Header Ads

Új John Cena termékek a SummerSlam-re!

Ahogyan azt már megszokhattátok, a WWE a nagy gálák előtt mindig új termékeket tesz közzé az internetes boltjában, így a SummerSlam előtt ismét új John Cena pólóval és egyéb termékekkel örvendeztették meg a rajongókat!

http://wrestleshare.com/?di=X83W

12 megjegyzés:

 1. De mennyi fölösleges cucc bakker, 2 csuklószorító egy olyan szar ami a felkarján van, nyaklánc aztán állandóan változtatva van, mekkora geci lehúzás már. Mellékesen ilyet 13 év felett fel nem vennék soha, persze nem azért, mert Cena s cucc, hanem a kinézet miatt. Mellesleg csuklószorítót ki hord manapság? Legalábbis ilyen oldschool -t, a teniszezőkön kívül, mert kb. 3-4 éve (vagy régebb óta talán) kiment már a divatból és senkin nem láttam azóta... Szégyen, hogy egy rapperből kirakatkurvát csináltak. Bár csak ne lenne köze a raphez Cena nak, mert csak megszégyeníti.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. tulajdonképpen nem szégyenit meg semmilyen rappet mert már rég nincs hozzá köze
   amúgy most, hogy igy emlited nekem bejött az albuma, nem olyan rossz flowja van a srácnak és a stilusa is adta
   kár, hogy ellett keverve a karaktere, de valljuk be ő egy amerikai álom.. nem is nagyon szabhatnának rá mást és másra sem szabhatnák az ő karakterét
   neki van kitalálva

   Törlés
  2. Szerintem a régi karaktere passzol rá 100% osan, egy kigyúrt, tökös, vad rapper, meg ez a katonás cucc is passzol rá. Köze nincs a műzlipofájú hőshöz. Persze ez a jófiú hős is passzol rá, de ez egy annyira könnyű, és egyszerű karakter, hogy másra is simán rá lehetne rakni, pusztán megszokás végett tűnik máshogy, meg hogy sokan egyből Cena val azonosítják.

   Szerintem az, hogy valaki meghallgatja az albumát ami azért el vad a mostani karakteréhez képest, aztán valaki rákeres aki mondjuk nem ismeri, aztán látja, hogy egy műzliarcú csávó, aki színes ruhákba van, nem vet túl jó fényt az egészre, főleg, hogy a rappet sokan ilyen gettóból jött arcokkal azonosítják, meg az őrült Eminemmel. Igaz, hogy már nem teljesen helytálló a dolog, mert az elkurvult arcok már lejáratták a rappet, ilyen lil gayne meg a többi ribanc...

   Törlés
  3. Én hordok csuklószorítót..
   Esetleg bajod van a dologgal?

   Törlés
  4. Nem írtam, hogy gondom lenne, csak senkin nem látok manapság ennyi.

   Törlés
  5. Lajos de ket csukloszoritot mar senki

   Törlés
 2. erre már nem tudok mondani semmit

  VálaszTörlés
 3. ennél kakibb John Cena cuccokat még nem láttam

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.