Header Ads

WWE Raw 2014. 08. 18. - Értékelés

Ahogy közeledett a SummerSlam utáni első Raw, mindenki rettentően várta, hogy miként fognak alakulni a dolgok. Most, hogy túl vagyunk az adáson, elolvashatjátok, az én személyes véleményemet az adásról! Stephani McMahon - Nikki, Brie Bella szegmens:

Mikor meghallottam Bryan zenéjét, elkezdtem örülni. Gondoltam hamarabb visszajön a vártnál, és Brock őt is szétveri. De tévedtem. Jött Steph. Engem is jól megtévesztett. Utána felkonferálta Nikki-t, és jött ő. Azt hittem ő is valami seggnyaló stílusba érkezik meg, hát.. ha úgy vesszük igazam lett. Bement és megölelte Steph-et. Érdekes volt, tekintve, hogy pár hete még Brie seggét nyalta. De most ebből kijöhet egy jó kis háború. Aztán dumáltak egy sort, de nem igazán láttam értelmét. Ekkor jött a mi superhero dívánk, Brie. Nagyon kíváncsi voltam, hogy mi lesz, erre Brie nyomott egy nyálas dumát, hogy így testvériség úgy szereti blablabla. Ezután jött amire már nagyon régóta vártam. Nikki kibontakozott. Fogta és leütötte a nővérét! Hát.. ez hatalmas volt szerintem. Ezután Brie sírva elment, Nikki meg Steph pedig örültek maguknak. Azért azt mindenképp meg kell jegyezni, hogy Steph arca mikor Nikki leütötte Brie-t nem volt semmi. Még most is azon nevetek. Mint aki először lát kenyeret 2 evés nélküli nap után. Hatalmas volt.
A szegmens: 10/9 


Erick Rowan & Luke Harper vs Mark Henry & Big Show:

Én személy szerint zseniálisnak tartom ezt Henry & Show párosítást. Nekik már úgy sem jut nagyobb szerep, de így legalább lehetne két normális Tag Team bajnok. Örülnék ha lecsapnák Uso-ékat. Nincs Uso-ékkal bajom, csak már kicsit unalmasak.. A meccsre rátérve, szerintem nem volt rossz meccs, de túl jó sem. Gondoltam, hogy Henry-ék fognak győzni, viszont meglepett, hogy már mennyire leértékelt lett a Wyatt Family. Semmi normális feud-juk sincs, régiekkel ellentétben.. Hát nem tudom, szerintem ennek a csapatnak sincs már sok hátra. Bray már meg sem jelen Harper-ékkel, ők sem Bray-el. Ez van. A meccsnek a befejezése tetszett. Mikor Rowan egyedül maradt Show-ékkal. Bumm egy W.M.D., aztán még egy World Strongest Slam is neki. Na ezért mondom, hogy szerintem remek párosítás ez Henry & Show csapat.
A meccs: 10/7Natalya vs Paige:

A meccs elején nevettem egy kicsit Paige-en. "Tegnap legyőztem AJ-t, de még mindig szeretem. Ezért ezt a meccset az kicsi Aj-nek ajánlom!". Azután elkezdődött a meccs. Vártam mikor jön be a mi drága volt díva bajnokunk, hát nem kellett rá sokat várni. Elterelte Paige figyelmét, és nagy meglepetésemre győzött Natalya. Nem tudom meddig fogják még húzni ezt a Paige - Aj feudot, de lassan már kezd unalmas lenni. Tényleg, semmi bajom nem lenne ezzel a párosítással, mert két remek Díva, de ha egyszer nem tudnak normális meccset összehozni, minek erőltetik? Ha jó meccset hoznának össze, oké. De egyszerűen nem megy nekik. Nem tudom miért. Gondolom lesz még egy meccsük, remélem az már legalább jó lesz.
A meccs: 10/5WWE Nehézsúlyú világbajnoki öv bemutatás: 

