Header Ads

WWE SmackDown 2014. 08. 22. - Értékelés

Az alábbi cikkben elolvashatjátok a SummerSlam utáni első SmackDown-ról készített, saját értékelésemet! 


Randy Orton szegmens:

Régebben jobban bírtam Randy-t. Kedveltem azt a Viperát, aki mindenkit bedarált, de ez amivé vált, ez.. ez.. ez nekem nem jön be. A Viperából egy seggnyaló lett. Azt azért mindenképp meg kell jegyezni, hogy Orton sosem volt utolsó mikrofonnal, jól elő tudja adni magát még mindig. Remélem most már bedarálja majd az újdonsült Superman-t. Nekem még Reigns Heel volt jobban tetszett, mint ez a Super Hero baby face karakter. A meccsük egész jó volt a SummerSlam-en, csupán az eredmény nem tetszett. Én értem, hogy nagy szerepet akarnak adni Reigns-nek, miért is ne, de pont egy Randy Orton ellen kell fényezniük? Ha jól tudom Roman-ből akarják az új Cena-t csinálni. Jó úton haladnak ez felé szerintem. Reigns-nek van 2 mozdulata, és ahogy elnézem ez marad neki az utókorra is. Sosem lesz belőle akkora egyéniség ami Cena. Tudom, hogy a gyerekeknek kell egy szuperhős, de én ennek nem tudom elképzelni Roman-t... Nem tudom mért, na mindegy is. Szerintem ha már Superhero kell a WWE-nek, ne Reigns-t erőltessék. Gondolom lesz egy Randy Orton vs Roman Reigns meccs a NoC-ön, kíváncsi leszek rá. Remélem Randy végre felébred, és a régi Vipera lesz. Orton beszéde tetszett végül is, amint már mondtam jól bánik a mikrofonnal szerintem. Csak ez a Seth Rollins - Randy Orton spanolás nem kellett volna a végére. Orton-nak az a karakter áll jól szerintem, amikor nem tudnak neki parancsolni, nem az amikor Rollins-szal kezet fog.
A szegmens: 10/6Seth Rollins vs Jack Swagger:

Kíváncsi voltam, hogy mi lesz ebből a meccsből. Kezdésnek nem is volt olyan rossz. De ahogy már mondtam párszor, szerintem Rollins-ból sokkal többet is ki tudnának hozni, mint, hogy kiszámolással meg Kane-nel nyeri a meccseit. Ha jobban megerősítenék a karakterét, még azt is el tudnám képzelni, hogy Lesnar ellen beváltja a táskát, sikerrel. Az egy dolog, hogy Lesnar lecsapná, de ha így ítélkezünk, Punk-ot is simán lecsaphatta volna a tavalyi SummerSlam-en, mégse ment neki olyan könnyen. Rollins és Punk sok mindenben hasonlítanak egymásra szerintem. Seth jól játssza a szerepét, már csak arra lennék kíváncsi, hogy Face karaktert miként alakítana. A meccsre visszatérve, nem tudom mi lesz így Swagger-ből, hogy Zeb otthagyta. Nem az a hű, de nagy menedzser, de akkor is. Most vagy leépítik a karakterét, vagy marad jobber szinten. Azt hittem le veri az SS-en Rusev-et, de hát... mért is? Majd Henry. A meccsen egész jó volt, Rollins-t dobálta, mint egy zsák krumplit, aztán jön egy Crumb Stop ő meg kiájul.. Érdekes befejezés volt, a meccs amilyen jól indult, olyan rossz vége lett. Viszont ezen a Bo gyereken sírtam a végén.. Kijön megint szétoltani Swagger-t. "Amerika hőséből, Amerika nullája lett belőled!"
A meccs: 10/5Rusev vs Sin Cara:

Tudtam, hogy esélye sincs a Bolgár Bestia ellen Sin Cara-nak. Nekem még mindig szúrja a szemem, hogy csak úgy ráadták a maszkot másra.. Addig se volt valami nagy karakter Cara, de azóta csak rosszabb lett. Tudtam, hogy Henry jönni fog, egyre jobban kezdem kedvelni, pedig régen nem bírtam. Remélem ő végre leveri ezt a ruszkit..
A meccs: 10/3Randy Orton vs Rob Van Dam:
A meccs elején azt hittem RVD helyben hagyja Randy-t, ehelyett végre, ha csak egy kicsit is, de láthattuk a régi Viperát! Tetszett az a pusztítás, amit Randy csinált, remélem most már ilyen marad, és nem megy vissza seggnyalóba. Keményen leverte RVD-t, bár nem értem, hogy egy ECW-s sztárból, legendából, hogy csinálhatnak jobbert... Jobb lett volna, ha vissza sem jön. Kb., mint Rey Mysterio, belőle is egy senkit csináltak. Ezeknek már vissza kéne vonulni, mert így csak megszégyenítik a karakterüket. Visszatérve a meccsre Rob-nak voltak szép megmozdulásai, de a pusztító Vipera ellen nem sokat tehetett, ez így volt tökéletes, nekem nagyon tetszett!
A meccs: 10/10Paige vs Natalya:

