Header Ads

WWE Raw 2014. 08. 25. - Értékelés

Az alábbi cikkben elolvashatjátok az eheti Raw-ról készített, saját véleményemet!Hall of Famers - John Cena szegmens: 

Kíváncsi voltam, hogy miért lesznek ott a Raw-n Hogan-ék. Hogan egyértelműen Cena sikerében hisz, ez nem lepett meg. Shawn Michaels véleménye viszont annál inkább. Teljesen biztos abban, hogy Cena-nak semmi esélye nincs Brock ellen, egy akkora pusztítás után. Mikor HHH-t verte meg a 2012-es SummerSlam-en valahogy más volt  a véleménye.. Flair-t azt sem értem minek volt ott. Nem szeretné, hogy Cena ismét Lesnar ellen küzdjön? Csak fél, hogy megdönti a rekordját. Nem tudom, én valahogy sosem kedveltem ezt az embert. Shawn-t bírom, és még Hogan-t is, de valahogy Ric-et nem.. Ezután jött Cena. Ahogy megjött, érdekes volt. Nem igazán lehet látni ilyen letörten. Amiről beszélt tetszett. Nem sajnáltatja magát, mint 2012-ben a WM után hanem "A Night of Champions-ön nem az övekért fogok küzdeni, hanem azért, hogy szétrúgjam Lesnar seggét." Ez a mondat nálam vitt mindent. Tetszett. Azután lelépett, ez így pont jó volt. Viszont, mint mondtam Shawn véleménye nem igazán tetszett, Flair pedig tehet akármit sosem fogom kedvelni.. Nem tudom miért, de egyszerűen nem. Hogan-nel egyet értek. A WWE-nek szerintem nem egy olyan bajnokra van szüksége, mint Lesnar. Akinek az ég világon semmi dolga, de nem jelenik meg az adások felén. Remélem Cena visszaszerzi a címet. Inkább már John, mint Brock. Lesnar tökéletes arra, hogy néha feltűnik és összehoz jó kis feudokat, (meccsekre már nem igazán lehet ezt mondani.) de bajnoknak szerintem nem jó. De ez csak az én véleményem.
A szegmens: 10/7Rusev vs Jack Swagger:

Még most sem tudom érteni, hogy mi értelme ekkora Push-ban részesíteni Rusev-et. Egyszerűen már annyira megutáltam a karaktert amit játszik, hogy az leírhatatlan. Irritál ez az ember. Jön a semmiből, és mindenkit lever. Lana miatt ér valamit. Az  elején azt hitten, hogy most végre valaki leveri, de nem.. Miért is? Túl szép lenne. A meccs rettentő borzalmas volt szerintem. Swagger-t állandóan szétveretik vele, pedig szerintem Jack simán leverné.. Henry nem jött, pedig vártam. Ez így elég rossz meccs volt.
A meccs: 10/1Rob Van Dam vs Cesaro US #1 Contender meccs:

Ennek a meccsnek sem találtam sok értelmét. A SummerSlam Kick off-jában RVD győzött, most meg ilyen könnyedén leveri Cesaro? Töltelék meccs volt. Egyébként Cesaro nem lenne rossz karakter, de most ez a zene mi már? Tudom, hogy nem ide tartozik, de manapság a pankrátoroknak nem igazán van normális zenéjük. Cesaro is mentőautónak képzeli magát. Rollins-é se tetszik, Ambrose-é sem igazán. Nem tudom, de valahogy Punk-nak, Orton-nak meg ezeknek tudtak normális zenét keresni. Nekik miért kell ez a CFO$-s sz@r? Na mindegy is. A meccsben az egyetlen pozitívum szerintem a vége volt, mikor Cesaro hozzávágta Sheamus-höz az övet. Bár vártam, hogy lesz egy kis bunyó, de talán majd legközelebb.
A meccs: 10/4Paige vs Natalya:

A meccs elején azt gondoltam, hogy hányszor akarják még eljátszani ezt a meccset? Múlthéten kétszer is eljátszották ráadásul ugyanazzal a forgatókönyvvel. Most legalább csak a meccs után jött Aj. Paige győzelmének örültem, viszont a meccsnek a tempója elég lassú volt. Aj tökéletesen játssza ezt az őrült szerepet. Viszont ez a nadrág nem volt túl előnyös. Azt hittem megint lesz egy kis cicaharc, de most elmaradt. Ezt is hagyjuk jövőhétre, vagy péntekre.
A meccs: 10/4Seth Rollins, Kane - Roman Reigns szegmens:

Mikor megláttam, hogy ez búcsúztatónak indul, már ott tartottam, hogy mikor történik már valami? Mert eddig az egész adás fénypontja a Hall of Famer dumálás volt.. Aztán jött Rollins. Mint már mondtam én simán eltudnám azt képzelni, hogy Seth-ből egy olyan karaktert csinálnak, mint Punk-é volt. A Heel szerepet zseniálisan játssza, a mikrofonnal jól bánik, már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen lenne Face-ként. Kane már rettentően idegesít. Legalább annyira, mint Rusev. Rollins egymagában is király pankrátor lenne, minek kell mellé egy csicska? És mért pont Kane az? Aztán jött Reigns. Érdekes módon még örültem is neki, mondván, hogy végre történik valami. Tudtam, hogy bunyó lesz, de vártam valami keményebb Spear-t vagy valamit. Esetleg, hogy Rollins leüti vagy valami, de semmi, Kane elvitte onnan. Ez elrontotta a színvonalat.
A szegmens: 10/5Stardust & Goldust vs The Usos Tag Team bajnoki meccs:
A meccs elején azt reméltem, hogy a Rhodes tesók visszakapják az öveket, de ehelyett egy nagyon rossz (és ez még a szebbik kifejezés) meccsen, kiszámolással maradtak az övek Uso-éknál. Ezután volt egy kis bunyó, de egyszerűen borzalmas volt az egész, rossz volt nézni. Cody-nak is szerintem jobb volt még simán Cody Rhodes volt, mert ez a Stardust dolog már kicsit erőltetett.
A meccs: 10/1


Dolph Ziggler vs Damien Sandow:
Mindig is tudtam, hogy Sandow-ból nem lesz senki, de amit mostanában csinálnak vele már egyszerűen rossz nézni. Miz tette az agyát meccs közben, idegesítő számomra ez a karakter. Ziggler hozta a kötelezőt, de ettől függetlenül ez sem volt túl jó meccs. Kíváncsi vagyok meddig tartják fent Miz-nek ezt a karakterét. Megjön erre elkezdi megköszönni a semmit, hát oké..
A meccs: 10/5Nikki Bella - Brie Bella szegmens: 
Ha lesz is köztük meccs valamelyik PPV-n, tuti Nikki nyeri. Ahelyett, hogy Brie is pofán vágná, lefekszik és sír. Teljesen elrontja a testvér harc lényegét. Le kellene vernie nem sírni érte. Nikki-nek tetszik a Heel karaktere egyébként. Még szegény Jerry-t is leütötte. Annyi nem tetszik csupán Nikki Heel karakterében, ahogy előadja magát. Mint egy sértődött 7 éves, aki nem kapta meg azt amit akar.
A szegmens: 10/5


Roman Reigns vs Kane & Seth Rollins:
Vártam, hogy lesz egy ilyen meccs, de nem gondoltam, hogy ezen az adáson. Egyébként szerintem nem volt rossz meccs. Reigns már Cena mozdulatait is copyzza? (Arra mondom, mikor rádobta a ringre Rollins-t.) Egyébként kezdem megkedvelni Roman-t. Nem olyan rossz ő. Csak valahogy nem tudom elképzelni Cena szerepében, de ez idővel biztos változik majd. Mikor felkapta a betondarabot, gondoltam, hogy nem vágja majd neki, de örültem volna neki. Ne értsetek félre, bírom Rollins-t, de jöhetett volna még egy kis durvaság is. A meccs vége nem tetszett. Így is úgy is Reigns nyert volna, de Rollins minek jött a táskájával? Úgy meg DQ-val győz, szóval mindegy.
A meccs: 10/6Titus O'Neil & Heath Slater vs Los Matadores:Ez a csapat hogy jött? Nem igazán illenek egymáshoz. Titus-ból simán tudnának nagy pankrátort is csinálni, de ehelyett jobberként tartják őt. Pedig szerintem tehetséges. Heath Slater-t sosem bírtam. Ahogy a 3MB-t sem. A 3MB-ből egy ember maradt, Titus-tól pedig elvitték a homit, nehogy ő is bebuzuljon. A Los Matadores-nak nem találom értelmét. Szerintem semmi értelme ennek a csapatnak. Egy sima Roll up Pin-nel győzni, nem a legjobb. A meccs sem tetszett túlságosan.
A meccs: 10/3