Vártam, hogy miként fog ez alakulni. Kíváncsi voltam, hogy feltűnik-e Cena, de nem tűnt fel. Azt azért érdekesnek tartom, hogy tavaly meg tavalyelőtt Brock és HHH lenyomtak 3 kőkemény meccset, most meg együtt pózolnak, de mindegy is. Az új bajnoki övről tudok mondani hideget, és meleget is. Kezdem a jóval. Engem már személy szerint idegesített, hogy két övvel szaladgálnak, meg ünnepelgetnek, ha egyszer egy cím, ne két öv legyen. Az öv nem sokat változott, végül is szerintem nem rossz, nekem tetszik. A rossz, azaz, hogy a Nehézsúlyú világbajnoki övnek hatalmas múltja van. Nemhiába. Olyanok birtokolták az övet, mint Undertaker, HHH, CM Punk, Batista, Edge, Chris Jericho, és még sorolhatnám. Nekem rettentően tetszett az öv, és sajnálom, hogy a WWE-nek nem kell. Állítólag ez azért van, mert már nincs értéke.. Hát.. talán, ha nem Del Rio-val nyomatták volna egy éven keresztül, hanem normálisabb pankrátorokkal, talán lenne értéke! A WWE rontotta el ezt az övet, és nem az lett volna a megoldás, hogy nyugdíjba küldik. Sokkal jobb volt szerintem, még két főöv volt, erre most már csak egy van.. Nem tudom mi lesz a közeljövőben, de érdekes lesz. Lesnar megállíthatatlan. Heyman zseniálisan beszélt most is. Tökéletes menedzser. Személy szerint nagyon kíváncsi lennék egy Batista vs Brock Lesnar meccsre. Az a Batista akit Januárban visszahoztak, nem azaz Animal, aki elment 2010-ben.. Köze sincs hozzá. Batista-nak szerintem, ha visszatér jót tenne egy Face Turn, és ő megállíthatná Lesnar-t. Ezt tartom az egyetlen normális megoldásnak. Ugyanis, ha Bryan-nel veretik el, nem lesz értelme. A kecske letud győzni mindenkit? Hagyjuk már.. Kíváncsi leszek Brock uralkodására.
A szegmens: 10/9Dolph Ziggler vs The Miz Interkontinentális bajnoki meccs:

Nem tudom mi értelme volt ennek a visszavágónak. Tudni lehetett, hogy Miz nem fogja visszaszerezni az övet. A meccs nem volt túl jó. Ziggler mintha megsérült volna, nem tudom. De a meccs nagy része az ő szenvedéséről szólt. Ebből a Miz - Ziggler feudból ki lehetne hozni többet is, mint egy ilyen meccs. Ziggler azért kemény Superkick-et osztott ki a meccs végén Miz-nek, ez tetszett. Viszont a kiszámolás nem igazán. Simán meg tudja verni Miz-t, akkor miért így kell nyernie? Utána azért persze még adott neki egy Zig-Zag-et, de akkor is. Jobb lett volna, ha normálisan elveri.
A meccs: 10/5Jack Swagger vs Cesaro: 

Mikor jött Swagger, két dologra lehetett figyelni. Az egyik, hogy nincs ott Zeb Colter, aki mint kiderült, már nem a menedzsere. A másik, hogy a pólóján ki volt jelölve, hogy hova tegye a kezét, de nem ment neki pontosan. Ezután jött a mi Cesaronk, akinek végre sikerült nyernie. A meccs nem volt túl jó, de annyira rossz se. Miután Cesaro lelépett, jött Bo. Azért el kell ismerni tud oltani a srác. Beszólogatott egy sort Swagger-nek, aztán ő is lelépett.
A meccs: 10/4RybAxel & Randy Orton vs Roman Reigns, Rob Van Dam & Sheamus: 

A meccs szerintem jó volt. Amit ki lehetett hozni belőle kihozták. Én már csak azt sajnálom, hogy Randy ennyire jelentéktelenné vált. A Vipera aki másfél évvel ezelőtt tombolt, most egy senkivé vált. Nem tudom mikor talál már magára, de remélem a SmackDown-on elveri RVD-t.  Megérdemelne már ő is egy győzelmet. Sheamus és RVD jók voltak, bár a nagy ECW-s Rob Van Dam-hoz képest, ez az RVD egy senki. Neki is magára kellene találni. A meccs vége tetszett, tudtam, hogy nem Randy-ék győznek. Ennek a RybAxel csapatnak viszont nem sok értelmét látom. Az a Ryback aki pusztított 2012-ben, eltűnt. Helyette ez a Ryback van.. Pedig jó pankrátor, de hát ez van.
A meccs: 10/7The Usos vs Goldust & Stardust:

