Header Ads

Közeleg Big Show visszatérése! A SummerSlam-en már ott lehet!

Bár Big Show egy ideje már nem szerepelt a WWE élő adásaiban, azonban az utóbbi hetekben felbukkant a szervezet house show-in, ezen a héten pedig már a Raw felvétele után is megjelent! Pletykák szerint ebből arra lehet következtetni, hogy hamarosan teljes időben tér vissza!

http://www.wwe.com/f/styles/photo_large/public/photo/image/2014/01/SD_753_Photo_006.jpg

Ugyan a hírek szerint még nincs meg, hogy ki lenne az a személy akivel a visszatérése után viszályba keveredne, azonban a WWE azt szeretné, ha az óriás ott lenne a nyár legnagyobb gáláján, a SummerSlam-en és mérkőzése is lenne.

A legvalószínűbb, hogy ellenfelének valamelyik heel pankrátort fogja megkapni, mivel ő jelenleg face-t alakít és ez nem is fog a közeljövőben változni!

12 megjegyzés:

 1. Rusev tényleg jó lenne neki, jó kis feud lehetne belőle ha a kreatívok nem rontanák el

  VálaszTörlés
 2. Szerintem Cesaro lesz, mert legutolsó mérkőzésekor ő hagyta helyben, aszem utána nem szerepelt már. Aminek nem örülök mert ált az olyan pankrátor aki egy kis idő után tér vissza az mindig nyer, viszont ez azt jelenti hogy megint lesz egy Cesaro vesztés, ami az utobbi időben elégé gyakori, pedig ő hozza a legjobb meccseket.

  VálaszTörlés
 3. Sheamus-al jo lenne feundolnia a Us overt

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Vele biztosan nem,mivel Sheamus az egyik top face karakter,és heel karakterrel akarják feudoltatni.

   Törlés
  2. dehogynem, tavaly év elején? mintha WHC öv körül lett volna feud, lehet, nem tavaly volt, még előbb, sajnálom nem jó a memóriám, de rémlik, hogy a SD-on volt egy, az a búcsús boxzsák, tuti nem az volt :P, amin a WMD és a Brouge Kick "ütőerejét" mérték össze, de lehet, az már rég volt :D

   Törlés
 4. Mondjuk Cesaro-val vagy Kane-nel feudolhatna :)

  VálaszTörlés
 5. Cesaro lesz sztem vagy kesobb Batistaval is lehetne amikor visszajon az sztem jo lenne

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.