Header Ads

Mi lesz a Heyman & Cesaro párossal?

A WWE-nek továbbra is vannak terveit a Cesaro & Heyman párost illetően, annak ellenére, hogy a TVs adásokon hetek óta nem láthattuk őket együtt.

Mint kiderült a WWE továbbra is vitatja egy esetleges Brock Lesnar vs Cesaro meccs lehetőségeit, és a RAW-n láthatott szakítás pedig csak egy nagyobb dolog kezdete.

A WWE azért bontotta fel a párost, mert azt szerették volna, hogy ha Heyman 100%-san Brock Lesnar-ra tud koncentrálni, és a SummerSlam-en következő John Cena elleni meccsre, aminek a tétje a WWE World Heavyweight Championship.

8 megjegyzés:

 1. Elég, jó terveik lehetnek, így, hogy hetek óta csak veszt, és még Slater is kidobta a BR-ból...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt az egészet én sem értem, viszont Cesaro-ról révén szó, ez valószínűleg valamilyen story kezdete.

   Törlés
  2. Valami olyat el tudok képzelni, hogy bizonyítania kell majd Heyman-nek, hogy újra Heyman Guy legyen, de ezt mindig megakadályozza Lesnar, és így elindul a feud-juk, de a franc sem tudja az is lehet, hogy csak leszarják már, bár Cesaro eléggé Vince "esete...
   Na majd lesz ami lesz, de ezért remélem, hogy nem fog jobbolni.

   Törlés
  3. Ez túl egyértelmű lenne. Ilyen, hogy a vereségek miatt egy sztori indul ki kb MVP óta nem volt. Meg volt miatta egy Christian heel turn, de azt inkább hagyjuk.

   Törlés
  4. Értem, szóval szerinted csak poénból kap ki zsinórban az 5-6 meccsén, és dobja ki őt Slater (igen Sleter) az Interkontinentális övért menő Battleroyal-ból, úgy hogy előtte mindenkit elvert, ő nyerte a WM-en az Andre the Giant trófeát, és esélyesnek tartották a WWE övre a MITB-en. Ha ez nem egy story kezdete, akkor hamarosan ő fog Ryder-nek jobbolni :D

   Törlés
  5. Slater elverte Rollinst is:D Amúgy meg igen, poénból kap ki zsinórban, vagy mert így tervezték. Arra meg tényleg felesleges alapozni, hogy ki kit ejt ki egy battle royalon. Zack Ryder anno nyert is egyet azt meglehet nézni hol van.
   Aztán az hogy ki mit nyer, és utána mi lesz vele megint felesleges találgatás. Elég csak Rydert, Ziggler, vagy Mizt megemlíteni. De akár Rybacket is fel lehetne hozni, még ha övet nem is nyert.
   Arra meg hogy egyes pletykák kiket tartanak esélyesnek szintén értelmetlen. A pankrációban ilyenre eleve nem lehet építeni, a másik meg, hogy nem maga Triple H jelentette ki, hogy Cesaro mekkora esélyes, hanem különböző "hírek".

   Törlés
 2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 3. jó volt ez a Cesaro még Zeb Colter-rel és Jack Swagger-rel de ez a Paul Heyman elcseszte

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.