Bo Dallas vs Kofi Kingston:
Bírom Bo-nak a beszólásait, főleg mikor Swagger-t oltja. Ez megy neki. Viszont az újoncok miatt nem Kofi-t kéne leveretni. Azt, aki már volt US meg IC bajnok is, sőt TT bajnok is. Nem volt nála sosem főöv, de szerzett emlékezetes pillanatokat. Elég ha annyit mondok, hogy Royal Rumble. Én bírom Kofi-t, szóval ez a meccs a végeredmény miatt nagyon nem tetszett. Az viszont igen, hogy utána jött Jack és leütötte Bo-t, ez már kijárt neki.
A meccs: 10/6


John Cena, Mark Henry & Big Show vs The Wyatt Fmaily:
A meccs úgy indult, mint Cena vs Wyatt meccs. Tulajdonképpen a Wyatt Family-t azt sem tudom, hogy mikor láttuk utoljára együtt. Teljesen eltávolodtak. A meccs egész jó volt, és egy nagy pozitívum is volt benne. Visszajött az a Cena, aki nem végig fekszi a meccset, hanem lever mindenkit, ezt vártam! Így már lesz értelme a Cena vs Lesnar meccsnek a NoC-ön. A meccs végén mikor 3 A.A.-t is kiosztott, valamint amikor leverte Rowan-t alig hittem a szememnek. Nagyon örülök ennek. Nem is nagyon kell ide Heel Turn, mindössze csak egy olyan Cena aki küzd, és nem végig fekszi a meccset. Remélem visszakapja az övet. Ez volt a Raw csúcspontja, és a meccs is nagyon tetszett.
A meccs: 10/10


Az adás nem volt a legjobb, de viszont a vége nagyon tetszett.
Az adás: 10/6


64 megjegyzés:

 1. Én bírom mindkét szupersztárt,de remélem Brock marad a bajnok.Ha mondjuk Wyatt tényleg face karakter lesz az idén akkor Lesnar-ral nagyon nagy meccseket vívhatnak.Már nagyon vártam a Reigns Rollins viszályt.Remélem Roman végre legyőzi hántőr új kis kedvencét.

  VálaszTörlés
 2. tudom nem ez a vegeredmeny jon ki de ez a ro egy nagy fos volt szerintem a Raw ertekeles 10/1 az 1 is aze me Swagger odavagta Dallast

  VálaszTörlés
 3. Szerintem se volt a legjobb adás,viszont Bo Dallas karaktere szimpatikus megmondja a tutit!! TÉNY!! NEM Kofin kéne de most így alakult..a jővőben(kb 1) símán eltudnám képzelni United States bajnoknak majd meglátjuk.
  John Cena elég jó volt ma kérdés hogy egy "beast"-et mennyire fogja érdekelni kíváncsian várom.
  Az a elképzelésem hogy Cena nyer és a vezetőség persze Kane segít Seth-nek és egy ideig nála marad az őv.
  Tetszett a kritikád az adásról.

  VálaszTörlés
 4. Jó dolog hogy minden adást leírsz, de amikor olyat írsz hogy Cena legyen bajnok... majdnem okádtam egyet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. tényleg jok a kritikak, de en is majdnem hanytam hogy azt irta hogy szuperszena legyen a bajnok, ha 10 eves lenne megis ertenem, de gondolom hogy nem 10 eves, igy ezt nem tudom ertelmezni, de REMELEM HOGY LESNAR SZARRA VERI SZUPERSZENAT

   Törlés
 5. Mondjuk abban egyet értek hogy Brock szerepelhetne többet. Mindig várom hogy jön de baszik jönni. Idegesítő. HOL A FASZBAN VAN!???!!!????

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egyébként meg régen volt ilyen unalmas, érdektelen és szar a Raw

   Törlés
  2. Lesnar part timer szóval ne várd hogy gyakran meg fog jelenni

   Törlés
 6. Cena legyen bajnok?!Megint kezdi.....Hagyd abba oszt tűnk el iinnen te. Nyald ki Cena seggét.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem gondoltam volna hogy valaha ilyet írok, de egyet értek veled Troll Face XD

   Törlés
  2. ILYEN NINCS!
   Az első értelmes mondatod,te seggarc.

