Header Ads

Sting a jövőheti Raw-n debütál a WWE-ben!?

Ahogyan arról már beszámoltunk, Hulk Hogan ott lesz a jövőheti Raw-n, mivel ezen az adáson fogja ünnepelni a 61. születésnapját, ennek kapcsán pedig arról hallani, hogy a rajongók láthatnak majd egy NWO újraegyesülést, egyesek pedig Sting megjelenését is pletykálják!

http://www.ringsidenews.com/file/pic/poll/2014/03/e32c4fad3291e560ab9d2cd206f735d2.jpg

Hulk Hogan a WCW-ben a legnagyobb sikert az NWO csapattal aratta, csapattársaival, Kevin Nash-el és Scott Hall-al, akik több hírportál szerint Hulk Hogan születésnapja alkalmából szintén ott lesznek a Raw-n, hogy egy estére ismét egyesüljön az egykori NWO.

A sok WCW-s pankrátor Raw-n szereplése miatt pedig azt is hallani, hogy a SummerSlam előtti utolsó Raw-n, tehát jövőhét hétfőn lesz az a nap, amikor Sting először jelenik meg a WWE műsorában, élőben!

20 megjegyzés:

 1. Nem biztos, hogy egészséges látvány lesz. Amúgy ahogy Vince öregszik, úgy már nem csak az izmos férfiakba hanem az öregekbe is szerelmes? Mert ahelyett, hogy a jövővel foglalkozna, inkább a múltból hozza az embereket. De azért jó látni, hogy ott spórolnak ahol tudnak ezekben a nehéz időkben. Remélem a jövőben azért betilt pár mozdulatot, Cena kap pár bajnoki uralkodást csak mert nah és még több öreget láthatunk viszont feleslegesen. Mindeközben Magyarország meg jobban teljesít a fene egye meg...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jah és kihagytam, hogy pár öreg minden jónak elmondja a mai helyzetet, hisz minden jó, a wwe szuper és a többi... És mindezek után remélem láthatunk egy Taker meccset amit reméljük egydarabban megúsz és Rock is visszatér. Hell yeah

   Törlés
  2. Azt is tegyük hozzá, hogy pár éve még csomóan a TNA-t kritizálták, mert kiöregedett pankrátorok szerepeltek az adásokon.

   Törlés
  3. Az, hogy pár öreg jön és nyom egy promo-t az még nem azt jelenti, hogy őket akarják nyomatni... Amúgy meg, hogy Taker-t meg Rock-ot visszahozzam évente 1-2 meccsre azt meg lehet érteni, hisz hozzák a pénzt én sem hagynám ki a helyében...

   Törlés
  4. De mennyivel többet érnének hosszú távon, ha felépítenének több olyan topdog pankrátort, mint Orton, Bryan, Punk, Cena, és akkor nem lenne szükség ilyenekre, mint Rock, sokkal olcsóbban megúsznák, több bevétellel, aztán Vince nek nem kéne segget nyalnia.

   Ezzel meg az a baj, hogy folyton jön pár öreg promózni, ahelyett hogy arra koncentrálnának, hogy ne legyen már ilyen baszott vonaglott adás, teli töltelékekkel. Na de egy estére újra összeállt NWO val nincs bajom persze, ha nem akarnak többet kihozni a dologból, mint amennyi van benne.

   Törlés
  5. Swiss Superman: Ezzel csak az a probléma, hogy akárhányszor megjelennek övék a main event meg fősztori meg minden. Ha megjelenne Rock is, aztán lenne egy meccse a WM-en mondjuk adás felében, akkor még nem is idegesítene ennyire. De az a tudat, hogy beszélnek valakiről aki vissza és már egyből tudod, hogy vele valami hatalmasat akarnak alkotni, idegölő. Amúgy meg valahol már arról olvastam, hogy Hogan benne lenne egy meccsbe is akár. Bár alapból az ilyen híreket nem hiszem el, de azért amikor ezt megláttam majdnem sírtam.

   Törlés
  6. Amúgy csak én képzelem hogy a WM 31. re össze akarnak majd hozni egy Brock vs Rock meccset a WWE(whc) övért?... nemtudom mióta akarják ezt a feudot, és mindig ilyen meg olyan okok miatt nem jött össze :D ha most Brock megnyeri az övet, valószínüleg nem fogja egy hamar elveszteni, Rockról azt beszélték hogy még van 1 meccs kb a HOF előtt, és én simán kinézem Rockyból hogy xy $-ért visszajön, főleg ha övet is megkapja mellé.

   Törlés
 2. sztem a fiatalokat kéne nyomatni/pusholni jobban ziggler,rollins,ambrose,kingston,

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kingston? Tényleg? Semmi karizmája, nulla a mikrofonnal... Én max felső mid cardban nyomatnám.

   Törlés
  2. És annyira szerintem nem is jó a ringben, nem mondom, hogy rossz, de igazából egy jó meccs sem jut eszembe, ha meghallom a nevét...

   Törlés
  3. Kingston remek a ringben és legalább egyszer kaphatna egy lehetőséget az övekre, vagy egy komolyabb feudot akár heel-ként és fejlődhetne mikrofonnal is.

   Törlés
  4. Kingston az örök midcarder Mizzel meg Zigglerrel egyetembe. Komolyan már hosszú hosszú évek óta ez a három ember egy tapottat sem mozdult előre, ilyen olyan okokból. Illetve mindegyiküknek megvolt a maga 15 perces hírneve, de ez tényleg csak addig tartott kb. Szerintem már mind a hármuknak simán Cena meg Orton meg Bryan mellett lenne a helyük... Legalábbis kevésbé lennének unalmasok, mint a réges régen kiégett Orton meg Cena.

   Törlés
  5. Múltkor olyat olvastam, amikor Ziggler-Kofi tag team volt, hogy ez olyan, mintha a mid-card Batmenje és Supermenje összeállna:D Amúgymeg a midcarderek tudását sose a Raw és SD alapján nézd, ilyenkor mindig érdemes Superstarst vagy Main eventet nézni, mert olyankor jobban meg tudják mutatni mit tudnak. Pl anno amikor Christian IC volt, akkor Superstarson volt egy meccse Drew-val, ami baromi jó volt. És érdemes megnézni, mert ott is Drew olyan mozdulatokat használt, amit nyilván egy 3mb-be soha nem láttál tőle.

   Törlés
 3. de Sting-nek semmi koze az Nwo-hoz es mejk NWO lenne WcW WWE TNA

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sting az nWo ellen volt, szóval azért van köze hozzá, bár mivel a nWo most faceként jönne vissza, nem tudom hogy lehetne beleszőni Stinget. Bár ha tippelnem kéne, akkor a wwe-re jellemző kibékülés lenne.

   Törlés
  2. Azért csak a nWo Wolfpack tagja volt. :D

   Törlés
 4. NWO toooo sweet! :)
  Napokkal ezelőtt twittelte Hall ezért biztos!
  A legnagyobbak valaha!!! Ezeknél volt meg van stílus nem csak a kitalált ,ráadott szerepek! Outsiders forever!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.