Header Ads

Exkluzív képek a WWE 2K15 játékból!

A WWE és a 2KSports közzétett pár képet az ősszel megjelenő új WWE-s játékból a WWE 2K15-ból, amiken Randy Orton látható! A játék fejlesztői szerint a grafika sokkal jobb lesz, mint az elmúlt években megjelent WWE-s játékoknál!

http://wrestleshare.com/?di=8AD8 

http://wrestleshare.com/?di=V5K7

72 megjegyzés:

 1. És gondolom ezt se fogják pc re kiadni.

  VálaszTörlés
 2. le fogom tölteni iso ban meg letöltök majd egy emu t és jó

  VálaszTörlés
 3. Miért adnák ki PC-re mégis? Oda az emberek jelentős része letölti a játékot, miért adnák ki a gyártók ezért???

  Aki igazán szeret játszani az konzolt vesz, a PC meg tökéletes minden másra, ez így van már vagy 20 éve, nincs ebben semmi meglepő.

  Nekem megéri egy PS4 pl. a WWE játékok miatt is, és akkor a világ tényleg legjobb játékairól még nem is beszéltem, amelyek szintén csak PS4-re jelennek meg, mint pl. egy Last of Us.

  Amelyek jönnek PC-re is meg konzolokra is azok gyenge eresztések szerintem, legalábbis engem mondjuk a PES-en vagy a FIFA-n kívül nem érdekel régóta egyetlen egy olyan játék sem.

  Dani te ezt még 10 évig nem fogod tudni letölteni semmilyen emulátorra sem! :D

  Mivel ez a játék PS3-ra, PS4-re, és a két XBox-ra jön... Nem jönnek már Wii-re vagy akár Ps2-re, amelyekhez már van tökéletes emulátor is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Aki igazán szeret játszani az konzolt vesz" Hát ez egy ritka nagy baromság. "Amelyek jönnek PC-re is meg konzolokra is azok gyenge eresztések szerintem" Ebben igazad van ilyen GTAV meg Max Payne 3 meg stb. hulladékokról ne is beszéljünk, ezek nem játékok éljen a 2K15...

   Törlés
  2. GTA 2-vel játszottam utoljára rendszeresen PS1-en. :) Engem nem érdekel se a GTA V se a Max Payne 3... Pedig mindkét játékot vinné maxon a gépem is.

   Már PS1-re jobb játékok jelentek meg, mint PC-re...

   Vajon egy FIFA-t is miért vesznek meg több millión a konzolokra, míg PC-re csak pár százezren?

   Törlés
  3. Jó, fiatalabb koromban én is végignyomtam egy Max Payne 1-et mondjuk, de ma már nem tudnak izgatni. Ha egy Last of Us-nak se lenne ilyen komoly története, és ilyen érzelem dús cselekménye akkor az is csak egy tucatjáték lenne. Az ilyen Codokról vagy Need For Speedekről nem is beszélve... Évente eladják ugyanazt a játékot és még meg is veszik, azokat még PC-re is viszik, ezért még megéri kiadni nekik.

   Persze engem nem zavar ki mivel vagy min játszik, egyszerűen csak a tényeket szerettem volna leírni, konzolokra több exkluzív játék jön ki (lásd WWE játékok), és minden más játékból is a legtöbb eladást konzolokon produkálják, nem hiába szoktak károgni a PC-sek, hogy ez se meg az se jön ki PC-re, miközben teljesen logikus és ésszerű döntések állnak a háttérben.

   Törlés
  4. Igen ez tény, hogy konzolra sokkal több fogy és több az exclusive, de a többi állításod hülyeség. Sok jó játék van PC re, ilyen Fallout 3, Dishonored pl. De ez megint mind nézőpont kérdése kinek mi a jó játék, mert mondhatnám a sok mmo -t is Pc re, bár nekem nem igazán jó játékok, de sokaknak igen a szar mobákkal együtt. Szóval üzleti szempontból a konzol egyértelműen, de PC re is találni sok jó játékot. Aztán ott van még a gépigények által előidézett PC tuningolások ami egy vagyon, és ugye a CoDokkal egyértelműen erre utaznak, pl. ott volt a Ghost botrány is, hogy ocsmány játékra csúcs gép kell.

   Törlés
  5. De most mi hülyeséget írtam?