Végre! Valaki legyőzte Uso-ékat. Csoda.. Goldust-ék remekül mutatnak így, hogy Cody is Stardust lett. Bírom őket. A meccs viszont nem volt túl jó szerintem. Unalmas volt, erről nem is nagyon tudok többet mondani.
A meccs. 10/3Rusev - Mark Henry szegmens:

Rusev barátunk most emberére talált. Henry úgy lecsapta, mint ha csak egy légy lenne.. Vártam már ezt a pillanatot! Sosem szerettem Rusev-et, de most, most erre kíváncsi leszek. Mit kezd a Bolgár Bestia a Világ Legerősebb Emberével? Remélem Henry lecsapja még párszor, rendes meccsen is.
A szegmens: 10/10Seth Rollins vs Dean Ambrose Fall's Count Anywhere meccs:

Ha csak a meccs típusra gondolok, fantasztikus meccsek jutnak eszembe. Külön tetszett, hogy a közönség döntötte el, hogy milyen meccs típus legyen. Ez jó ötlet volt. Ambrose és Rollins két fantasztikus pankrátor, és ha minden Raw főmeccs ennyire fantasztikus lenne, akkor semmi baj sem lenne a WWE-vel. Tökéletes volt a meccs. Volt benne brutalitás is, ami mostanában nem igazán van a meccsekben, de ugyanakkor jött a "vörös szörny". Kane a vezetőség csicskája lett. Szégyen, de ez van. Nem tudom mire jó ez a vezetőségnek. Rollins magától is tudna meccseket nyerni, tehetséges. Ambrose úgy szintén, most azonban elég keményet kapott. Mikor már Kane odarakta arra a beton izére, már tudtam, hogy itt kemény befejezés lesz, és ekkor jött Rollins a befejező mozdulatával, a Curb Stop-pal. Fantasztikus befejezése, egy fantasztikus főmeccsnek. Rég láthattunk ilyen izgalmas Raw főmeccset. Kíváncsi vagyok mi lesz a folytatása a történetnek.
A meccs: 10/10Ennyi lett volna az első Raw értékelésem, remélem tetszik nektek! Szombaton elolvashatjátok a Smackdown kritikámat is.
Az egész adás: 10/8

62 megjegyzés:

 1. most minden fosra fogsz irni ? a PPV az mas de hogy minden Showra? az mar szar lesz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. miért lenne szar? nekem mindig hiányoztak azok a postok ahol lehet beszélni az adásokról.. álandóan hirek voltak és nem tudtam hova véleményezzek.. :)
   itt lehet !
   én örülök neki.. elolvasom és lehet itt veszekedni, hogy kinek mi a jó :D én örülök, hogy dolgozik vele mégha nem is értek egyet sok dologgal

   Törlés
  2. nem a bejegyzes szar hanem hogy minden show-ra kell irni a Raw meg az SD az mindenhetes a PPV-k meg egy honapos es a PPV-k azok kulonlegesek a Raw meg az SD az termeszetes

   Törlés
  3. Szerintem is jó akit zavar az ne olvassa.

   Törlés
  4. Andrásnak van igaza, ha zavar ne olvasd és kész, nekem pl tetsztett mert megtudtam hogy megkell néznem a főmeccset a többi meg szokásos ratyi. Miz címvesztését még mindíg nem értem, minek kellet új gimmick ha most mindenkivel elveretik? Nyert egy rumble-t azt ennyi, szétverte Jericho most meg Ziggler. Miznek már nagyon kijárna egy nagy push, én simán elevertném vele Lesnart is akár, csak ráerősítenék a karakterére előbb.

   Törlés
  5. A SummerSlam értékelés elején írtam, hogy Raw-ról és SmackDown-ról is írni fogok. Ha neked nem tetszik, ne olvasd. Ha a többieknek sem fog, abbahagyom az írását.

   Törlés
  6. azért Lesnar elveretése Mizzel egy kicsit túlzás XDDDD

   Törlés
  7. Az én véleményem erről az adásról,vártam egyébként általában az ilyen rendezvények után mindig kirobbanó adások szoktak lenni.Kiemelendő a Mark Henry-Rusev viszály az nekem is tetszett.A főmeccs is jóra sikerült,bár itt hozzáteszem Kane-t nagyon unom már..
   Címátadás jóra volt megrendezve itt arra gondoltam hogy majd bejön valaki de nem.Összeségében nézhető adás volt kivéve amit ott az elején szerencsétlenkedtek..