   Törlés
  3. Szerintem Hoganékről is igaza volt.

   Törlés
  4. ebbe telleg igaza van de a hogan -os cikknel feligmeddig de aze hogan nem muszalj imadni en se imadod de tisztelem o egy legenda

   Törlés
  5. A táborom gyülekezik! TF 4ever! muhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

   Törlés
  6. Anyukád puncijába gyülekeznek bacik!

   Törlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  8. Az anyjának is hív-e van mint Jarednek. :D

   Törlés
 7. Mondtam, h nincs semmiféle ÚJ Theme Song a RAW-nak. MIndenki hallhatta a Tonight is the Night c. dalt csak megvan spékelve egy kicsit :)

  VálaszTörlés
 8. Tök jók ezek az összefoglalók,de mikor láttam,hogy Cena drukker vagy...
  Ehhez inkább nem fűzök semmit,bírom,de ez a Seper Cena karakter egy hányadék.
  Én Lesnarnak szorítok.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. en is orom lesz nezni hogy Lesnar szetveri Cenat csak egy Street Fight kene az Extreme Rules-on orom volt nezni a kinzast

   Törlés
  2. Figyeljetek. Nem az, hogy én az a hű de nagy Cena drukker vagyok. Mindössze, nem akarom, hogy Lesnar legyen bajnok. SZERINTEM, A WWE-nek nem egy olyan bajnokra van szüksége, aki meg sem jelenik az adásokon. Nem érdekel ki lesz a bajnok, azt sem bánom, ha nem Cena, de könyörgöm, ne Lesnar..

   Törlés
  3. Engem már nem érdekel, hogy ki a bajnok. Sethék jobban érdekelnek, de még AJ és Paige is, sőt Heath Slater is jobban izgat, mint annak a tetves övnek a sorsa... Oké, a meccsük szar volt, de ez amúgy is egy leszámolásként volt eladva, de a feud felépítése egy hányinger...

   .

   Törlés
  4. Dehogynem :D Te Cena fan vagy Krisz, te mondtad. :) Peace

   Törlés
  5. Cena sokkal rosszabb választás. Nem volt elég az elmúlt 4-5 év? Kínszenvedés volt könyörgöm, igazi hardcore fanok tucatjai tűntek el emiatt, aztán jöttek helyette a bamba faszok akik csak tátognak, de egy Scott Hallról fingjuk nincs, meg a survey timeokról stb stb. (ez csak 1 példa volt a sokból, illetve talán a legutóbbi példa)... Elég nagyot sebződött a pankráció a WCW megszűnésével, ezzel a Cena erával meg nagyjából meg is halt. Persze a debilek kedvéért leírom, hogy tudom nem az ő hibája nem is azt mondom, én pusztán ezt a semmirekellő fingegyszerű karaktert fikázom, nem az embert akit nem is ismerek, és a karakter által azokat akik létrehozták és nyomatják. Capisce?

   Szóval ki a halál f#sza akarja már ezt a nyomorultat bajnoknak? Nem elég, hogy az adások 70% a töltelék, még ez is? Brock százszor jobb bajnoknak, még úgy is hogy nem jelenik meg, DE természetesen újabb csapás ez mindenkinek, hogy olyan a bajnok aki itt sincs. Aztán verhetik magukat a network re ez is bizonyítja, hogy manapság a wwe csak vergődik, kb. abból élnek, hogy veszik a cuccokat, reklámok meg stb. de nézettség meg sehol. Most ezzel is mit akarnak? Brock lerendezte, mintha egy 50 kilós jobber lett volna, most meg hirtelen megkeménykedett? hú de izgi alig várom. Komolyan már csak a kecskepofáju csövescsávó hiányzik, meg az ostoba Yes chantek... ezektől a diváktól továbbra is a hányinger kerülget, annyira gyengék, hogy már nekem szenvedés az egész. Jobban áll ezeknek a párnacsata...