   Persze, hogy nézőpont kérdése, figyelj nekem is először PC-m volt gyerekként és ott játszottam minden létező játékkal, de amikor megkaptam a Playstation 1-emet akkor onnantól kezdve alig-alig nyomta be a PC-met szóval én ebből indultam ki. Mai napig ha van esetleg valami játék ami érdekel akkor letöltöm én is PC-re és megnézem ezt elismerem, de tényleg én minden nap képes vagyok pl. egy WWE játékkal nyomulni vagy akár egy Dragon Ballossal, PC-n mondjuk valóban sok az MMO féle játékok stb, valakinek az az élete nincs ezzel semmi probléma.

   Én pl. manager játékokkal játszok mai napig PC-n, na azokból meg konzolokra nem nagyon adnak ki mostanában.

   Amúgy ha azt nézem egy PS4 olcsóbb is, mint egy olyan gép, amin elmegy maxon az általad említett Ghost is. Gépem pl. 300-ba fájt, és bár vinné a Ghostot is maxon, ki tudja mi lesz 3 év múlva.

   Miközben egy PS4-et veszel 120-ezerért, és ugyanazt a grafika színvonalat hozza most vagy öt évig legalább. Persze ugye itt a játékokat megveszed 15 ezer ftért ez miatt hosszútávon költségesebb, de ha csak évente 3-5 játékot vesz az ember (Playstation Plus szolgáltatáson keresztül ingyen játékokat is adnak minden hónapban) akkor nem akkora érvágás.

   Amúgy nem akartam, hogy félreérts, nekem mindig is volt PC-m PS1, PS2, PS3, és most PS4 mellett is. De mivel mindig is volt PS-em, nagyon is érzem a PS exkluzív játékok és pl. egy Cod sorozat közötti különbségeket.

   WWE-hez visszatérvén mostanában én nem igazán követem figyelemmel a műsorokat, több oka is van ennek, viszont így játékokban meg kurvára élvezem még mindig 27 éves fejjel. :) Ezért nagyon várom már az új részt, mert az előzőt én már nem vettem meg PS3-ra az az igazság, a WWE 13 után pedig igenis szeretnék nagyobb változásokat látni az új gépen.

   Törlés
  6. Ja csak vanakinek nem telik konzolra.

   Törlés
  7. De amúgy meg igazuk van,mindenki letöltené,és nem vennének.

   Törlés
  8. De ha hozzáveszed a tv -t amin nyomod akkor már bőven kölcségesebb a dolog. Ha jól kalkulálod a dolgokat és nem rohadt drágán veszel cuccokat pl. Intel, akkor egy nagyon erős gépet ki tudsz hozni 200 ezerből ami 5-6 év múlva is fogja vinni a játékokat, persze nem full maxon, de közepesen simán, és akkor a PC -t ezer másra is tudod használni, míg a konzol csak játékra van, bár most az új konzolokba belebasztak ilyen szarságokat, de ez viccnek is rossz. Szóval én nem mondanám annyira olcsóbbnak ezt az egészet, és egy konzol inkább csak annak olcsóbb akinek csak a játékok számítanak. Bár nem akarok ilyen konzol pc vitát mert halott ügy az egész, meg igazából én szarok az egészre nem is nagyon játszok már. Nekem soha nem értek annyit a játékok, hogy konzolt vegyek + még a játékot is + még tv -t is. Aztán rengeteg fanatikusnak van konzolja aki képes 50ezret is kiadni egy játékért + hozzátartozó szarokért, míg nekünk max. annyi volt pc n hogy megvolt egy cod2 amit felraktunk 1.3 patch aztán ment a multi ezerrel oszt kész, szóval meg értem, hogy konzolon mennyivel jobban megéri fejleszteni, aztán a sok állat meg veszi izomból évről évre az új hulladék cod, bf stb. játékokat ami egyértelműen bődületes nagy lehúzás a dlc -kel együtt, szóval én nem is értem ezeket, nekem ez már túl "magas" szint. Meg amúgy a PC n azt is nézd, hogy van egy Steam is, ami nem szokott beleszámítani a statisztikába, pedig ott őrületesen sokan vesznek játékokat, bár főleg jól leárazva, de ott is szép bevétel jön.

   Törlés
  9. Meg a letöltésekhez hozzátartozik, hogy PC n annyi az egész, hogy fogod letöltöd max. 1-2 óra alatt, felrakod azt játszatsz, míg konzolon ki is kell flashelni vagy mi + még ki is bannolnak multiról ha nem origi az egész, míg PC n feltörik az újabb játékokat és ugyanúgy mehet a játék, ha konzolon is ennyi lenne, hidd el meg 2-3 szorozódna a letöltések, pedig most is ahhoz képest sokan töltenek le játékot, csak mellette sokan meg is veszik. Na meg pc -n már az elejétől fogva annyi volt, hogy letöltöd le crackeled o'szt játszasz, míg a ps1-2 -t vihetted chippeltetni aztán benne volt a pakliba, hogy tönkremegy aztán baszhatod.