Nem értem minek kell elrontani egy jó meccset azzal, hogy Aj bejön és körbeugrálja a ringet.. Paige meg ahelyett, hogy lesz@rná, játssza a hülyét, és utána megy. Silány egy meccs volt, kéne már egy jó díva meccs. Ezek nem azok. Ahogy már mondtam többször is, nem tudom a WWE meddig húzza ezt a Paige - Aj feudot, de kezd unalmas lenni. Kíváncsi vagyok, hogy meddig csinálják még. Natalya kezd menő lenni. Kétszer leverte a Díva bajnokot! Ez már valami. Igaz, hogy Aj miatt, de akkor is. Nagyobb feudokat is kaphatna szerintem ő is. Az in-ring-je tökéletes hozzá.
A meccs: 10/4Goldust & Stardust vs Erick Rowan & Luke Harper: 

A testvér párosítás tök jó lenne, ha nem abból állna ki általában a meccsük, hogy Stardust bepacsizza Goldit, őt félholtra verik, aztán jön egy pacsi és Stardust megnyeri a meccset. Most nem ez történt. Nem tudta bepacsizni a tesót, ezért inkább Roll up Pin-nel nyertek. Tök jó Tag Team lenne a két Rhodes tesó, de áhh. Goldust nem igazán illik Cody mellé, sokkal gyengébb. A Rowan & Harper páros jó. Simán el tudnám őket képzelni, mint Tag Team bajnokok. Nem tudom viszont, hogy miért Wyatt Family, ha már Bray meg sem jelen velük. 6 fős Tag Team meccsük sincs. Teljesen jelentéktelenné váltak, mint 3 fős TT csapat. Bray-nek Cena óta egy normális feud-ja sem volt, nem tudom belőle mi lesz. Kíváncsi vagyok rá. Tetszett, hogy a meccs végén azért Harper és Rowan szétverte a két Rhodes tesót. Nekem most tűnt fel, hogy új zenéjük van, nem tudom Bray-nek maradt-e a régi, de nekem ez jobban tetszik.
A meccs: 10/6Roman Reigns vs The Miz:

Miz-nek szerintem ez a filmsztár szerep nem igazán áll jól. A meccsük egész jóra sikeredett, bár papírforma az egész. Roman nyert. Bár az meglepett, hogy Orton megjelent a meccs közben, az pedig még jobban, hogy nem avatkozott bele a meccsbe. Randy-nek mára csak egy pusztítás jutott. Leverhette volna Roman-t, ám most Superman győzött. Kíváncsian várom, hogy a NoC-re mikor jelentik be a meccsüket, biztosra veszem, hogy lesz meccsük. Azt nem tudom viszont biztosra mondani, hogy azzal lezárul-e a kettejük közti ellentét, majd meglátjuk. Roman egyébként nem rossz pankrátor. Randy úgyszintén, szóval talán most még jobb meccset hoznak majd össze, mint a SummerSlam-en. 
A meccs: 10/8Ennyi lett volna tehát az első SmackDown kritikám. Végül is, ahhoz képest, hogy milyen unalmas SD-k szoktak lenni mostanában, ez nem volt annyira rossz. Egész tűrhető adás volt. Bár még van mit javulni.
Az adás: 10/7

52 megjegyzés:

 1. jók ezek az értékelések ne hagyd abba

  VálaszTörlés
 2. Zeb biztos visszajön Swagger mellé, lehet már a raw-on

  VálaszTörlés
 3. Te ennyire unatkozol? Elég szarok ezek az értékelések és képzeld mi is tudjuk értékelni a meccseket.Pff hülyegyerek....o.O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A hülyegyerek az te vagy.. nem kell elolvasni, ha nem tetszik! És ha ennyire tudod értékelni az adásokat, akkor miért nem jelentkeztél szerkesztőnek? Akkor megmutathattad volna, milyen jól tudod őket értékelni.

   Törlés
  2. Tudod azért nem jelentkeztem mert túl sok a dolgom. De te viszont jelentkezhetnél és akkor a honlap új neve lehetne: A Faszfej Hírei!