   Törlés
  8. Szerintem ez csak a jelen pillantban az, amikor wm főmeccsen elverte Cena-t Rock segítségével az is túlzás lenne a jelenlegi erejével, legyengítették a karakterét de nagyon, azért is írtam h előbb erősítsenek rajta.

   Törlés
  9. Cenát elverni akkor sem volt már 'hatalmas' dicsőség.. persze Miznek az volt, de Lesnar karakteréhez az a Cena és az a Miz karakter is gyenge lenne

   Törlés
  10. A lényeg az hogy Miz többet érdemelne annál amit kap, nagyon tehetséges és a meccsei is barom jók voltak + amikor bajnok volt, hát szerintem simán az egyik legjobb heel wwe bajnok volt eddig.

   Törlés
  11. álandóan segmentjei vannak, övet is kapott amit ugyan egyből elvesztett de a sztori maradt
   aztán új gimmick, szerintem kapni fog pusht még bőven
   csak nem főövre.. ahhoz pici lett sajna

   Törlés
 2. hát ebbe abba beletudok kötni de csak a nézőpontod miatt.. hiába nem tetszhet mindenkinek ugyanaz :)
  én kedvelem The Mizt, nem tudom miért mondják, hogy gyenge inring meg ilyenek.. szerintem érdekes, sőt érdekesebb a Show off-nál :D valamiért abszolút nem látok benne semmi érdekfeszitőt

  Rusev csak igy tovább, nem baj, hogy most kapott.. ez is push valamilyen szinten, ebből lesz majd feud és végre talán érdekfeszitőbb sztori is lesz mint az USA vs Russia
  külön tetszett, hogy Lanára, hogy rászólt :D:D

  Swaggernek nincs tovább Colter? csak igy? ááá... nekem ez sántit

  Paiget gyűlölöm.. undorodom tőle.. borzasztóan néz ki meg tényleg.. csak úgy szart és kész.. nem tudok rá mit mondani :D nem azért mondom ezt mert amúgy is unszimpatikus hanem mert tényleg nem látok benne semmit..
  engem irritál a lapos feje, az idomtalan teste, a szörnyű hangja meg az is, hogy nem jól adja el a stilusát
  AJ meg már abszolút kedvetlen.. nem az a diva aki elment pár hónapja.. látszik, hogy ez már nem az a mosoly..

  nem értem a Wyattek hanyatlását sem.. Luke Harper kapja a pusht, de a többiek... persze együtt kapják mert Bray nyert, Rowan pedig Harper mellett szerepel
  de Bray győzelme nudli volt Y2J ellen, Rowan meg végképp eltűnt a maszk mögött
  viszont Harper... na valami megfogott a nagy boci szemeiben.. benne még van sztori szerintem :)

  Stardust és Goldust.. jó ötlet volt, de mostmár gagyi lett... több meccsel (akár övmeccsel) érdekesek lennének, de igy
  szinte csak promoznak csoda, hogy most meccseltek

  BROCK LESNAR CONQUERED JOHN CENA ! ez igy van jól
  a kérdés, hogy mi lesz ezután? Batista nem jöhet szóba.. ő már nem az az állat aki volt
  picit sajna begyepesedett
  Seth Rollins hogy váltja majd be a táskát? le sem tudják gyengiteni Lesnart :D
  gondolom Cena majd kap visszavágót, de nem nyerhet.. és nem is fog ez egyértelmű
  tehát 1 hónapig lehet agyalni, hogy Cena után kit küldjenek ellene

  js és egy szegmens.. nekem nagyon tetszett ahogy Orton elküldte Flairt !! ez pedig szerintem csak egyet jelenthet, hogy összebarátkznak újból! :D nem lenne rossz ha Flair menedzserelné Randyt
  Ortonnak ugyan nincs szüksége senkire de ha egyszer Ric Flair akar segiteni neki akkor szerintem elfogadja majd és ami külön szint adhat ennek a sztorivonalnak az az ha mindketten heelek lennének :)

