Header Ads

Hivatalos! Augusztus 12-én érkezik a WWE Network Magyarországra is!

A WWE bejelentette, hogy augusztus 12-én az USA-n kívűl több, mint 170 ország számára nyílik meg a lehetőség, hogy előfizessenek a WWE Network-re és ezek között az országok között ott van Magyarország is!

http://geeknation.com/wp-content/uploads/wwenetwork_img1.jpg

Ez azt jelenti, hogy augusztus 12-étől teljesen legálisan Magyarország területéről is elő lehet fizetni a WWE Network szolgáltatására, ami egy hónapra 10 dollár, azaz körülbelül 2500 forint lesz.

Magyarországon kívül olyan országokba lesz elérhető augusztus 12-étől a WWE Network, mint Ausztrália, Kanada, Mexikó, Spanyolország és még sokan mások, azonban a Network feltehetőleg a meglévő tévés szerződések miatt Angliába csak októberben várható, a német, japán, indiai és kínai piac számára pedig még hivatalos időpont sincs a Network bevezetésére.

Magyarországon a Network tartalma elérhető lesz az interneten, Xbox 360-on, Playsation-on, Sony Smart TV-n, Apple TV-n, Roku-n, Amazon Kindle eszközökön, iOS-en és természetesen Android-on is.

28 megjegyzés:

 1. Ez remek hír,de egyébként nem 10 dollár,hanem csak 9.99! :D

  VálaszTörlés
 2. Romániába mikor lessz elérhető ?

  VálaszTörlés
 3. ::d::dd::d:d:d::d:d:d:D....D.DD.D.D..D.

  VálaszTörlés
 4. Most én ehhez hülye vagyok ha mondjuk a thome szolgáltatónál vagy akkor ott lesz a csatorna és lehet kérni? A választ előre köszönöm! (és bocs ha többször küldte el)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez konkrétan nem egy TV csatorna, hanem ez egy hatalmas tárház amin szinte minden anyag rajta van, amit megtudsz nézni és közben pedig egyes időpontokban mennek élő műsorok is, amiket tudsz nézni vagy visszanézni akár és ez szerintem a neten a legjobb nem ps3-on vagy ilyesmin.

   Törlés
 5. Ezzel a Viasat 6 pankrációs adásai értelmét vesztik... Ja, és Csabi meg Peru is örülhet, mert nem kell többet az EU sporton pankrát közvetíteniük. Gondolom ők lesznek majd a kommentátorok a magyar Networknél, vagy beszervezik valamelyik H-Wrestlinges srácot.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az hogy elérhető lesz nem jelenti azt hogy magyar kommentár lesz hozzá.És pont ezért az EU Sportos,és Via6-os műsorok adásban maradhatnak az olyan emberek miatt akik nem beszélnek idegen nyelvet. :)

   Törlés
  2. Kíváncsi leszek, hogy ha lesz magyar kommentár, akkor ott is Baljós Barrett meg Rokkant kártya lesz? Maradnak a Viasat-os szinkronnál, vagy egy normálisat kitalálnak? (bár szerintem nem magyar lesz)

   Törlés
  3. angol lesz nem forditjak le (szerintem )

   Törlés
  4. Milyen n forditasrol beszéltek????? Az hogx elérhető lesz nem jelenti hogy fordítják is, ez nem olyan, összes országban angol lesz, hisz ez logikus...

   Törlés
 6. Ó dicsák.... most aztán ugrálok össze-vissza :D

  VálaszTörlés
 7. És Xbox One-on? Ott is van WWE Network kliens. Amúgy a 10 dolcsis ár alatt köhögnek valami apróbetűt is 6 hónapos hűségről. Tehát akkor 60 dolcsit kap le az első alkalommal?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. de ha a H Wrestligen olvastad volna az nem kotelezo kilehet venni a pipat hogy ne 6 honapra hanem honaponkeny

   Törlés
 8. Én kissé feleslegesnek érzem. Az adások úgyis hajnal 2-3kor vannak, tehát nem hiszem, hogy sokan néznék élőben, míg visszanézésre ott vannak a torrent oldalak. Szerintem nem ér meg havi 2500-at, pedig én szeretem a WWE-t és már jó néhány éve egy adást sem hagyok ki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. WWE, WCW és ECW évtizedek archivuma azonnali streamelésre és 720p, ha pedig nem látsz valamit élőben az úgyis azonnal bekerül az archívumba (PPV, heti műsorok ezen NXT kívűl nincsenek. Elég jó ez.

   Törlés
  2. Hát akkor egészségedre. Ezeket ugyan úgy le lehet szedni, csak kis türelem kell hozzá. Szerintem nekünk itt jobban megéri a jelenlegi ingyenes rendszer, mert ami miatt az emberek előfizetnek az elsősorban az élő adások. Mi viszont alszunk hajnal 3kor :DDD

   Törlés
  3. Hát ha belegondolok, hogy fizetek a tv ért+ net ért egy csomó pénzt, és a netről úgy is le tudom szedni "ingyen" ahogyan akarom és azt amit akarok ez így tökéletes. Most megér + 2500 ft ot ez a szar? Felesleges lehúzás ez is, nem mellesleg ki a rák nézi élőben olyan későn ezt? Max. nyári szünetben... De persze van akinek az a 2500 ft nem jelent semmit, azt megértem.

   Törlés
  4. Élő közvetítést is tudjuk nezni ingyen.... nem kell hozzá ez.

   Törlés
 9. És akkor még finoman fogalmaztál... ;)

  VálaszTörlés
 10. Szerintem megérné simán.
  Ott legalább tudsz visszanézni Attitude-Ruthless Agression adásokat, úgyis azokat élteti itt kb. jó sok mindenki.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, megéri, főleg a teljes ECW, WCW archívum miatt.

   Törlés
  2. Csak PPV-k vannak fennt rajta, a régi Raw és Smackdown (1997-2002) adásokért menj fel a Piratebay-re.

   Törlés
  3. 2500 forint siman megiri ha egy Y2J figura 4000 forint akkor mirol beszelunk?

   Törlés
 11. Ha a heti adások visszamenőleg az elejétől 1980 évektől rajta vannak WWE WWF,WCW, NWA,ECW akkor megéri.
  Ha csak a PPV k vannak rajta akkor nem éri meg.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.