   Törlés
  10. Azért azt ne felejtsük el hogy a konzolok tulajdonképpen pc-k,csak kedvünk szerint nem cserélhetők a hardverek.
   Amúgy én Világéletemben pc párti voltam,egyszerűen az irányítás,a "feeling" nekem pc-n jobban átjön.(fps játékot gamepaddal játszani nálam szentségtörés)

   Arról meg ne beszéljünk hogy csak "gyenge" eresztések jönnek gépre.GTA,Max Payne,Elder Scrolls,Splinter Cell,Stratéigiai játékok és még ki tudja hány széria,de pl most mondhatnám azt is hogy a konzolok miatt lettek elcseszve olyan játékok mint pl a Dragon age 2,vagy csak a konzolosok kedvéért adtak ki konzolra olyan vérbeli pc játékot mint a Diablo 3.

   A warez téma pedig nagyon unalmas,mert konzolon legalább annyira meg van ez a jelenség mint pc-n.(lásd GTA V) Jelen generációra persze ez még nem vonatkozik,de előbb-utóbb meg lesz a törés,és minden kezdődik előröl.

   Azok pedig akik azt mondják hogy kanapén "kényelmesebb",nos a pc is köthető tv-re.
   A PC tulajdonképpen mindenben jobb a konzolban kivéve azt,hogy fejleszteni kell.De az olyan embereknek mint én,elég egy medium beállítás,s így azért 3-5 évig el van az ember fejlesztés nélkül is.

   De hogy a konkrét témához is hozzászóljak:Valószínűleg nem a kiadón múlik a pc-s kiadás,Vince pofáz bele a dolgokba:
   1.Amerkiában nagyrészt konzolon játszanak az emberek.
   2.Moddolhatóság:pc-n elkerülhetetlen.Vince meg nem szeretné ha pl Benoit visszatérne a játékba,meg hasonlók.....

   Törlés
  11. Ez egyáltalán nem így van, az utóbbi évek WWE játékaiba be van építve egy Online Edit rész, ahová bárki feltöltheti az általa kreált karaktert... Benoittól kezdve a Hardy testvérekig mindenkit tökre hitelesen meg tudnak csinálni és egy kattintással letölthetőek szóval ennek egyáltalán nincsen semmi köze ehhez...

   Stone Cold, az Xboxokat könnyebb feltörni elvileg, de tudtommal a PS3-at a mai napig rendkívül bonyolult és kockázatos dolog egyáltalán hozzákezdeni, de szerintem egyáltalán nem kéne hogy ez a dolog negatív kisugárzású legyen. :D Itt Németországban ahol lakom pl. elég keményen büntetik az illegális letöltéseket. (Egy sorozat egy része 800 euro, tapasztalat...)

   Szóval én arra nem lennék büszke, hogy mindent letöltök és akkor még büszke is vagyok rá. Úgyhogy reménykedek is, hogy nem is fogják feltörni soha az új konzolokat, és akkor megéri majd exkluzív játékokat gyártani továbbra is.

   Amúgy jah a TV kérdés nem tudom, hogy kapcsolódik egyáltalán a "vitához", mert azért csak akad 1-1 TV egy háztartásban, amin az ember filmeket vagy műsorokat néz... Nekem is a PC-m és a PS-m is arra van kötve.

   Amúgy meg elvileg PS3-hoz is lehetett venni egeret és billentyűzetet is, annak aki nem szeret gamepaddal játszani, az FPS játékokat és max. a stratégia játékokat nyilván egérrel sokkal faszább játszani, ám szerintem bármi más stílust gamepaddal sokkal egyszerűbb, mint billentyűzettel. Nekem PC-hez is van vagy hat gamepadom most is. :D

   Törlés
  12. Na meg kifelejtettem, hogy a PC játékokhoz mennyi de mennyi kiváló modot kreálnak. Grafikai tunningtól elkezdve mindent, amit rengeteg konzolos bán, hogy nincs konzolra. Sok játéknak a játékidejét megháromszorozzák a módok, nem beszélve a legújabb csodáról a Stalker Lost Alpháról, ami egy nem hivatalos külön játék, és magyarok (is?) csinálták ha jól tudom. Tehát egyezzünk ki, hogy mindennek megvan a maga jó oldala. Bár aki nem vetette bele magát különböző játékok módjaiba annak elképzelései sincsenek micsoda brutális módok születnek 1-1 játékhoz, már már majdnem egy másik játékot kapunk néha. Egyébként minden feltörhető, szóval előbb utóbb fel fogják törni, a számítástechnikába nem létezik feltörhetetlen, max. olyan cucc amit leszarnak és senkinek nem érdeke feltörni, de hát egy konzol nyilván milliók érdeke.