  Roman Reigns most nyilván úgy fog járni ahogy járt Ryback vagy éppen Bray Wyatt.. süllyedő hajó, már a közönség se úgy üvölt ahogy 1-2 hónapja
  elértéktelenitenek minden karaktert, nem csak a hülye sztorik de a gyenge inringek is

  viszont jelenleg csak a karakter számit

  az is észlelhető, hogy Vince kezében egyre kevesebb az irányitás.. mert ugyan sok rosszat vélek felfedezni az adásban azért mégis csak úgy tűnik nekem mintha kezdene javulni az tóbbi pár hónapban
  legalábbis inring szempontjából
  de Seth meg Ambrose folyamat alakit és lehet csak emiatt érzem igy..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tetszik vagy sem Lesnar szóba jöhető ellenfelei közt ott van Dave is.
   Igaz,mikor visszajött közel sem azt kaptam amire vártam,erre még készülni kellett volna,és rosszkor hozták vissza rossz időben,na mindegy,az az egy biztos,hogy Batista bajnok lesz,de az is 100%,hogy nem Lesnartól fogja elvenni az övet,majd egyszer valamikor.

   Törlés
  2. Hát a Ric Flair Orton dolog talán azért sántítana hisz mégiscsak a Legend Killer-ről beszélünk azonban émn is örülnék neki és sztem a ragadozó a vipera legyőzheti Brock-ot persze csak és kizárólag a VIPERA a Ragadozó és nem a jelenlegi süllyedő Orton, Big Show Mark Henry ellenük is össze tudott hozni jó meccseket és Brock is inkább az a kategória és sztem jó kis meccs lenne köztük és hamár úgyis a vezetőség nyomja Rollins akkor ez a meccs után még táskát is be lehetne váltani

   Törlés
  3. Wyatt-es részhez amit írtál egy kicsit ez olyan, mint amit a Shield-nél csináltak, hogy mindig hármójuk közül valamelyik dominánsabb volt a meccsek alatt, mint a másik kettő.Ha jól emlékszem az év utolsó smackdownjában volt egy Cena vs Seth Rollins meccs, na ott mutatta meg igazán magát Seth,hogy mit is tud,addig őt tartották a leggyengébbnek a Shield-ből, aztán
   hiretelen mindenki mellé állt,hogy ő a legtechnikásabb hármójuk közül. Wyattéknél is valami hasonló történik most, szerintem Harperre koncentrálnak de Rowan is elég jó pankrátor. Kéne nekik a tag team öv...

   Törlés
  4. TheAnimal: nekem aztán semmi bajom azzal ha Batista bajnok lesz csak jelenjen meg az adásokon, mondjuk kiváncsi vagyok , hogy mégis milyen karakter lesz belőle
   az állatot max akkor tudja újra játszani ha agyon koxolja magát, mert azt a formát amiben régen volt már szinte lehetetlen visszahozni
   ezért nem volt jó idén, ugyanazokat a mozdulatokat használta mint rég, de már nem olyan hitelesen hisz régebben majd 2x ekkora volt :D de én szurkolok neki, ha összeszedi magát akkor simán kapjon övet

   Ádám: egyet értek.. talán az egyetlen hiteles ellenfél lehet, ahogy nyert elszedi tőle a táskával az övet Rollins.. de felvetődik egy újabb kérdés: mivan ha Lesnar kikap? csak úgy elfogadja, hogy már nem bajnok?XD én azt nem hinném :D

   Delon: pont olyan :D az a baj, hogy az Usok már annyiszor elintézték őket.. :/ meg már olyan rég rajta ülnek azon az övön, hogy jelenleg max a Henry-Show párost tudom elképzelni mint legyőzők.. de nagyon még őket sem :D amúgy ezek ketten jól meggyengültek.. hiába elrohan felettük is az idő

   Törlés
  5. Nem is értem egyébként annyian mondjátok itt Batistát ,szerintem nem lesz bajnok,ez biztos.
   Viszont Cena szerintem kap még egy visszavágót az sokkal jobb lesz de ugyis Lesnar lesz a győztes.Ami pedig Rolinsot illeti..szar helyzetben van,ez tény nem mostanában fogja beváltani a táskát.Randy-Flair szegmens..ebből még azért olyan sokat nem lehet kikövetkeztetni..tény az hogy Orton süllyedőben van,ez egyet jelent semmi ötlete nincsa vezetőségnek.