   Törlés
  6. Meg mi ez az állandó zászlólobogtatás? Alig egy sok sok éves dolgot másolnak le. Meg ez a Rusev + a csaj lol mint Ivan Drago a Rocky ból... Rémgagyi copy. Régen sikerült olyan copy -zni mint a Tony Montana - Razor Ramon cucc, most meg ennyi? Te jó ég. Senkinek nem tűnnek ezek a szarok fel? Komolyan nem Russo áll a háttérbe? Vagy ki ennyire ostoba?

   Törlés
  7. Stone Cold, hát a WCW utolsó évei rémgagyik voltak, ezért is ment csődbe. Vince Russo ostoba, ahogy Meki is, de régen még nem volt. Biztos az agyára ment a sok parti meg az állandó kurvázás... Amúgy a WWE nem vergődik. Network most még veszteséges, de utána nyereséges lesz. Meg amúgy is, biztos a sok hülyeség miatt létezik ez a cég cirka 35 éve.. Az Attitude előtt is milyen gagyi szar volt az egész az 80-nas években, mégse omlottak össze, meg a WCW-t is legyűrték.

   Törlés
  8. Úgy értettem, hogy ahhoz képest vergődik, mint amilyen volt. Elképesztő tömegek imádták, most meg? Pedig meg volt mindenük, egyeduralkodók voltak, de elbaszták.

   Törlés
  9. Jó de a 80-as években a pankráció egy réteg dolog volt, plusz nem csak a WWE létezett, hanem egy rakat kis szervezet, akik nagyjából egyenrangúak voltak.

   Törlés
  10. Most is réteg dolog. Azért nem annyira népszerű ott sem a wrestling, mint az amerikai foci. Egyszer volt 8,8-as nézettsége a WWF-nek, az 8 millió valamennyi volt,(lehet tévedek és akkor hülye vagyok) míg egy Superbowl-t 40 millió, tehát ott is mint itt, sokan hülyeségnek tartják a pankrát. Meg attól hogy régen a WWF-en kívül nem volt komoly szervezet, lehetett volna brutálisabb az egész. Teljesen más lenne az emberek véleménye az egész pankrácioról. A régi faszságok miatt (is) fikázzák a pankrát.


   Törlés
  11. Persze most is réteg dolog, de azért ne hasonlítsuk össze a kettőt, messze többen nézik most a WWE-t, meg a pankrációt, mint régen, nem feltétlenül Amerikában, hanem globális szinten. Amúgy meg arra gondoltam, hogy anno azért nem omlott össze, mert teljesen más körülmények voltak, mások voltak az elvárások.

   Törlés
 9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 10. mostanaban mert nincs annyi cikk a multkor 5 napon belul csak 1 volt hol vannak a szerkeztok?

  VálaszTörlés
 11. Krisztian Juhasz a hell Cena az aze lenne jo me nincs a Never give Up aze fekszik me itt az a never give up ugyhohy a Hell Cena az kell es a Night of Championson nem lesz bajnok me megy filmezni

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pokol Cena? Az még is milyen? Vasvillával és korbáccsal szaladgálna ördögnek öltözve? Amúgy nem értem, hogy a heelt miért kell hellnek írni... Amúgy meg nem kell elhinni, hogy tutira megy filmezni Cena.

   Törlés
  2. hat pedig az bisztos hogy megy filmezni es tudod vannak a Face-k es a Hellek ennyi Brock Lesnar pl hell es Cena Babyface

   Törlés
  3. De az heel, nem hell. A hell pokolt jelent. Bakker, nem kell egyből lehurrogni, mert az igazat mondom.

   Törlés
  4. Ez lenne a hell csak Cena ba http://img.bleacherreport.net/img/slides/photos/002/624/143/20120914_EP_LIGHT_HIAC-poster-DL_C-homepage_crop_north.jpg?w=543&h=361&q=75

   Törlés
  5. mindegy hogy heel vagy hell es az nem hell Cena hanen Punk

   Törlés
  6. Na jó ez az ami nekem már sok(k) Kikészültem.

   Törlés
  7. tudom hogy a hell az pokol csak a keverem ossze a heel-t a hell-el de tom mit jelent

   Törlés
  8. Mark én nem eértem már mit írsz jajj :D:D

   Törlés
 12. Rusev csak Lana miatt ér vmit ez teljesen igaz azért nem rossz elnézni azt a csajt :DDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. az bisztos foleg a bikini fotozasokon ott anyival maskepp nezki meg eleg mosolygos csaj igazabol csak a karaktere ilyen

   Törlés
 13. Cena unalmas, Lesnar meg Raw-ra nem képes eljönni, remélem Seth minél előbb bajnok lesz és akkor legalább jó meccsek lesznek.

