Header Ads

Hulk Hogan ott lesz a jövőheti Raw adáson!

Hulk Hogan ma írta ki hivatalos Twitter oldalára, hogy ott lesz a Raw-n. Feltételezhetően John Cena és Brock Lesnar is ott lesz így, valószínűleg a Summerslam előtti utolsó Raw-n láthatunk nagyobb izgalmakat is! 
"Ott leszek jövőhéten a Raw-n, Portland Oregonban, tesó!" - Írta ki Hulk Hogan ma, hivatalos Twitter oldalára. Hogan régebb óta szerződésben áll a WWE-vel, ezért van az, hogy mostanság sokat feltűnik a kötelek között.

Viszont nem érdemes elfelejtkezni arról sem, hogy a jövő heti lesz az utolsó Raw a Summerslam előtt, így számíthatunk nagyobb izgalmakra is. Jövőhéten vélhetően ott lesz Brock Lesnar és John Cena is, ellentétben az eheti Raw adással. 

19 megjegyzés:

 1. 3-szor próbáltam elküldeni, amit írok, negyedjére elküldi talán?
  Kb. Annyi lesz az egész, hogy elmondja az érdektelen dumáját a Brock vs Szénáról, és a végén kijelenti, hogy Cena fog nyerni. Szokásos, unalmas dolog lesz.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. sosem kedveltem, de az ilyen értelmetlen megjelenéseivel még úgy se fogom :D

   Törlés
  2. Az nem Széna,hanem Cena,vagy SzÍna,ha így jobb,ez az egyik,a másik,meg hogy Hogan egy élő legenda,ha nem tetszik nem kell nézni,de kijár neki a tisztelet!

   Törlés
  3. TheAnimal, tisztelem, de attól még, hogy tisztelem nem kell szeretnem is! Az ég világon semmi értelme, annak hogy megjelenik, és tök feleslegesen dumál 15 percen keresztül, és minden mondatában elmondja, hogy Brother.. unalmas. Legalább olyan unalmas, mint SZÉNA(és, ha akarom így írom), és SZÉNÁT már évek óta nyomatják, Hogan-t, meg csak 3-4 hónapja, de már van olyan rossz, mint a karaktertársa.

   Törlés
  4. Nem szeretek vitázni,pláne,nem egy Y2J fannal az egyik nagy kedvencem,de ez a SZÉNA,meg az ehhez hasonló gúnynevek kb 6-8 éves értelmi szintre utalnak.
   Á de stréberes ezt így leírni!

   Törlés
  5. Cena-n kívül senkit sem szoktam becézgetni.. csak a másik oldal ROYAL-jának a szuper kentaurja tetszik

   Törlés
  6. ROYAL-t inkább hagyjuk!
   Mást sem tud a gyerek,csak a pankrációt,meg a pankrátorokat szidni!
   Ráadásul csak azért,mert nem a kedvenceit pusholják(Jericho,Kane,Taker)nem azért de ezeket már soha az életben nem is fogják,talán Kanet,de az sem mostanában lesz.

   Törlés
 2. elmondja majd Hogan, hogy Szííííína nyer, ahogyan Jericho Chris is mondta. Ez majd nem tetszik Lesnarnak, és majd egy F5-öt Hogan-nek (remélem)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. F-5 öt egy 60 éves öregembernek??

   Törlés
  2. a ringbe is alig tud bemenni

   Törlés
  3. Ha-Ha! F5 Hogan-nek?! Abban a pillanatban porrá törik az összes csontja, a bőre meg csak úgy rá placcsan a földre!

   Törlés
  4. Vince McMahon is kapott...igaz, hogy csípő vagy medence törése lett, de szarni le...jó mondjuk azt azért nem akarom, hogy ott haljon meg a ringben, de én ezért örülnék, ha kapna egy F5-öt

   Törlés
  5. Hogan micoda kici bumpot nyomna le. ^^ :DD

   Törlés
 3. Tiszta cigó ez a Hókhogen az örökös tesózásával :) (tudom brother)

  VálaszTörlés
 4. Ha A vizilófejű szuperhős leveri a streaktörő fenevadot én akko esküszöm hogy tökönharapom magam :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  2. A csíra pakisztáni meg Türkzbegiztáni (vagy mi) swag-ok meg a jenki tini picsák tuti hogy körbe trollkodják az összes WWE poszt oldalt, hogy "hajrá Sheena te 15-ös bajnok vagy és ha meghalsz is visszajössz és gyorsan pippantassz magadnak egy világbajnoki címet, hogy mondhassuk hogy még mindig itt vagy!" (személyes hozzátételem: sajnos) De Lesnar is lehetne többet! Pl. Batista is amikor visszajött voltak rendesen raw meg PPV meccsei is és nem csak a címmeccsére ment el.

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.