   A konzolokhoz tartozó bill meg egér állítólag nem olyan vele játszani, mint PC -n legalábbis sokan ezt állították, meg még jó drága is a cucc természetesen.

   Törlés
  13. Jó, most ha eleve egy mod jobb mint az eredeti játék, akkor az már eleve elég hülyén hangzik... Na meg persze egyáltalán nem lehet minden játékot modolni, de persz ezt fel lehet fogni egy nagy előnynek. De amúgy pl. nem tudom szereted-e a focis játékokat, vagy ismered-e a PES szériát. Mindig kevés bennük a hivatalos licensz, csapatnevek, mezek, stb. Természetesen készülnek hozzájuk a modok mindig, de PS3-ra ugyanúgy megcsinálták mindig és le lehetett őket tölteni és bemásolni a cuccokat, szóval ez szintén létező dolog a konzoloknál is... Tapasztalatból tudom mondani, még a magyar bajnokságot is toltam.

   Grafikai tuningra meg nyilván nincs szükség egy konzolnál, ahol nem low, medium beállításoknál játszik az ember.

   Utánanéztem a PS3 feltörése hol tart jelenleg, hát, mai napig nincs teljesen garantált módszer rá, meg nem működik mindegyik verzióval, meg nem futtat minden játékot... Szóval ha 8 év alatt nem sikerült nekik, akkor miért lenne gördülékenyebb majd az újaknál?

   Amúgy az egyik kedvenc FPS játékom PC-n eredetileg egy UT mod volt csak, de aztán különálló játék lett belőle teljesen, és a Steamen megvásárolható, a Killing Floor. :)

   Törlés
  14. Ne felejtsd el, hogy baromi sok játék kezdte modként, ami ma már külön teljes játék. Pl Red Orchestra is, ami ugyan kicsit rétegjáték, de akkor is nagyon jó. Vagy pl az ezerféle mostanában menő zombis játékok közül is sok modként kezdte. De amúgy ez a vita tényleg kicsit baromság, mert mindkét "oldalon" van pro és kontra.

   Törlés
  15. Én meg egyik oldalon sem állok éppen ez a lényeg. :D

   Törlés
  16. Vagyis inkább mindkét oldalon... :)

   Törlés
 4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 5. Tényleg jobb a grafika már láttam ezt a képet azt hittem hogy nem a játékból van hanem igazi

  VálaszTörlés
 6. Csak PS4-en meg XBOX One-on lesz ilyen a grafika :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem nem.Az X360,PS3 hardvere nem bírná ezt a megjelenítést,különben szerintem már tavaly is így nézett volna ki.

   Törlés
  2. de a tavaly a THQ csinalta mostmar a 2k es lehet jobb grafikat adnak neki

   Törlés
  3. Tavaly is már a 2K készítette. PS3-on és Xbox 360-on picit lesz csak csúnyább.

   Törlés
  4. nem a tavaly meg a THQ fejlesztes volt

   Törlés
  5. 2K14. Benne van a nevében, hogy ki csinálta... THQ 2013 végén vagy 2014 elején becsődölt. WWE 13 volt az utolsó THQ játék.

   Törlés
  6. Nem bírja el a PS3 és az XBOX 360 ezt a grafikát. Egyébként akarnék is venni egy XBOX One-t, de geci drága 😤😤

   Törlés
  7. Tavaly még a thq fejlesztés volt kiadva, de 2k néven..mivel becsődölt a thq. Nyilván nem tudnak fél év alatt egy új játékot megcsinálni, tehát a thq munkáját adták ki.

   Törlés
 7. http://www.mmamania.com/2014/8/5/5972177/manager-brock-lesnar-finally-has-clean-bill-of-health-would-consider-ufc-return-mma ez vajon igaz?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Gondolom csak annyi van benne, hogy mostanra épült fel 100% osan Brock, Aligszart meg nagyon lobbizik egy visszavágóért.


   Szerintem ha elég pénzt kap lehet visszatér, de úgy is szétcsapják. Mostani mezőnyben nincs semmi esélye, top 9 be nem férne be.