   Törlés
  6. Batistát nem kikapni hozták vissza,a visszavonulása előtt 1000%hogy megkapja az övet,tetszik vagy sem ez tény.
   Cena meg szerintem nem kap visszavágót mert egy ideig filmezni fog,de lehet hogy csak 1-2 hétig,így még kaphat.
   Mindenesetre a Batistás dologban tévedsz!

   Törlés
  7. Lehet hogy tévedek.Már ennél a szervezetnél semmit se lehet tudni biztosra..

   Törlés
  8. Az biztos,hogy már a Wrestlemanian odaakarták neki adni az öveket,de a közönség reakciója miatt ezt elvetették.Később össze akartak hozni neki egy feudot Bryannel a Pybackre,de ő ezt elutasította,mondván,hogy nem akarja elvenni tőle az öveket,mivel úgy is elmegy.
   Ebben közrejátszott az is hogy Bryan lesérült,de ha Dave akarta volna már megkapta volna az öveket,csak a filmes karrierje fontosabb számára a pankrációnál.
   A visszatérése után pedig legalább egyszer megnyeri ez az egy atom biztos,nem jobbernek hozták vissza.

   Törlés
 3. Ziggler is the best Punk után!! Remélem most meg erősítik a karakterét és majd megy a fő övekért

  VálaszTörlés
 4. Szerintem meg ha már írsz az adásokról akkor normális dolgokat írj.
  Ennyi hülyeséget írni...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. tény, hogy egy-két helyen sántit..
   az SS összefoglalójában is olvastam, hogy nem számitott az Orton vs Reignsre... kérdés, hogy akkor melyik szervezetet nézi mert már pár héttel előtte bejelentették :D és minden adáson volt valami arra a meccsre utaló szegmens szóval nem értettem ezt a dolgot.. :D meg itt-ott tényleg furcsa dolgok vannak leirva :D de engem nem zavar, tudom, hog nem úgy van :D

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Hát ha az jó meccs volt akkor rossz meccs nincs...

   Törlés
  4. engem se zavar, csak akkor ennyi erővel bárki írhatna ilyet.

   Törlés
 5. Big Show és Henry nem kap nagyobb szerepet többet ??? Tévedsz haver ;)
  És hogy Bryan-t is szétveri Lesnar ?? Nah persze.... majd meglátjuk....

  VálaszTörlés
 6. Meg különben is ez a Seth Rollins vs Dean Ambrose meccsek már unalmasak. Mindenki tudja, ahol ott van vagy lesz Seth Rollins ott lesz Ambrose is... Uncsi, nem tudom mennyit kell nyúzni ezt a két emert a csatájukat jó lenne már lezárni végleg.
  Jó befejezés lett volna, ha Kane Tombstone-t ad Ambrose-nak a téglára :) :) De nem így lett sajna... :(

  A Mark Henry vs Rusev nah az tényleg érdekes lesz....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. unalmas a Dean vs Seth? én azt tartom csodának, hogy még nézem a műsorokat , de te engem is übereltél
   mégis mit néznél szivesen ha nem Deant meg Rollinst?

   Törlés
 7. Üdv!! :)
  1:Vissza CM Punkot!! 2013-ban a summer slamen vesztet brock lesnar ellen szívesen látnék egy bosszút!! Persze Régi/Új bajnokát avathatnánk;)
  2:Nagyon nem tetszett hogy Batista csak igy el távozott értem hogy mozi filmek meg stb de isteneem ez a seth rollins ...jó pankrátor..DE most öszintén hogy nézz már ki HHH mellett és Randy mellett?? Batista tudom nem a régi de basszus ....ez lenne a evolution a híres nagy történelmű csapat?? Szóval vissza batistát egy vad,agresszív,ÁLLATOT SZERETNÉK LÁTNI;)
  3:Szívesen látnék egy nagy 90'-beli tag teamet újra látni vagy hasónlot olyanokra gondolok mint a Road Warriors.
  Tetszenek a cikkek így tovább neked és az oldalnak is!:))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a bökkenő Máté hogy amiket így leírtál vannak benne jó dolgok,meg olyanok amik már lehetetlenek.Gondolok itt a Punkos dologra,ez már egy rég lezárt ügy,elment,otthagyta a szervezetet,és nem is fog visszatérni.Batistráról írtam már az előbbi kritikámban.Tag teamre amit írtál abban van valami kicsit elvannnak laposodvaa tag team meccsek.