   Törlés
  3. Most komolyan egy trollface nek beszélsz? :D Az ilyenek ember alatti szinten élnek, mondhatsz bármit.

   Törlés
  4. Én legalább nem tüsszentettem amikor a nevemet állítottam be.

   Törlés
  5. Egyetértek Stone Colddal te egy hülye vagy! Húzz innen a picsába te segg*ej! ( bocsi a csúnyaszavakért de eléggé felbosszantott ez a Troll Face kölök)

   Törlés
  6. Szerintem is húzz innen amig nem ba**om fel az agyam! Mekkora egy gerinctelen ember az ilyen. Nekem amugy meg tetszik ez az értékeléses dolog csak így tovább!

   Törlés
  7. Ahha én vagyok a hülye mi? Nézzetek tükörbe seggfejek!

   Törlés
  8. Igen te vagy a hülye, jót tennél a világnak, ha nem itt élnéd ki magadat..

   Törlés
  9. az ilyen troll facek csak az internet világában élnek
   a való életben ezeket seggfejnek hivjuk
   a kettő között a különbség az, hogy a seggfejnek a való életben is nagy a pofája, a troll face pedig csak az interneten menő mert szeretet hiányban szenved és lelkimegnyugvást az ad neki ha bosszanthat másokat :/ én tudom mit érzel troll face.. a szivedbe látok.. csak egy szerető anyuka kellene és egy kis elismerés :"( de én tudom.. én átérzem.. BOLIEVE THIS ! :""))

   Törlés
  10. Háát poolllnálad se láttam még nagyobb nyomorékot a világon pedig láttam már egy párat. Ha igy beszélsz menj el pszichológusnak baromarc.

   Törlés
  11. Ennyi öcsém megkaptad. Most már nem tehetsz semmit, menj el pszichológusnak...

   Törlés
  12. Huhha micsoda beszólások. Rakjatok be egy hűtőbe mert leolvadt a képem. Rohadt idegesítő vagy ám Troll Face... Eddig is elvoldtunk nélküled huzz innen a picsába.

   Törlés
  13. EMBER KUSSOLJÁL MÁR!!!!
   Ha nem tetszik,amit látsz ne rontsd itt a levegőt,húzzál egy másik oldalra hülyegyerek!

   Törlés
  14. A trollok célja, hogy más emberekből hülyét csináljanak.. Ti itt most beoltottátok, ezért a gép előtt röhög rajtatok. Nem kell rá reagálni..

   Törlés
  15. Nagyon nagy királyság lehurrogni egy oldalt.
   Ez a kis takony nem lehet több 8 nál,aki nem tud mit kezdeni magával.

   Törlés
  16. elmennék , de túl sok lenne a hozzád hasonló eset :D

   Törlés
 4. Az elején még azt írod Romanról h kb semmit nemtud és semmire nemjó...a végén pedig már azt hogy milyen jó pankrátoor...Akkor most döntsd már el, hogy mit szeretnél...az értékelésekről pedig már nem is beszélnék...Ha tudnád mi az a pankráció akkor ezek az adások max 10/3-4 nek elmennének de többnek nem.

  VálaszTörlés
 5. Azért az elég kemény volt amikor oda b*szta a széket Luke Harper Stardust-hoz és igen énis szìvesebben látnám náluk a tag team övet!

  VálaszTörlés
 6. én mark henry-nél és a big show-nál látnám a tag team öveket

  VálaszTörlés
 7. ebben az adásban 2 dolog tetszett.. az egyik amikor Mark Henry megjelent a kivetitőn a Rusev meccs után :D de a segment nem, csak, hogy a kivetitőn megjelent és rájuk fenyitett, hogy nem értettek a szóból :D
  a másik meg Randy Orton.. végre már emlékeztetett régi önmagára és rohadtul tetszett, hogyaz adás végén saját maga ment oda Romanhez bunyózni! :D ilyet mostanában nem látni tőle
  eszembe jutott egy 3. dolog ami tetszett az adásban, mikor Roman interjút adott, "My boy Dean Ambrose".. :D gondolom mindenki megkapja ami jár neki, jóhogy még emlékeznek legalább egymásra

  amúgy Roman karaktere lefog gyengülni valamikor a jövőben ez 100%.. majd aztán ha EC jön akkor újra feleerősitik.. én ezt érzem

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez nem valószínű, ha nyomni akarják később, akkor tolni fogják ezerrel hidd el. Ha meg nem akarják pusholni, akkor meg úgyis eltűnik.

