Header Ads

Nyereményjáték - Nyerj pankrátor figurát! +BÓNUSZ NYEREMÉNY

A WWE Hírek és a FantasMania.hu ismét közös nyereményjátékot szervez, ahol egy űrlap kitöltésével lehetőséged van megnyerni egy általad választott pankrátor figurát, továbbá ha szerencsés vagy bónusz nyereményünket is megszerezheted!

Triple H, Kenny Dykstra vagy Steve Austin figura
Az oldal alján található űrlap kitöltésével azonnal bekerülsz a játékba, amelyre mától kezdve egészen  augusztus 14-ig lehet jelentkezni. Két győztes lesz, a győztesekkel a FantasMania.hu veszi majd fel a kapcsolatot és ők választhatják ki, hogy a fenti három pankrátor figura közül melyiket választják.

Az űrlap kitöltése roppant egyszerű, csupán néhány kérdésre kell válaszolnotok, amelyben a SummerSlam-en megrendezésre kerülő John Cena vs. Brock Lesnar mérkőzéssel kapcsolatos rajongói álláspontra vagyunk kíváncsiak.

Ezúttal van egy bónusz nyereményünk is, mégpedig a Magyar Szuperhős Mesék magazin első száma, ami Hungária Kapitánya és Harcsa Huszár titkos eredetét és első közös kalandját meséli el! A bónusz nyereménnyel azok közül ajándékozunk meg valakit, akik a játék Facebook eseményéhez csatlakoznak és kommentben beírják, hogy a három közül melyik pankrátor figurának örülnének legjobban.
A Magyar Szuperhős Mesék magazinról bővebben itt olvashattok: http://magyarszuperhos.hu/
Üzemeltető: Blogger.