   Törlés
  2. Értem Csaba,hát Punkot nagyon kedveltem fantasztikus karakter volt a wwe-ben és reménykedek hogy nem 10 év múlva fogom látni már ha látni fogom de sajnos kevés esély van rá..ez van új csillagok születnek:)
   Egy normális új arcokkal teli tag team csapatot várok de még messze van..az a idő

   Törlés
  3. már nem Evolution van hanem Authority vagy mi
   Seth & Orton & Kane meg HHH ja és persze Steph

   Törlés
  4. Ja igen tényleg ..hát eddig elég jól megy nekik kedves "vezetőségnek" majd meglátjuk mit hozznak ki seth rollinsból

   Törlés
  5. ő abszolút az új Punk lehet
   teli van ambicióval és az inringje is jó, Deannel nagyon jó meccseket tolnak

   Törlés
  6. Hát végülis igen ha megnézzük akkor Ston Coldot Cm Punk követte most pedig Rollins a befutó

   Törlés
 8. Lesnar ellen:Bigshow,Sheamus,A régi Kane,A régi Randy.Ez lenne az ésszerű.Na de sajna WWE logika :( Én nagyon megnéznénk egy Sheamus vagy egy Kane mecset Lesnar ellen.Hmmm...Szép álom

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Big Show -t még hányszor borítsa széjjel? Meg Kane még hányszor legyen "szörny"?

   Törlés
  2. Te akkor kit küldenél ellene?Az új superherot Romant?Kanenek már nem sok éve van hátra egy címet megérdemelne.BigShow Vs Lesnar a Rumbelön nem fejezték be teljesen a feudot.Akko nézzük:Wyatt jó viszont kezdőnek mondható,Bryan lever mindenkit,Triple H ő vele pózolgat,Cena kicsit pihentetni kéne,Rolins táska tulajdonosa de mekkora csoda lenne ha beváltaná és nyerne hihetetlen dolog olyan ellen ezeket küldeni aki egtörte a streaket.Nos kihagytam volna valakit?Esetleg Fan Dan Go? Csak vicceltem

   Törlés
  3. Egyértelmű, hogy a megoldás az két ember egyszerre. Egy ember már túl kevés neki. Ilyen nagyszerűen sikerült felépíteni új arcokat az RA után... Amúgy tiszta vicc mit akarnak ezzel elérni? Ha még el is bukja az öveket utána mi lesz? Rejtélyes módon meggyengül mint Big Show vagy Kane? Sajnos jól látszik az era k közti különbség, egyszerűen nincs ellenfele annyira meggyengült gyerek adás lett az egész, pedig meg lehetne puhitani székkel meg egyéb dolgokkal de hát fejre sem lehet ütni vazze. Lesznár elszabadult, here comes the pain...

   Törlés
  4. Vagy idehozzák Aligszart Overoidot az majd ad neki. http://3.bp.blogspot.com/-EzYU1mdvRig/T5eFsolvuMI/AAAAAAABvdc/HZL8s3MSqaA/s1600/Brock+Lesnar.jpg

   Törlés
  5. Vagy egy 30 az 1 elleni handcap mecs :D
   Ez.nem ide tartozik de valaki elmagyarázná ezt:Shield Vs Wyatték Wyatték nyertek,Evolution Vs Shield Shield nyert.Azt hittem az Evolution jobb Wyattéknál,vagy tévedek?Ennyit a WWE-ről

   Törlés
 9. Egyébként úgy különben nem értem Kane szerepét,egyszer ilyen egyszer olyan ..ráadásul mindkét szerepében már unalmas.Nem tudnak neki találni semmilyen találó szerepet.Jobb lenne ha visszavonulna már.Most leírom harmadjára is Batista nem fog visszatérni ,de még ha visszatér is nem lesz bajnok már,kiöregedett nagyon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ember előbb olvas el a korábbi cikkeket aztán írkájj.
   Batista csak promotálás miatt van távol,korábban ő maga jelentette ki,hogy szereti a wwe-t,vissza akar térni,és vissza is fog!
   Tény hogy nem fiatal de amíg a teste bírja,addig azt csinál amit akar,és ahogy azt már írtam a visszavonulása előtt meg fogja kapni az övet,legalább egyszer biztos,szóval barátkozz meg a gondolattal.

