Header Ads

Egyre nagyobb az érdeklődés Sting iránt!

A rajongók egyre jobban érdeklődnek a TNA és a WCW, korábbi szupersztárja iránt, miután bejelentésre került, hogy benne lesz a WWE 2K15 játékban! De vajon mit tervez vele a WWE?


Sting iránt sokkal nagyobb érdeklődést mutatnak a rajongók, mint az elmúlt évben The Ultimate Warrior iránt. Ez talán azért lehet, mert Sting-ben még van egy meccs, míg Warrior-ban már nem volt. A rajongók azonban egyértelműen a WWE tudtára adják, hogy szeretnék látni Sting-et a WWE-ben!

Arra, hogy Sting ringbe száll a WWE-ben, minden esély megvan, hisz szerződésben állnak. A kérdés inkább az, hogy mikor lépi meg (ha meglépi) azt a WWE, hogy a kötelek közé küldik Sting-et! 

6 megjegyzés:

 1. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de én sokkal jobban megnéznék egy Sting vs. Bray Wyatt meccset, mint egy Sting vs. Undertaker meccset...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Annyiból jobb lenne, hogy Bray azért még jobb meccseket tud hozni, mint Taker, de gimmick, illetve sztori szempontjából Undertaker-rel jobbat hozhatna össze.

   Törlés
 2. Szerintem gimmick alapján lenne pont olyan, mint Bray. Mondjuk egy álmom válna valóra, ha egy triple threat meccsük lenne :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha építenek Ambrose-t, akkor egy Insane Icon Sting vs The Insane match. Na az ütne és Sting karaktere is egy újonc fejlődését szolgálná.

   Törlés
 3. Most valamiért Kane ellen nézném meg. Úgy is arról, volt szó, h Kane-nek egy Buired Alive meccs lesz az utolsó DB ellen.... Inkább Sting ellen legyen ez. :3

  VálaszTörlés
 4. Kane :) Jó döntés lenne a Nagy Vörös Gép ellen küldeni :D

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.