Header Ads

Ryback lesérült! Hét hónapot ki kell hagynia!

A Wrestling Observer tegnap számolt be róla, hogy Ryback súlyos sérülést szerzett, aminek következtében az elkövetkezendő minimum fél évet ki kell hagynia! A hírt maga Ryback erősítette meg egy videóüzenetben!


Bár a Wrestleing Observer tudósítása után a hírt sokan kétségbe vonták, a mai napon maga Ryback tett fel egy videót, amelyben a kórházból jelentkezve erősíti meg a hírt, amely szerint súlyos ágyék sérvet szerzett és nagyjából hét hónapig pihenőre van szüksége, hogy vissza tudjon térni a ringbe.

Ryback megígérte a videóban a rajongóinak, hogy ne aggódjanak miatta, vissza fog térni és ha ő visszatér azt mindenki észre fogja venni!

36 megjegyzés:

 1. :D :D Ez ám az irónia :D Vince bácsika csak intézkedett :) :) Tényleg mielőbbi gyógyulást neki és nem nevettek az egészen, mert borzalmas a sérv. Csak azért tényleg ironikus, hogy az előbb pusholni akarták, most meg egyből le is sérült :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Attól, hogy jött egy hír, az nem jelenti azt, hogy pusholni fogják. Nehezen hiszem el a híreket, amiket posztolnak, a hír oldalak. Sok a kamuhír az amcsi oldalakon is....

   Törlés
  2. Ezzel én 100%ban tisztában vagyok :) és rájöttem, hogy másképp kellett volna fogalmaznom, de én úgy akartam érteni, hogy felröppent a felvetés, hogy pusholni akarják és erre le is sérült

   Törlés
 2. Szerinte ez a tökéletes alkalom lehet a push-ra, amikor visszatér.

  VálaszTörlés
 3. Az mekkora lenne,ha Brock menne Ryback-el a WM-en :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem nagyon fasza lenne. Méltatlanul elhanyagolták az utóbbi időben a karakterét

   Törlés
 4. A sérülésnek nem örülök persze és mielőbbi gyógyulást neki, de annak igen, hogy kihagy ennyi időt. Már nagyon ráfér egy pihenő amúgy is (ezek a jobber meccsek Axel-el borzalmas). Így legalább megújíthatják a karakterét vagy visszatérnek a régihez. Visszatérésekor talán megkapja a push-t és esetleg egy övet is. Kíváncsi leszek milyen reakciókat kap majd amikor visszatér.

  VálaszTörlés
 5. Jobbulást neki, de nem tudok arra gondolni, hogy ezzel HHH és Vince akarata is teljesülhet, hiszen most nem pusholják, de ha visszatér elkerülhetetlen lesz a push, mert ha csak " csendben" visszahozzák majd és folytatja a jobberkedést, akkor már én is lemondok róla, hogy újra top szuupersztár lesz, pedig ha az lenne még annyi ellenfelet el tudnék képzelni neki(Orton, Lesnar, Cesaro ...) Sztem egy Ryback vs Orton meccsnek már meg kellett volna történnie.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kezdődhetne azzal a push, hogy ő győzi le először Rusevet. Bár biztos nem így lesz mert ez a hét hónap nagyon sok és addig tuti lenyomja valaki. Erről a Rybaxel dologról meg... szerintem felháborító hogy ennyire mellőzik őket. Remélem ha visszatér tényleg legalább annyira erős karaktere lesz mint régen.

   Törlés
  2. Sztem Rusev első veresége közelebb van mint hinnénk, mert ugyebár most Henry- vel van feud-ja, de a Henry a Big Show tag team partnere is, innen meg már egyértelmű.Az én elképzelésem: NOC: Henry vs Rusev és Big Show vs Bray Wyatt( harper és rowan csapatával feudolt big show és henry és ebből eredne). Aztán Hell in a Cell: Rusev vs Big show és bummm.