   Törlés
 8. hallod te troll f@sz takarodj a büdös pics@ba te vagy itt a balf@sz nem a többi

  VálaszTörlés
 9. Krisztian Juhasz ez az ertekeles sokkal jobban tetszik mint a Raw-e en is amikor neztem RVD vs Randy-t akkor en is azt hittem hogy a Vipera visszatert de amikor a reings meccse utan meglattam hogy Reings ismet elveri mar megint akkor ma megint csalodtam hol az a Vipera aki punt-olta Vince ddt-t Steph-nek aki szetrugta szetrugta Cena segget akki egy meccsen legyozte Triple H-t es Cena-t egy meccsen aki porrazuszta Shane-t vagy aki RR-t nyer aki olyan sokszor elpicsazta Wade Barretet vagy aki nem kimelt senki hol van ez a Vipera szerintem mindenki ezt a Viperat akartja latni nem apuci segnyalojat (apuci alatt HHH-t ertem) ebreszto Orton!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Persze, mindenkinek nyilván hiányzik az Orton, aki ugyanúgy verhetetlen volt, mint Cena. Aki mindig mindenkit levert, és egy rohadt adás se volt RKO nélkül. Hiányzik a halálnak.

   Törlés
  2. Ne mondd,hogy neked ez a seggnyaló karakter jobban tetszik,mint a régi legend killer??

   Törlés
  3. Hát a Legend killer az hiányzik mindenkinek, de ez a ViperCena2.0 aaaz nem köll. Max. annak akinek RKO fétise volt.

   Törlés
  4. Legend killert hiába hiányoljátok, úgy sem jön már vissza. Nincs már legenda, kit legyőzhetne, de aki még is van(Jericho, RVD) azt már legyőzte, annó 2004-2008 közt. Meg még ott van Hunter is, de vele száz évig háborúzott... Na meg ő is legenda státuszban van a 12 vagy 13 világbajnoki címével... Most egyébként visszavan fogva, mert gyenge heel turn után volt egy felejthető bajnoki regnálása.

   Törlés
  5. Régen nem csak legendákkal küzdött,olyanokkal is volt feudja,mint Batista,vagy Cena,ezek is nagy nevek,de egyenlőre nem legendák.
   Itt nem az ellenfeleken van a hangsúly,hanem Orton jelenlegi karakterén,ami egy vicc.

   Törlés
  6. Még jó, vissza van rakva felső mid cardba, mert ráunnának. Ja, de rajtuk kívül akkoriban csak legendákat püfölt. Taker, HHH, HBK már akkor is legendák voltak, mikor Randall még az amatőr ligában pankrált.

   Törlés
  7. Mire unnának rá???
   Orton hosszú éveken át kegyetlen viperát játszott,és a superhero fanokon kívül mindenki imádta!
   Akkoriban végig main eventer volt a világbajnoki öveinek kb 80%-át ebben az időszakban szerezte!
   Értem,hogy már nincsenek legendák,de ha már egyszer heel turnt kapott,akkor olyan heel legyen mint a régi időkben!
   Ehhez nem kellenek legendák,csak darálja le az ellenfeleit,és kínozza meg a fél rostert,mert az tényleg jól állt neki!

   Törlés
  8. És ne ugráljon úgy ahogy mások fütyülnek,ő világ életében a maga feje után ment nem dirigált neki senki.

   Törlés
  9. Pont hogy a superhero fanok imádták/imádják. Ott az USA-ban akkora szuperhősnek számít, ha face, mint Cena. Te szerintem tévedésbe vagy öregem... A heeleket is lehet unni. Triple h-t is unta mindenki 2002-2005 közt, mert mindig öv közelben volt... Meg utána is.... Amúgy meg a tavalyi SummerSlam és a Wrestlemania közt legalább annyira nyomatták, mint Daniel Bryant vagy Bááátistááá mestereket. Oszt még Széna fejre vagytok kiakadva, mert csak ő kap pusht, pedig azt Orton, Big Dave, HHH és Edge is folyton kapta. Jó utóbbi tényleg egy zseni volt, meg sokkal nagyobb legenda lehetne.

   Törlés
  10. Máténál a pont. Nyilvánvaló, hogy pont a szuperhősfanok imádták, mivel ő is az volt, függetlenül attól, hogy heel volt. És tényleg őket is meglehet unni, főleg ha folyton nyomatva vannak, ezért lett Del Rio is megutálva. Meg igen, Orton, HHH, Batista, Cena amúgy egy haveri kör.

