Header Ads

Jake "the Snake" Roberts kórházba került! Már eszméleténél van!

Tegnap a WrestlingINC számolt be róla, hogy a WWE Hall of Famer Jake "the Snake" Roberts eszméletlenül került egy Las Vegas-i kórházban, miután egy repülőút alatt elvesztette az eszméletét!

http://img.bleacherreport.net/img/images/photos/002/693/932/roberts_crop_north.png?w=576&h=384&q=75

Miután leszállt a repülő, Jake Roberts-et azonnal a közeli kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy kettős tüdőgyulladása van és a tüdeje megtelt folyadékkal az agyában pedig egy foltot is felfedeztek a vizsgálat során.

Az egykori WWE pankrátor Sinn "Kizarny" Bodhi aki Jake Roberts jóbarátja elmondta, hogy két héttel ezelőtt Jake Roberts felkereste az orvosokat, akik influenzát diagnosztizáltak nála és pihenést javasoltak neki, Jake Roberts azonban ezt nem vette komolyan.

Jake Roberts jelenleg az intenzív osztályon fekszik, DDP szerint aki szintén meglátogatta már rövid időkre eszméleténél van és tud kommunikálni a környezetével, azonban még mindig gyakran elájul és nehezen lélegzik.

Az orvosok hamarosan még több tesztnek vetik alá Jake Roberts-et, amint lesznek friss hírek az állapotáról, beszámolunk róla!

7 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.