szemben Dave rendszeresen szerepelt,és meccselt is,mint mások.
   Most is csak a promotálás miatt volt távol.

   Törlés
  8. Hát szerintem semmi olyat nem tett le, ami miatt legenda. Sztár az lehet, de legenda biztos nem. Legalábbis nekem nem. Én abban hasonlítottam Rockhoz, hogy pont ugyanúgy jött vissza, hogy arra épített, hogy régen sztár volt, és a mostani sikeréhez ennyi elég is lesz. De hála a jó égnek a közönség egy része is megjött már ebből. Meg amúgy nem akarlak megbántani, mert értem, hogy véded a kedvenced, de kicsit túlmagasztalod, lehetnél Batistával szemben te is egy kicsit kritikusabb.

   Törlés
  9. Elég sok mindent letett az asztalra,282 napig volt WHC ezt a mai napig senki nem döntötte meg és már nem is fogják,6x os világbajnok,2x RR győztes,persze mindenkibe bele lehet kötni,de nem kritizálni akarom,hanem védeni.
   A való életben is őt tekintem a példaképemnek,tudnám kritizálni mert senki nem tökéletes,de én annak tekintem.

   Törlés
 4. Nagyon nem kellett volna ez a visszatérés, nagyon szarul néz ki a karrierjében.

  VálaszTörlés
 5. Amúgy meg nem kell mindent szót szentírásnak venni amit felraknak ide.
  Volt már rá példa,hogy kiposztoltak valamit,később mégis kiderült,hogy full kamu volt,ez meg amúgy is csak egy pletyka.

  VálaszTörlés
 6. Vajon mert lessz a WWE 2K15-ben WWE medic?

  VálaszTörlés
 7. De most a WWE-ben van SD GM vagy Raw GM

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nincsenek már General Manager-ek. A két rostert össze vonták, össze vonták az öveket. Authority parancsolgat Hunterrel az élen és kész..

   Törlés
  2. Regebb mennyivel jobb volt a WWE

   Törlés
 8. Nem kell rá mérget venni, lehet marad. Nem kedvelem Batistát és, mert nyomott egy-két epic a meccset az egyik kedvencemmel, Undertakerrel még nem fogom szeretni. Jó, neki is nagy érdemei voltak a 2007-es feudban, de Ut-al könnyen lehet meccseket vívni, ha megvan a kémia és jó a booking.

  VálaszTörlés
 9. Azért tegyük hozzá azt is, hogy a Galaxis őrzői lehet kasszasiker lett, de nem Batista miatt, rajta kívül még négy főszereplő van a filmben.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ki mondta,hogy csak miatta lett az?

   Törlés
  2. Senki, csak a cikkből az jön le. Csak azért írtam, mert elé öntelt dolog volna, ha úgy gondolná Dave, hogy ő most mekkora színész lett. Bár kétlem, hogy így gondolná.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.