   Törlés
  11. Na ok.
   Nem értem,hogy szerintetek a mostani segg nyalás mivel jobb a régi pusztító viperánál,aki olyan kimondhatatlan szönyűségeket művelt másokkal,hogy ha azt egy 8 éves látná a szeme kifolyna,nem értem,hogy ezt a karaktert hogy szerethették a superhero fanok,de mindegy.
   Nekem az a Randy sokkal jobban tetszett,én olyannak ismertem meg,ilyen az igazi heel.
   Nameg várjál már öreg,miért lennék én Cenára kiakadva????
   Ember én kedvelem,csak a szerepet nem amit játszik!
   Tőlem aztán Széna Jánosozhatsz,mint egy 5 éves,ha ettől jobban érzed magad,attól a tény még tény marad,az emberek nagy része kedveli,csak a karakterét nem.

   Törlés
  12. Most komolyan csak azt lehet szeretni, aki mindig mindenkit szétver, meg legyőz? Orton ugyanazt a baromi unalmas karaktert tolta már ki tudja mióta, és igenis jót tett neki, hogy heelként más stílust vett fel.

   Törlés
  13. Lehet hogy te ezt így látod,de az emberek nagy része abban reménykedett,hogy megint az a beteg állat lesz,mint pár éve.

   Törlés
  14. Az emberek egy része inkább. Persze az is érthető, de szerintem egy pankrátornak sokkal jobb, ha több különböző karaktert játszhat el karrierje során, nem pedig csak egyet.

   Törlés
  15. Hát jó lett volna a régi Orton, ha előtte nem pusholják ezerrel. Amúgy ezt a Cenára való kiakadást álltalánosságban értettem.


   Törlés
  16. Annyival jobb, hogy nem kell még 1 szuperhőst eltűrni, meg az állandó RKO RKO RKO RKO -t... Annyira dögunalmas már, hogy felnyomnak valakit topdog nak aztán akkor egy állandó fekvőbeteg szuperember lesz, akit soha nem vernek meg, max. csalással, tehát ugyanaz a tetves forgatókönyv. Mintha egy fekete lyuk nyílna ki, ha egy topdog ot egy heel megver dominálva. Nyilván Lesnar az más kategória. A fekvőbeteg forgatókönyvet már meg sem említem, mert borzalmas.

   Törlés
 10. Az értékelés tetszet! Orton pedig hihetettlen (rossz értelenben ) amikor nyert mitb-t akkor azt hittem hogy hell turn on de csak roszabb lett face ként veszelyesebb volt. Mijen jó lenne lesnar elájúlt seth cash in new champ orton face one seth. & und a vezetoseg vs orton az nagyott dobna rajta ha elenük fordúlna. Folytasd a cikkeket jó blogger vagy

  VálaszTörlés
 11. Hát... Egy filler SD adásra hetest adni? Akkor most Reignsnek két szaros mozdulata van? Superman punch, spear, samoan drop és ring melleti fejrugós mozdulata. Ja, és még nem beszéltem a full alap mozdulatairól. Legalább 5-6 move-ja van, Cenának meg nyolc, ha számítsuk az alap manővereket.

  VálaszTörlés
 12. Ettől a hülye Trolltól eltekintve egész jó kis összefoglaló,én sem értem,hogy RVD-vel miért csinálják ezt,tavaly mikor visszahozták,végig kapta a pusht,most mikor visszajött,nemhogy minicarder,a minicarderek legalját csináltak belőle.
  Még a Henry-Rusev hez annyit,hogy jó lenne,ha Mark végre elhallgattatná a fenevadat(kedvelem),de valószínűleg nem fogja,az eddigi összes nagyobb ellenfele dominált ellene meccsen kívül,a gong után pedig mindnyájan elbuktak,és Henry az utóbbi időkban csak a boxzsák szerepét játssza(őt is kedvelem),a heel szerep jobban állt neki,2011-ben volt a csúcson.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mikor kijött a cikk, hogy RVD jön, sokan írtuk, hogy minek, Vince szét fogja szopatni a száját (nem szó szerint, no homo), meg hogy a TNA után ne számítson semmire, és hát meg is valósult a dolog.

   Törlés
  2. Akkor is ő egy Hardcore legenda,ennél többet érdemelne.

   Törlés
  3. Hát ez egyértelmű, de szerintem Vince szarik az emberekre. Illetve ezt már bizonyította több ízben is.

   Törlés
 13. Az értékelős cikkeiddel nincs baj, de kicsit úgy érzem, hogy az RVD-Orton meccs csak azért lett 10, mert Orton nyert. RVD kb évek óta minden egyes meccsen ugyanazt csinálja, nem hiszem, hogy ez bárkinek is érdekes kéne hogy legyen.

  VálaszTörlés
 14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 15. ez most jó kis össze foglaló volt.cool

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.