Header Ads

Daniel Bryan csak a Royal Rumble-n tér vissza!

Az F4WOnline.com értesülései alapján megvan Daniel Bryan visszatérésének a lehetséges dátuma. Azonban a Bryan rajongóknak erre még egy kicsit várni kell!


Ez pedig a 2015-ös Royal Rumble-n következhet be, mivel Daniel Bryan-nek újabb műtétre van szüksége. Erre az adásra jövő év januárjában fog sor kerülni, és ezzel a gálával fog majd megkezdődni az út a Wrestlemania-ig! A dolog érdekessége, hogy a WWE nem tudta, hogy Daniel Bryan-nek újabb műtétre van szüksége, mert ő a betöréssel kapcsolatos sajtótájékoztatójával volt elfoglalva!


44 megjegyzés:

 1. Ez most komoly?!
  Majdnem egy évet ki kell hagynia????
  Nehogy már.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hagy pihenjen csak, szerintem senki sem hiányolja.. még a nagy babyface gyerek fanok sem, mert ott van nekik Reigns meg Cena.

   Törlés
  2. 8 hónap mióta egy év? Chris, ez nem pont így van. Itt Magyarországon lehet nem hiányolják, de kint az USA-ban igen.

   Törlés
  3. Ez így van Cena.
   Néha jókat röhögök néhány kommenten. Bryan most qrva nagy sztár kinn és a YES chant-ot szinte egész USA szerte "használják". Az hogy most nem skandálják a nevét még nem jelenti azt, hogy ha megjelenik nem fog "felrobbanni" az aréna...

   Törlés
  4. Cena mondom MAJDNEM egy évet.(ugyebár 1 év 12 hónap)
   Amúgy nem fog hiányozni untam már a sok YES!YES!YES!-t,csak meglepődtem,hogy ennyi időt ki kell hagynia.

   Törlés
  5. Legalább is nekem biztos nem fog,a közönség nyilván mást gondol erről.

   Törlés
  6. wata1046, Cena: Az egy dolog, hogy ha megjelenik, akkor imádni fogják meg minden, de amíg nincs itt, addig tökre leszarják. Egyszer nem hallottam Daniel Bryan chant-et az adásokon amióta nincs. Amíg távol van, Reigns tökéletesen helyettesíti(sajnos)

   Törlés
  7. Amikor Punk ment el úgy, hogy tudták, hogy vissza fog jönni az ő nevét sem skandálták...

   Törlés
 2. Akkor már meg is van a terv... Legalább is ez, jövőre visszatér a Royal Rumble-n, sőt megnyeri majd kihívja az akkori WWE Champion bajnokot (azért mondom, hogy csak WWE bajnokot, mert nem sokára a World Heavyweight Champion öv megfog szüni, mivel a WWE így döntött és csak a WWE öv fog maradni),
  és megnyeri az övet a Wrestlemania 31-en :) :D Ismét :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ezt nem Reingsel akarjak csinalni hogy megnyeri az RR-T es gyoz a Wm-en

   Törlés
  2. Istenem,mindent csak ezt ne!
   Nyerje meg Reigns Bryan meg feudoljon akivel csak akar csak nehogy megnyerje a Rumblet!
   Elegem van már belőle idén már megvolt a WM pillanata,nem is akármilyen,lenyompa HHH-t,és és még aznap szó szerint félkézzel lenyomta Batistát,és Randyt is,ráadásul az övekért!
   Jó térjen vissza a Rumble on csak ne nyerje meg!
   Majd még párszor úgy is bajnok lesz,hagyják meg a Rumblet Romannek,aki még egyszer sem volt világbajnok,és szerintem kijárna neki.

   Törlés
  3. Hát akkor inkább nyerje meg Ambrose a RR-t,szerintem Reigns kevésbé érdemli meg mint Ambrose,vagy akár Rollins

   Törlés
  4. Biztosra veszem,hogyha a 3 ból kell választani,akkor Reigns nyeri meg,neki már 2 esélye is volt az övekrre,és mióta szétváltak őt pusholták a legtöbbet.
   Rollinsnál meg a táska is ott van szóval ez még egy fontos indok,bár igaz addig még elvesztheti,de szerintem nem azért adták oda,hogy aztán elbukja.
   Dean meg szerintem mini carder marad,mert igaz,hogy most Rolinssal feudol,de amint ez lezárul szerintem nem fog nagyobb meccseket kapni,marad IC-US szinten(sajnos).
   Na mindegy szerintem a 3 ból Reigns a legjobb,remek face karakter,és még jobb heel karakter lenne,meg amúgy is azt tervezik,hogy a jövőben ő lesza cég arca.Engem Edge re emlékeztet,talán a spear miatt.

