Header Ads

Brock Lesnar nem lesz ott a Hell in a Cell-en!?

Az F4WOnline.com értesülései alapján Triple H igen, míg Brock Lesnar nincs hirdetve a Hell In A Cell PPV-re. Ez az adás október 26-án lesz megrendezve!


A cég már elkezdte hirdetni a Hell In A Cell gálát és a szupersztárok között ott van Triple H, de nincs ott Brock Lesnar. Ez utóbbi azért érdekes, mert Lesnar minden bizonnyal le fogja győzni John Cena-t a SummerSlam-en, és WWE Nehézsúlyú Világbajnok lesz. Brock a Night Of Champions-re is hirdetve van, és valószínűleg utána megint egy kisebb pihenőre megy el a szervezettől.

Triple H-nek az előzetes pletykák alapján Roman Reigns-szel lesz mérkőzése. Eredetileg a SummerSlam-re tervezték az ő első mérkőzésüket, de Roman augusztus 17-én majd Randy Orton-nal fog mérkőzni. Így valószínűleg a Night Of Champions-on lesz kettejük első összecsapása, majd a Hell In A Cell-en lehetséges, hogy egy Hell In A Cell mérkőzésen fognak küzdeni egymás ellen!

15 megjegyzés:

 1. Fuckin' jellemző. De nem baj legalább Hunter put over-eli Roman-t ha már a tehetségesebb pankrátor Ambrose-al nem csinálnak semmi jót.

  VálaszTörlés
 2. Hát ha Cena legyőzi Brockot én esküszöm soha többé nem nézek WWE-t...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. azt hiszem követnem kell a példád
   ha Lesnar kikap, akkor nálam is kikap a WWE
   teljesen hiteltelen az egész már.. persze, hogy eleve nem igazi, de na.. azért cSAk vannak elvárásaim

   Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  3. Én még midig nem tettem túl magam azon a szégyenen, ahogy Lesnar legutóbb kikapott Cena -tól, ha most is kikap, hát az ritka és példátlan szégyen lenne, főleg hogy közbe a streak et is megtörte.

   Törlés
  4. Szerintem azért jobb, ha lelkileg felkészültök rá:D

   Törlés
  5. Ugye!? Én most attól is félek hogy először legyőzi Cenát, de persze Cena nem takarodik a vízilófejű retkes anyjába mással feudolni hanem tovább feudol Lesnarral majd a következő ppv-n legyőzi

   Törlés
  6. de a WWE nem hiszem hogy 1 honapig adja az ovet Lesnar-nak es kulonben is voltak bajnokok akik 1 PPV-n nem vettek meg a cimuket

   Törlés
 3. Biztos vagyok benne,hogy ott lesz,volt már rá példa,hogy valakit nem hirdettek,egy eseményre hónapokkal előtte,később mégis berakták.
  PL.:Batistát sem reklámozták az EC-re mégis volt meccse.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez igaz, az is rendszeres, hogy hirdetnek valakit, aki aztán nem lesz ott.

   Törlés
 4. de srácok gondoltatok rá, hogy Rollins bármikor jöhet?? :D pl.: ha a Night of Championson Cenát mégegyszer leveri Brock valami kemény meccsen, fullra ki van merülve, aztán megjelenik Rollins és beváltja a táskát :D mekkora meglepődés lenne az arénába :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még ha fullra ki is van merülve Brock, Rollins még akkor sem elég a fél fogára sem

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.