Header Ads

Seth Rollins interjú - Lehetséges táska beváltás, SummerSlam & több!

Seth Rollins a napokban egy interjút adott az Xfinity magazinnak, amelyben beszélt többek között arról, hogy nála van a Money In The Bank táska, a pesszimista visszajelzésekről a SummerSlam meccsük kapcsán Dean Ambrose-zal, szerepéről az Authority-ben, valamint arról, hogy lenne-e elég bátorsága beváltani a táskát Brock Lesnar-on.

 

Az alapján, hogy az elmúlt időszakban van, akinek sikerül, és van, akinek nem sikerült beváltania a Money In The Bank szerződését, te mit gondolsz, neked sikerülni fog? Gondolkodtál már valaha azon, hogy "Istenem, én leszek a WWE bajnok!", vagy nem szeretnéd, hogy téves gondolatok közt élj?

"Nem tudom, csak hiszem, hogy "Istenem, én leszek a WWE bajnok!" Aznap este, amikor megnyertem a táskát, leültem, elkezdtem gondolkodni, és akkor tudatosult bennem, hogy mit is jelent ez, hogy én vagyok Mr. Money In The Bank. Nem azt mondom, hogy "Istenem", hanem azt, hogy "A fenébe is, azon vagyok, hogy egy nap a WWE Nehézsúlyú bajnoka legyek!" És miközben erre várok, az egyre királyabb érzés!"

A WWE Univerzum egy brutális, extrém, kiütéses meccset várt köztetek Dean Ambrose-zal a SummerSlam-en, és nagyon sokan csalódtak, amikor kiderült, hogy egy sima, Lumberjack mérkőzésen fogtok majd megmérkőzni a nyár legnagyobb gáláján. Mit gondolsz erről?

"Azoknak, akik csalódottak, mondd meg, hogy fizessenek elő a SummerSlam-re! Figyeljenek, mert ha kevesebbet várnak, mint egy brutális, extrém, kiütéses meccs, akkor nagy tévedésben vannak! Hónapokon át egymás oldalán voltunk a ringben, és most az kell, hogy egymás ellen is megmérkőzzünk a ringben! Sokan aggódnak, hogy a ring körül a többi szupersztár majd korlátoz minket, de ez nem igaz, nekünk ugyanúgy meg fog maradni a 400 négyzetméteres terület, ahol bunyózni tudunk majd! És garantálom, hogy kicsit sem fognak a nézők unatkozni!"

 Azzal, hogy az Authority tagja vagy, a vezetők közelében dolgozol nap mint nap, tanulsz tőlük új dolgokat?

"Ők megtanítják, hogy hogyan legyél, és ami ennél is fontosabb, hogy hogyan maradj sikeres ebben a bizniszben. Stephanie McMahon. Ő mindent tud, kegyetlen és ravasz. Mindent megtesz annak érdekében, hogy a csúcson maradhasson. És ő egy nő! És nőként nem éppen a legegyszerűbb feladat a csúcson maradni. Tudja, hogy ez a szerepe, és nagyon jól csinálja! Triple H, The Game, "Az Elme Gyilkos" Tudva ezeket a dolgokat, hogy hogyan kell fejleszteni magunkat, hogyan kell a legfőbb embernek lenni a szervezetben, hogyan kell a legjobbat teljesíteni a szervezetért, Triple H és Randy Orton a legnagyobbak között van a cégnél. Ők ott vannak a csúcson, és én is ott akarok lenni, valamint ott akarok maradni is, és a legjobb emberek között vagyok ahhoz, hogy ez sikerüljön is!"

Elég őrült vagy ahhoz, hogy Brock Lesnar-on váltsd be a Money In The Bank szerződésedet?

"Nem tudom, hogy Brock le fogja-e győzni John Cena-t a SummerSlam-en, bármi megtörténhet. Nem mondom, hogy a meccs közben bármelyikükre is jobban fogok koncentrálni, inkább az fog jobban érdekelni, hogy a meccs után milyen állapotban lesz az, aki megnyerte azt a mérkőzést. Bármelyikük is lesz a bajnok a SummerSlam main event-je után, én azt mondom, hogy legyenek óvatosak, mert ha jó időben leszek jó helyen..... Soha nem tudhatod, hogy mi fog történni!"

14 megjegyzés:

 1. akinek van wwe networkja az mivel fizet ? legyszi mondjatok meg hogy a kartyaval bissztonsagose fizetni vagy a paypall-al mert beszeretnek jelenkezni?

  VálaszTörlés
 2. nagyon jó lenne ha beváltaná de sztem lesnar egy pár hónapig uralkodni fog !

  VálaszTörlés
 3. az jó lene ha rollins lecsapmá lesnart meg heymant a táskával.

  VálaszTörlés
 4. Kezdjük ott, hogy nem Lesnar a bajnok és nem is biztos, hogy bajnok lesz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De, biztos, hogy bajnok lesz. Undertaker legyőzése után nincs, akit nem tudna legyőzni. Vagyis majd lesz, de ha realisztikusak akarunk lenni, akkor Lesnarnak 2028-ig bajnoknak kéne lenni. De a WWE eléggé szürreális, így majd jön Reigns, és annyi. Most pedig valószínűleg Cenat úgy megsemmisíti, hogy 'lesérül', vagyis ez lesz majd a kiírása a forgatások miatt.

   Törlés
  2. Én remélem hogy bajnok lesz csak attól félek hogy mégsem. Vagy 1-2 hónap után lenyomja vízilófej Cena. Bármit kinézek a wwe-ből

   Törlés
  3. Egyáltalán nem biztos,hogy bajnok lesz.
   Ez a Lesnar-Taker eset kiköpött mása,mindenki biztosra vette,hogy Taker fog győzni,mivel semmi alapja nem volt a storynak,ha ezt egyáltalán annak lehet nevezni,erre tessék mindenki várta,a már papírforma szerinti 22-0-t,erre 21-1!
   Erre senki nem számított és most is ez van,legalább is a story pontról pontra megegyezik!
   De ennek ellenére remélem,hogy Lesnar bajnok lesz,de itt sosem lehet tudni.

   Törlés
  4. en 100 zalekig bisztos voltam benne hogy megtori a streakot

   Törlés
  5. hát én is :D szerintem is simén reális volt, hogy ha a bestiát küldik streaket törni akkor az törni is fog
   ahogy Triple H karriere is bánta.. de Rock is kényszerpihenőzött már miatta

   Törlés
  6. Én tutira vettem,hogy Sting töri meg jövőre.

   Törlés
 5. Én is Stingben bíztam! Lesnar nem érdemelte meg

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem azt mondom,hogy nem érdemelte meg,csak egyáltalán nem számítottam rá.
   Ahogy szerintem a rajongók 90%-a sem.

   Törlés
 6. Dean Ambrose jobban megérdemelte volna a táskát mint Rollins

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.