   Törlés
  5. Csak Edge-nek minimum 8 felépítő mozdulata és másik 40-45 ring mozdulata volt. Reigns-nek meg mondjuk 4... Ambrose meg Bryan sorsra fog jutni kifigyelik, hogy a közönség mennyire tartósan kedveli és addig drukkolnak neki míg valami bajnok nem lesz.

   Törlés
  6. Senki sem tökéletes,ahogy Reigns sem,még csiszolni kell a mozdulatait,de alapjába véve nem rossz,pár év és biztosan main eventer lesz,bár igaz tavaly Rybackről is ezt hittem,és tessék meg lehet nézi mit tettek vele,a drága kreatívok.

   Törlés
 3. De a WWE networok az interneten lehet nezni?

  VálaszTörlés
 4. de a WWE NETWORK ROMANIA-BAN lehete majd nezni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most is meg lehet oldani bárhol, hogy lehessen nézni: http://h-wrestling.wwe.hu/node/661

   Törlés
  2. koszi csak valaki egy amerikai iranyito szamot nem tud?

   Törlés
  3. Irányító számot is ad ott, jó néhányat.

   Törlés
  4. bocs telefonszamot akartam irni

   Törlés
  5. valaki amerikai tello szamot tud?

   Törlés
 5. Kane is lehetne még bajnok... Hiszen nemsokára visszavonul, de nem mért is...
  Big Show hamarosan visszatér és nincs kivel viszálya legyen, lehet Kane lesz az a személy.....
  Bár ez is unalmas Kane vs Big Show legalább 100-szor voltak egymás ellen.... Valami csattanos meccs kellene Kane-nek, hogy emlékezetes pillanat legyen...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kane-től "csattanós meccs"-et? Ez az ember max akkor nyomott "csattanós meccs"-eket, amikor Bryan-el voltak egy csapatban és Shield-el feud-oltak, amúgy azon kívül van kb. 2 meccse amire azt lehet mondani, hogy emlékezetes, a Benoit elleni meccse a 2004-es Badd Blood-ról meg a Kane elleni meccse a WM 14-ről, na jó meg talán HBK ellen volt egy jó meccse a 2004-es Unforgiven-en, ennél többet tényleg nem tudnák mondani, szóval nem is értem miért akarjátok azt, hogy Kane-t annyira nyomják....

   Törlés
  2. Kane már soha sem lesz bajnok, soha sem lesz main eventer. Ő egy nagy vörös jobber lett. Gyenge a karaktere, annyit vette le a maszkot és húzta fel, hogy totál komolytalan már. Egy ilyen pusztító karaktert nem is lehet sokáig fent tartani...

   Törlés
  3. * Taker ellene a WM 14-ről, Amúgy ezt a maszkos dolgot én is hülyeségnek tartom, nem is értem, hogy gondolták, hogy ezt 1-nél többször ellehet adni...

   Törlés
  4. a wm 13-man es wm 20 volt meccsuk

   Törlés
  5. Nem a 14-esen volt az első meccsük.

   Törlés
 6. Mindenki YES YES YES YES YES!!!!!!!!!

  VálaszTörlés
 7. Már nem azért, de megérdemli !! Ő volt a szervezetben a legnagyobb pusztító a WWF-ben is :)
  Ők ketten Takerrel voltak a legjobb tag team csapatok :) Mindenkinek megvan a maga kedvence az enyém KANE még akkor is ha nyugdíjba vonul....
  Emlékezetes pillanat legyen a visszavonulása, amúgy sem nyomatják már őt 2012 óta most ott van Roman akit nyomatni fognak egészen a Royal Rumble-ig aztán vissza Danielhez :)
  Nem utálom Roman-t de nem is szeretem inkább Daniel :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még sokan mások ugyanígy megérdemelnék. Amúgymeg szerintem Kane-nek lehetett volna utolsó uralkodása, először amikor Punk-Bryan-Kane feud volt, másodszorra pedig most, amikor Bryan megsérült. Nem értem miért nem bírták odaadni neki 1 hónapra, mint ahogy Henrynek is bőven odaadhatták volna tavaly.

   Törlés
 8. Nah nem hittem volna, h ilyet írok, de ha Roman és CM Punk között kellene választani akkor Punk egyértelmű :)

  VálaszTörlés
 9. de Mark Henry mikor ter vissza valaki valami informaciot nem tud?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem kényszerpihenőre küldték,mert nem tudnak vele mit kezdeni,az volt tavaly az akkor még"Wade"Barettel is,majd egy fél évre elküldték,mert nem volt hasznukra.

   Törlés
  2. de Big Show most ter vissza vele lehetne egy Feundja

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 10. Még rengetegen vannak akik megérdemlik az övet pl Cody Rhodes, Dolph Ziggler, Christian is többször kaphatott volna övet nem az, hogy minden évben 2-3 ember a bajnok és köztük mindig cena az egyik.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.