   Törlés
  3. Igen én is pont erre számítok hogy Henry még nem győzi le de Show már igen ezért is írtam hogy biztos lenyomja valaki. Csak eljátszottam a gondolattal :)

   Törlés
  4. hát én nagyon remélem, hhogy nem a két melék gyűri majd le Rusevet.. Rusev szerintem kúrvajó lehetne, erős egyénisége van és nekem mozgékonynak is tűnik a méreteihez képest
   Umagára emlékeztet, más kérdés ez a debil orosz gimmick pedig még Lana is jó helyt van mellette
   Rybacknek jót tesz ez a kihagyás, jöhet 7 hónap múlva a FEED ME MORE! az állt neki valahogy :) de többet is kinézek belőle, nagy dolgokra hivatott csak kikéne használni

   Törlés
  5. Elég jó Rusev, de ez azért túlzás, hogy senki nem tudja le verni én örülnék ha Show vagy Henry legyőzné vagy akár Ryback, de ha így halad szuper hero Cenarára vár miután megint kikap Lesnartól.

   Törlés
 6. Nem szeretem Rybacket de jobbulást neki. :D

  VálaszTörlés
 7. Ennyit a futtatásról. Még várhat magára a dolog.

  VálaszTörlés
 8. gyógyulj meg gyorsan Ryback és utána rúgd szét Vince seggét

  VálaszTörlés
 9. Akkor most mi lesz Axel-el? Megy a süllyesztőbe?! Az biztos, ha Ryback visszatér, akkor Face turn-t vesz fel! :D

  VálaszTörlés
 10. Jobbulást neki és hatalmas push-t! Egyik kedvencem!

  VálaszTörlés
 11. Jobbulást Ryback!
  A jelen pankrátorok közül az egyik kedvencem,ezzel legalább elvették Axel mellől,épülj fel koma,gyere vissza,és alázz le mindenkit!

  VálaszTörlés
 12. Jobbulast Ryback!!!!!! De mi a serules oka?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az is lehet hogy nem meccsen sérült le hanem edzésen túl nagyot akart emelni vagy ilyesmi

   Törlés
  2. En is voltam ugy hogy nagyot akartam emelni es nem tom pontosan hogy hivjak de a csipom alig tudtam mozgatni ket hetig.De akkor se iszem hogy csipo miatt 7 honapot ki kell hagyon ha csak nem csiposzakadas zsakadas ha meg pont 7 honap akkor meg visszaterhet a WM egy kis szerencsevel mert a WM marcius 31 lessz.

   Törlés
  3. Ti nem tudtok olvasni????!!!!!

   Lágyéksérv!!!

   Csípőszakadás... :D
   wazze...

   Törlés
  4. Akartam már én is írni... :D Csípőszakadás? Esetleg csípőtörés. Apám amikor katona volt az egyik BMP-s katonának mindkettő eltört. Csípőben nincsenek szallagok, amik elszakadhatnának.

   Törlés
  5. Lajos tudok olvasni és lágyéksérvet lehet kapni attól hogy túl nagyot emelsz, de ebben most nem mennék bele. A lényeg hogy épüljön fel minél előbb és kapjon hatalmas pusht

   Törlés
  6. srácok az ágyék sérv nem lágyék :D

   Törlés
 13. jobbulást remélem mikor vissza jön
  push-olni fogják

  VálaszTörlés
 14. https://www.youtube.com/watch?v=ldaywqkjmGw

  VálaszTörlés
 15. Az milyen lenne,ha nem Mark Hanry,hanem ő verné meg rusev-ot?
  Szerintem,jó meccs lenne belőle,és vissza térne az igazi,RyBack a vasgolyó

  VálaszTörlés
 16. iit van egy hir! http://wwepankracio.wordpress.com/hirek-2/wwe-hirek/paul-heyman-akar-lenni-a-menedzsere-a-ufc-bajnokanak/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nee könyörgöm csak ezt az undorító kurvát ne. Ez a nő prosztóbb mindenkinél, akkora arca van, mert ilyen senkiket megver karfeszítéssel, hogy már hányok... Egy Cyborgal az életbe nem merne kiállni, mert széjjel lenne tépve az a rohadt nagy pofája...

   Törlés
  2. Pedig a Diva reszlegnek jott tenne tul keves diva van

   Törlés
  3. Regebb tobb Diva volt meg ket drab bajnoki ov is volt

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.