Header Ads

John Cena és Brock Lesnar sem lesz ott a Raw-n!

Nagyon nagy valószínűséggel sem John Cena, sem Brock Lesnar nem fog fellépni hétfő este a Raw-on. Cena a filmforgatása miatt fogja kihagyni valószínűleg az adást, Brock pedig soha nem is volt hirdetve az augusztus 4-ei Raw-ra!

Ez azért érdekes, mivel már csak két hét van a SummerSlam-ig, Lesnar és Cena pedig szemtől-szemben még nem találkoztak, mióta kiderült, hogy Lesnar lesz a kihívó a WWE Nehézsúlyú Bajnoki címért. A WWE-n belül úgy gondolják, hogy ez a két név komolyabb sztori nélkül is képes lesz sok embert a televízió képernyője elé, valamint az adás helyszínére, Los Angeles-be csábítani.

Paul Heyman minden bizonnyal ott lesz a Raw-on, hogy mondjon pár szót, de ahhoz, hogy a gála előtt is legyen közös szegmense Cena-nak és Brock-nak, még egy hetet várni kell az augusztus 11-én megrendezésre kerülő Raw-ig, ami az utolsó komolyabb állomás lesz a nyár legnagyobb PPV-je előtt!

10 megjegyzés:

 1. Szerintem amúgy is csak a SS előtti utolsó Raw-n kellene szemtől szembe lenniük. De akkor valami brutális Brawl Szegmenst kell csinálniuk.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én szerintem azt a hatalmas brawl-t hagyni kéne az Summerslam-re, úgy sokkal "látványosabb" lenne az egész szerintem

   Törlés
 2. Csak nekem unalmas hogy folyton forgatásokra járnak a pankrátorok ? Tudom most túlzok, hogy folyton... de az emberek nem miattuk fognak beülni a filmre. Itt kéne lenniük, csinálni a showt, az amúgyis gyakran unalmas raw és sd adásokon.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Főleg, hogy az emberek többre mennének, ha láthatnák élőben őket, mint viszontlátni valami ritka gyenge filmbe.

   Törlés
  2. Láttad már a filmet, ami el se készült?

   Törlés
  3. Most őszintén majdnem az összes wwe -s film egy rakat fekália, a legjobbak is egy sima tucat C kategóriás filmek, majd pont ez lesz kivétel mi? haha... Főleg John Cena val aki Arnold és Seagal után a legnagyobb fapofa, azzal a különbséggel, hogy nekik vannak jó filmjeik, sőt akár legendásak is meg szerepük Cena val ellentétben.

   Törlés
  4. Gábor,most nem azért,de mondj 1 filmet ami a WWE Studios által készült és nézhető volt. :D

   Amúgy szerintem lesz egy faceoff,aztán SS-en Brock nyer,Cena meg megy filmezni.Így lesz mindenkinek a legjobb.

   Törlés
 3. Ma esti Raw-on WWE2K15 első Gameplay Trailer :) várjátok?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Abban mit lehet várni? :D Azokon játszik valaki?

   Törlés
  2. Én mondjuk várom, mert bírom azt a játékot, de azt jobban fogom bírni, hogyha Reigns elfogadja Orton kihívását a SS-re, és Orton elpicsázza ott :D

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.