   Törlés
  2. az hiányzik még hogy Batista bajnok legyen...
   ha lehet Zack Rydert verje meg a címért, ami után Hornswogle beváltja a money in the bank táskáját...

   Törlés
 10. Batistában még van 1 év legalább szerintem jó formában van korához képest és vissza fog jönni

  VálaszTörlés
 11. Amúgy hogy jönnek ki ezek a pontok? 10/8? 80% os adás volt? Srác neked nézni kéne egy-két igazi pankrációs adást is. Még a legjobb pg era -s adások is max. közepesnek mennek el és a közepes az 10/5 körül van. Akkor egy olyan RA adás amibe volt minden, NWO tól Stone Cold ig minden, az akkor minimum 10/18 vagy mi? Persze ez nem jelenti azt, hogy szar volt az adás vagy ilyesmi, pusztán csak ne essünk túlzásba, amíg ilyen szemetet kell nézni mint ez http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2014/08/RAW_1108_Photo_015_202501.jpg addig 6 fölé nem igen fog menni egy adás sem. Ezeket a dívákat is szerintem csak látványnak tartják, mert egyszerűen borzalmas amit leművelnek.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. szerintem AJ volt az egyetlen aki ért valamit
   de ő is csak 'VOLT' .. már közel sem hasonlit korábbi önmagára
   esetleg Natalyaban látok ezt azt, de rég nem kapja már meg a kellő figyelmet
   Naomit birtam mert formás popsija van amúgy szar az egész :D

   Törlés
  2. Én amióta nézem a wwe -t 4-5 éve mindig is undorodtam a női részlegtől, no persze a látvány az nagyon is tetszett, és tetszik, de amit művelnek vagy inkább amit művelniük kell az borzalmas. Régen jó dívák voltak, ott volt Lita, Chyna azok nyomták keményen amit kell, de ezek a cicababák pfff... Persze azért nem mindegyik borzalmas, Natalya jó volt, bár egy Hart tól más nem is várható, de pl. Kelly Kelly is egy nagy vicc volt...

   Törlés
  3. Szerintem a legtöbbjük az valami másért van ott hmmm....

   Törlés
  4. :D sosem kedveltem a divákat
   de némelyik jól néz ki :D

   Törlés
 12. Egyet értek azzal,hogy azt írtad,hogy Rollins tudna magától is meccseket nyerni.Elvégre a TLC-n a Cena VS Orton meccs volt az év egyik legjobb mérkőzése,mert hántörke nem avatkozott bele.Jó,hogy Lesnar a bajnok,és szerintem jó meccs volt amit Cena-val ment és nem azért mert utálom Cena-t,mert normál esetben neki szurkolok,de nagyon bírom Lesnar-t .Kíváncsi vagyok ki lesz a kihívója.

  VálaszTörlés
 13. ez az öv sokkal jobb mint a régi WWE és WHC övek voltak.
  ja és jó ez a Big Show és Mark Henry csapat inkább látnám náluk a Tag Team öveket mint Usoéknál
  és ebből a Ryback-ből nagyon jó pankrátor lehetne de valamiért nem nyomatja őt a WWE

  VálaszTörlés
 14. Elég a sok rinyából. Az rók cseszik el az egészet. Csak a minimumra törekednek, és semmi érdekeset nem találnak ki. Nagyon sok olyan meccstípus van amit évek óta nem használtak. Helyette régi kedvenceket hoznak, hogy megszerezzék az öveket. HHH, Lesnar, RVD, Batista, Rock, régen jók voltak, de most csak szánalmas pénzért dolgozók. HHH a saját karakterének árulója. Mindig a vezetőség ellen ment, de most ugyanazt a szart csinálja mint mikor beszólógatott McMahonn-ak...

  VálaszTörlés
 15. ja és remélem most ez a Mark Henry és Big Show csapat face turn-t vesz

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hogy érted,hogy face turnt??
   Ők már most is facek!

   Törlés
  2. :D remélem megszerzik az öveket és feudolnak Harperékkel
   csak az a baj, hogy ők már az Usoktól se tudták elvenni.. :/ gondolom most pusholják majd a Gold-Stardust csapatot

   Törlés
  3. csak azt ne nagyon utalom Stardust karakteret Cody-e sokkal jobb volt

   Törlés
 16. amúgy észrevettétek hogy Stardust nyáladzik a képen

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.