   Törlés
 8. Kiszivárgott!A WWE2K15 JÖN PC-re!A Konzolvilág boltvezetője jelentette be ebben a videóban!
  https://www.youtube.com/watch?v=DC_P76SV7tc&list=UUgMvwL_F5gqjGdL1uMTZDmg

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez most felkeltette az érdeklődésemet. :)

   Törlés
  2. Köszi! :)
   Jó tudni ,hogy lesz PC-re! :)
   Remélem benne lesz CM Punk! :)

   Törlés
  3. Benne lesz CM Punk... Ez hivatalos :)

   Törlés
 9. TheAnimal,szerinted egy boltvezető hazudik?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Csak fura, hogy a 2K még nem jelentette ezt be.

   Törlés
  2. Igen,akkor leleplezéskor már mondták volna hogy pc-re is jön.De legkésőbb a gamescomon kiderül,

   Törlés
 10. Elvan a sok kisgyerek, ha játszik...
  Még véletlen se nőzzetek, arra is jobb az XboX meg a PS. :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nőzés? :D 7 éve van meg a jelenlegi élettársam, játékra így nagyobb szükségem van, mint új nőkre. :)

   Törlés
  2. Nem feltétlenül újra gondoltam. :D

   Törlés
 11. ezeket soha nem adják ki pc-re sajnos ez nem fifa bár ha ea tervezné akkor lehet hogy kiadnák

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még utólag bejelenthetik,hogy kiadják,mert akkor a Konzolvilág nem"szivárogtatta volna ki a hírt",de nincs rá túl nagy esély.

   Törlés
  2. Idei FIFA is lebutítva jött PC-re, az új konzolokra meg új motorral, szóval éppen a legtöbb ember szerint az EA egy geci fos kiadó, fejlesztő. :D

   Meg régebben ki se akarták már adni egyáltalán a FIFA-kat PC-re, ugye a VB-s játékok nem is jönnek soha pl., nekem mondjuk pont azok a kedvenceim, amikor a magyarokkal ki lehet jutni a vb-re. :)

   Törlés
  3. Igazából engem az sem érdekelne,ha a grafika szinte nézhetetlen lenne,csak adnák ki PC re.

   Törlés
  4. Erős PC-n is ugyanolyan grafja lenne, mint a konzolokon.

   Törlés
 12. https://www.google.hu/search?q=aj+lee+sexy&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=R0rpU6vMJbG20QWhnIHoAQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1024&bih=667#facrc=_&imgdii=5pAf6now90R1DM%3A%3BcADBdwzzJvqafM%3B5pAf6now90R1DM%3A&imgrc=5pAf6now90R1DM%253A%3B-tjaRM1_AufuBM%3Bhttp%253A%252F%252Ffakethebitch.com%252Fresources%252Fimage%252F119188%3Bhttp%253A%252F%252Ffakethebitch.com%252Funmatched-fakes-t7884.html%3B339%3B405

  VálaszTörlés
 13. ééééés már ez is hivatalos: http://576.hu/webshop_software_details.aspx?Platform=PC&SelectedGameCategory=Vereked%C5%91s%20j%C3%A1t%C3%A9kSelectedGameTitle=WWE%202K15&SelectedGame=02E92FBC-29FF-4D26-ABAD-F1B97B7C132D&SelectedGameCategoryID=DC8EE8DC-FAC3-4BDE-9A78-658118A825A9

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na, végre! :D
   Most örülök mint majom a f*szának! :)
   Akit érdekel annak itt van az eddig bejelentett roster! :) :
   http://wwe.2k.com/index.php/roster/2k15

   Törlés
  2. (A WWE2K14-ben összesen 103karakter van)

   Törlés
  3. ebben a játéban viszont lesznek NXT-s Rosterek is :)

   Törlés
  4. Hivatalosan még mindig nincs bejelentve a cucc PC-re.

   Törlés
  5. Már törölték...
   Csak xONE/360, PS4/3 van! :(
   http://576.hu/webshop_list.aspx?Platform=index&CategoryID=&PriceInterval=0&HardwareCategoryID=&TitleCategory=0&SearchText=wwe_2k15&IsSearch=1

   Törlés
 14. akinek van wwe networkja az mivel fizet ? legyszi mondjatok meg hogy a kartyaval bissztonsagose fizetni vagy a paypall-al mert beszeretnek jelenkezni?

  VálaszTörlés
 15. jó lennne ha ki jönne pc-re de sajnos nem fog megtörténi mert 1 hogy kevesen vennék meg 2 meg letöltenék

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.