  VálaszTörlés
 14. Hát nekem nagyon nem tetszett a show vége.Eddig se bírtam Cenát, de most megutáltam.Most komolyan mi ez:- hú, most én vagyok a bosszúszomjas kemény gyerek, szarrá verek mindenkit és lopom Brock mozdulatait,stílusát. Sztem nevetséges, ha már ilyen durva meg meccs után megtámadja az ellenfeleit, akkor legyen Heel, azt csá, de így.Ténleg azért egymaga szétverte a Wyatt F-t, ennyire keménnyé változtatni miért kellett vagy ha már igen, akkor se ennyire. Miközben kiosztotta a 3 AA-t, imádkoztam, hogy valaki támadja meg vagy valami. Remélem, ha szoros meccsen is, de Lesnar szarrá veri és elmegy forgatni a fos filmjeit és nem látom egy darabig.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. egy olyan meccs kene 2012 csak Lesnar gyozzon

   Törlés
 15. cena jó heel lene.az a baj hogy akor is nyerne csak csalna.

  VálaszTörlés
 16. kCena kioszt három AA-t? 10/10 :D Azért nincsene ilyen meccsei, mert ezeket a mozdulatokat kb 3 perc eltolni. Cena amúgy minden vereségnél eljátssza ezt a sértődött bohócot. Mondjuk vereségből nincs sok, de akkor mindig a "fú most komoly vagyok i kick yooooouuuur assss" figurát tolja.

  VálaszTörlés
 17. Egyik héten azt írod hogy unalmas Reigns és nem szereted most meg már igen? Te se vagy képbe. Meg hogy idegesít Miz karaktere.. hát ez a lényege hogy egy nagyképű arrogáns bunkót alakít aki filmsztárnak hiszi magát. A Rhodes tesók meccse is azért kellett hogy heel turnt vegyenek remélem feltűnt.

  VálaszTörlés
 18. Komolyan az AJ vs Paige sztoriból most már egy leszbikus smárolást várok, mert, amiket tolnak lassan már arra hajaz. :D

  VálaszTörlés
 19. Henry most Big Show feud-ol Eric és Rowan ellen...Hogy jött volna be?

  Hogy jön a meccshez az, hogy milyen bevonulózenéje van Cesaro-nak?

  Kane baromi tapasztalt ember és Rollins-t még tudja tanítani.

  Stardust karakter erőltetett? Mondd már meg nekem azt, hogy akkor Adam Rose, Bo Dallas, John Cena, ők mik? Cody-nak nagyon jól áll ez az idióta karakter, mert legalább van érdekesség az adásokban.

  Hova verje le? Ez egy kurva szerep...és látszik, hogy ebből az jön le, hogy a két nő közül melyik az aki erőszakkal oldaná meg kettőjük problémáját és ki az aki gondolkodással.

  Reigns már Cena mozdulatait is copyzza?....is copyzza....copyzza...megkérdezném: Te nem láttál még indy pankrát? Nincs olyan a bizniszben, hogy copyzás, sőt copyzás sincs...

  Kofi, azért van benne a Royal Rumble-ben, hogy izgalmas pillanatokat mutasson és nem azért, hogy főövért menjen...

  Cena meg az öv? Na az kéne barátom...Odaadni egy öt mozdulatos senkinek az övet...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Henry Rusev-vel feudol. De amúgy a többibe igazad van. Brie azért nem üt vissza, mert testvére, és kötődik hozzá, nem akar küzdeni ellene. De amúgy Nikki heel turnjének akkor se volt kb semmi értelme.

   Törlés
 20. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 21. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 22. ,,Mikor felkapta a betondarabot, gondoltam, hogy nem vágja majd neki, de örültem volna neki."
  Milyen beton,ember???? Azt Ytong téglának hívják,azért tört olyan könnyen el!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát az biztos hogy nem igazi. Mert Dean már belehalt volna abba a rúgásba.

   Törlés
 23. Jericho hol van? Ugye nem lépett már le megint valahova?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. meg marad a Night Of Champions utani Raw-ig de lehet megint valami teves fellepese van

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.