Header Ads

A Night of Champions után megkezdődik a rég várt Shield viszály?

A történet szerint jelenleg sérült, igazából eddig filmező Dean Ambrose hirdetve van a szeptember 22-ei Raw adásra Memphis városában, ami a Night of Champions gála utáni első Raw adás lesz, így valószínűleg Ambrose ekkor fog visszatérni!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2014/01/SD_751_Photo_127.jpg

Korábban Dean Ambrose a Night of Champions gálára is hirdetve volt, azonban innen már levették a nevét, ami két okból lehetséges. Az egyik, hogy mégsem lesz ott, a másik, hogy a megjelenését meglepetésnek szánják!

A gálán Dean Ambrose korábbi ellenfele Seth Rollins, most Roman Reigns-el fog megküzdeni, egyes pletykák szerint pedig az is elképzelhető, hogyha Dean Ambrose visszatér, akkor megkezdődik a három a három elleni viszály az egykori Shield tagok között!

43 megjegyzés:

 1. Kb 1 honapja meg Reings segitett Ambrose-nek es most Ambrose megtamadja szerintem Reings fog gyozni DQ-val Kane miatt es Reingsel is azt akarjak tenni mint Ambros-al csakhogy Ambrose nezonek alcazna magat es eccer csak megtamadja Kane-t meg Rollingst. Latszik hogy ez WWE-s film volt mert Ambrose hamar visszajon

  VálaszTörlés
 2. Vajon ki lehet Adam Rose emberei kozul a nyuljelmezes ember. Szerint valaki debutalo lehet mas nem tok

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. amúgy az a nyúljelmezes az Mick Foley

   Törlés
  2. Foley mikor csinalt valaha egy enzigurit meg o nem dagattabb egy kicsit?

   Törlés
  3. itt a WWE-hírekben volt egyszer hogy akkor hosszabbít szerződést a wwe-vel Mick Foley
   ha Mick Foley-s mikuláscsokikat árúlnak és benne lehet Adam Rose valamilyen expressépen

   Törlés
  4. OK de az enziguri akkor is furcsa de Foley nem testesebb ?

   Törlés
  5. Zack Ryder / Justin Gabriel a nyuszi :)

   Törlés
  6. Biztos hogy nem Foley a nyuszi. Szerintem is valami kisebb midcard-er. :D

   Törlés
  7. én Xavier Woods-ra vagy Justin Gbriel-re tippelek

   Törlés
 3. Nem tudom Mark, nekem az a fejen rúgás amit a nyuszi tett nagyon Shawn Michaels befejező mozdulatára hasonlít, mind a test tartása mind a kivitelezése. Bár lehet csak az én szemem káprázik.

  A Shield viszályról csak annyit, hogy az én meglátásom szerint ez egy lerágott csont. Minek "elkezdeni" hisz Amborse és Rollins között már dúl a viszály, kár belevonni Reigns-t is max annyira vonnám be, hogy mikor rollins és Kane meg támadják Ambroset akkor segítségül mennyjen és Amborse-val közösen még a k...t is szét verjék Kane-ékből

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért az durva lenne, ha HBK ilyen jelmezes baromsággal alázná magát.

   Törlés
 4. https://www.youtube.com/watch?v=ldaywqkjmGw

  https://www.youtube.com/watch?v=T1ddnll-bNY

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hallod ezekre senki se kiváncsi promóztasd magad máshol... :D

   Törlés
 5. perpill érdekesnek találnám az egymás elleni küzdelmet, lévén Ambrose és Roman egy oldalon állnak, ezesetben miért is lenne shield viszály ?
  Persze emlékszem, jó féléve sok itt kommentelő srác megmondta hogy ezek hárman remekül tudnák egymást is pusztítani... én elhiszem, de a sztori jelen állása ezt nem engedi.

  Kitérnék még arra is hogy eléggé idegesítő hogy a WWE évek óta..... ismétlem évek óta nem tud mit kezdeni a táskával. Seth is ("frissen" debütált vadiúj embernél van, érdekes) megszerezte de minek. Nincs benne veszély, és egyáltalán nem is folyik bele a főövért folyó harcokba, sose. Ez elég tré, hisz szerintem így a táska kb értelmét veszti, nincs súlya.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért, mert Seth egy feltörekvő mid carder. Bőven lehet építeni a karakterét.

   Törlés
  2. Talán nem kellett volna azzal kezdeni hogy segítséggel nyeri meg a táskát ez a legalapvetőbb baj... Azóta is túlnyomórészt csak segítséggel nyeri a meccseit, értem én , hogy ez hozzá tartozik a heel karakterhez de rohadtul rombolja azt az érzetet hogy leendő bajnok. Ennek ellenére biztos vagyok benne hogy bajnok lesz és sikeresen váltja be a táskát, és meg is fogja érdemelni, de tisztán kellett volna megnyernie a táskát.
   A Shield viszály szerintem fincsi lesz már várom. Itt a lehetőség hogy Seth-ből legyen valaki meghatározó, mégpedig úgy hogy tisztán veri meg Ambrose-t és Reigns-t. Ha okosak ezt lépik meg, de úgyse fogják mer a sok kis gyerek Ambrose és Reigns után sikít.

   Törlés
  3. Az, hogy hogy nyeri nem számít. Az a baj, mint Sandow-nál, meg ami Wes írt. Nem is avatkozik bele, promóba is egyszer vagy kétszer ha megemlíti a dolgot. Teljesen értelmetlen az egész.

   Törlés
  4. Ha jól emlékszem Ziggler se csinált sokkal többet a táskával amikor nála volt (max. mindig felmutatta , hogy igen nálam van stb-stb.) Sandow esetében tényleg szerencsétlenül csinálták, nem tűnt veszélyesnek, de amikor beváltotta a Raw-n majd felrobbant a közönség és várták a győzelmét. Mindig van súlya a táskának. Nem pont az lenne az értelme, hogy erősnek mutatják be, kicsit elkülönítve a fősztoritól és egy váratlan fordulattal megjelenik, beleavatkozik és megnyeri az övet? Vagy mit vártok, hogy Lesnar-nak üzengessen vagy Cena nyakába kellene lennie? Az Ambrose elleni feud teljesen jó volt időhúzásnak. Várjátok ki a végét mi lesz belőle.

   Törlés
  5. De probléma hogy nincs ott, mivel a WWE-ben a bajnoki szegmensek, pankrátorok mindig egy szinttel erősebbnek vannak mutatva, mint akármi más, így alapból, ha az Mitb nincs a közelben, sokkal jelentéktelenebbnek tűnik. Amúgy Ziggler az elején jó párszor megjelent hogy beváltsa a táskát.

   Törlés
  6. Ilyen alibi próbálkozása volt Seth-nek is, amikor mindenki tudta, hogy megfogja akadályozni Ambrose (vagy Sandow-nak és jött Cody). Szerintem normális ellenfelek kellenének neki és normális meccsek (Kane megjelenése nélkül), hogy erősítsenek a karakterén és akkor mindjárt azt gondolná az ember, hogy hű bazdmeg nála van a táska oda kell figyelni nem pedig, hogy nincs súlya. Az, hogy nem nyomott el minden Raw-n egy 5-10 perces segment-et Cena-val nem gondolom, hogy ez probléma lenne de lehet neked van igazad.

   Törlés
  7. Neked is igazad van, de Seth karaktere elég erős így is szerintem. Anno Sandow messze gyengébbnek volt feltüntetve.

   Törlés
 6. Persze, hogy lerágott csont, nagyjából talán az egyik legrégebbi klisék közé tartozik a csapattagok széthullása majd egymás ellen feudolása. Mikor létrejött már egyértelmű volt, hogy majd egyszer az lesz a vége, hogy egymás ellen feudolnak és tessék. Ötlettelenségből még mindig hozzák a csillagos ötöst immár sok éve töretlenül, megrendíthetetlenül.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már látom magam előtt ahogy Luke Harper beadja a discus clothesline-t Rowan-nek miközben Bray fekszik a háttérben elpusztítva :D

   Törlés
  2. A Wyatt family nem fog felbomlani. Olyan redneck gimmickjük van, ami ritka dolog. Harpert és Rowant mid cardernek akarják használni, Bray lesz itt a Main eventer. És mi van, ha a csapattagok egymással fognak hadakozni? Teljesen logikus dolog egy Shield típusu csapatnál ez. Vagy tán te mégis, hogy indítanád el őket a solo karrierbe? Egyből Cenával, Ortonnal és Lesnárral?

   Törlés
  3. Hát lehetne "békésen" is felbomlani. Plusz sok értelme nincs egymás ellen küldeni őket, mert az ilyen párharcból (1v1-be) az egyik mindig rosszabbul jön ki. Itt is a három tagból valaki be fogja szopni.

   Törlés
  4. Viccnek szántam amit írtam, szerintem sem fog felbomlani a Wyatt family, bár ki tudja....
   Talán olyat eltudnék képzelni, hogy Bray elveszti a kontrollt a két favágó felett, akik önállósodnak és elkezdenek rivalizálni, hogy ki a jobb :D
   Amúgy én szeretem az ilyen egymás ellen fordulós viszályokat ízlések és pofonok, hogy kinek tetszik vagy unja.

   Törlés
  5. Megfelelő mennyiség után még a legjobb dolgok is unalmassá válnak. A mai wwe be már nagyjából minden így járt.

   Törlés
 7. az lenne szerintem jó mecs:
  rollins és kane vs romen reigns és dean ambrose ki eséses tag team match

  VálaszTörlés
 8. ennyire tehetetlenek? mármint ez jó sztori lenne csak kicsit hamarabb kellett volna elkezdeni nem? esetleg rohadtul máshogy kivitelezni mert már értelmetlen

  VálaszTörlés
 9. Jó lehetne ez a feud csak az a baj, hogy szerintem ebből úgyis Roman jönne ki győztesként mivel most nagyon őt nyomják. Most még nincs bajom Romannal de az az érzésem, h lassan ő is Cena féle lesz és akkor majd lehet őt is utálni. Nálam egyértelműen a SHield kezdete óta ő van a legutolsó helyen.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. mind a 3 pnakrátor másban jó ezért voltak olyan jók együtt
   Dean volt CZW-s , Seth jól szerepel , Roman az meg tipikus amerikai álom

   Törlés
 10. hallod te poolll inkább Dean az őrült Seth a Highflyer és Roman a bulldozer

  VálaszTörlés
 11. A cikkbe van egy kis elírás a végén, nem hiszem, hogy három a három elleni feud lenne, ha csak nem skizofrén mind a három pankrátor (legfeljebb Dean) vagy nincs még három rejtett tagja a shieldnek.:D Amúgy szerintem a felbomláskor volt hiba, hogy Roman nem vette ki a részét a dologból, így utólag kicsit fura lenne már nekem.

  VálaszTörlés
 12. de amúgy is miért most akarnak ezzel foglalkozni? tök idejét múlt már semmi értelme..

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.