Header Ads

BREAKING! Alberto Del Rio-t kirúgták a WWE-ből, mert megütött egy alkalmazottat!

A WWE a hivatalos oldalán bejelentette, hogy kirúgták Alberto Del Rio-t, szakszerűtlen magatartás és egy alkalmazottal való veszekedés miatt! Backstage hírek szerint Alberto Del Rio megütött egy WWE alkalmazottat!

http://euro.mediotiempo.com/media/2013/01/10/alberto-del-rio.jpg

Bár Alberto Del Rio-nak a szerződése hamarosan lejárt volna és nem tervezett hosszabbítani, így a kirúgással is ki kell várnia azt a kilencven napot, amíg nem szerepelhet más tévés pankrációs műsorban, sem Amerikában sem Mexikóban.

Ha bármilyen további hírek lesznek Alberto Del Rio kirúgásával kapcsolatban, akkor megírjuk!

80 megjegyzés:

 1. megérdemerte.hey amigo alapicsáno prostáto uno

  VálaszTörlés
 2. Már lejárt az ideje. Akkor volt nagyágyú amikor megnyerte a MITB táskát. Sajnálom én is hogy kirugták de fél éve már bejelentette hogy amint lejár a szerződése, távozik.

  VálaszTörlés
 3. Sokan nem szerették, köztük én sem voltam oda érte, de meg kell hagyni, hogy remek pankrátor volt, igen látványos mozdulatokkal.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remek birkózó? Amikor rohadt veszélyesen birkózót Edge sérülésének 80% miatta történt hol lenne remek pankrátor

   Törlés
  2. Remek pankrátor, nem birkózó. Amúgy ha ez tényleg így lenne, akkor már rég kidobták volna. Ez csak a story része volt, és Edge az évek alatt összegyűlt sérülései miatt járt úgy ahogy.

   Törlés
  3. Hogy lenne miatta Edge sérülése?!
   Az a sérülés egy nyaktörés,és a sok spear eredménye!

   Törlés
  4. Balázs Molnár, de birkózó. Igazából birkózás a neve, nem pankráció csak egy hülye rosszul fordította le.

   Törlés
 4. Bevallom egy kicsit hiányozni fog az a önelégült gazdag buzi feje!!! :D Irány a TNA!!! xD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem megy a TNA-ba. Éppen azért nem akart volna már szerződést sem hosszabbítani, mert már nem akarja komolyan űzni ezt a szakmát. Ezután majd visszamegy Mexikóba és ott fog valszínűleg fellépni ilyen kisebb meccseken a saját közönsége előtt.

   Törlés
  2. Én úgy tudom azért nem akart hosszabbítani, mert a WWE-ből el akart menni. Kíváncsi lennék milyen lenne a TNA-ben. Bár tegyük hozzá, hogy az nem hiányozna, hogy ott pusholják folyton.

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 5. Nekem a Sheamus elleni meccsei tetszettek legjobban. Kár érte. Kiváló ügynök volt. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. "Kiváló ügynök volt" Ezen jót nevettem:D

   Törlés
  2. :) Egy filmből idéztem csak azok kedvéért írom akik nem értenék :)

   Törlés
 6. Bezzeg Cro Cop ellen nem volt ilyen nagylegény :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mirko Cro Copnak nem ellenfél ADR,mivel Cro Cop bunyós,ADR meg pro-wrestler,nem meglepő hát a régi 1 perces meccsük.Amúgy mielőtt nem mondtad észre se vettem hogy az del Rio volt :D

   Törlés
 7. Sosem szerettem, mert valóéletben is egy faszkalap, a ringben meg pláne unalmas volt már.. mondjuk az az időszak jóvolt, amikot MITB-t nyert.. de talán én amit a legjobban utáltam benne, az az hogy 2010 nyarán(asszem) idejött. És kb. 2 év alatt nyert Royal Rumble-t, MITB-t, WWE övet, WHC övet.. még egy ilyen agyon pusholt valakit nem láttam eddig, és azóta sem! Azért néha hiányozni fog..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azért volt agyon pusholva, mert egy olyan szerződést írt alá, amiben az állt, hogy marad egy pár évre az alatt megkap mindent és utána elmegy vissza Mexikóba a saját közönségéhez. Ezt azért írtam le, hogy tisztázzam azok előtt, akik ezt nem tudják!

   Törlés
  2. Meg Mexikóban ő egy hős, és hozta is nézettséget, Sic Cara-val együtt.

   Törlés
 8. Best day of my life ! NAgyon utáltam őt mert színpadon tulajdonképpen saját magát alakítja. Az már egy más kérdés h az in ringje sem a legjobb volt. . IGEEEEN KIRUGTÁK JUHÉ :D

  VálaszTörlés
 9. Troll on:
  Neki nem az a dolga, hogy WWE alkalmazottakat üssön? :D

  Troll off:
  Lehet ez egy gyenge próbálkozása volt a hamarabbi dobbantásra. Így a 90 nappal is lehet hamarabb tud egy másik szervezetbe bekapcsolódni.
  De ha csak simán kiborult az is érthető, elég régóta szopóágon van. Nem volt egészséges a gyors push, ez is igaz. Jó pankrátor lehetett volna ő, ha normálisan felépítik. Én azért szerettem a bevonulóit!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazából Ricardoval való szétválás után annyira nem volt ütős. Hát igen, ha nem tolják úgy folyton az arcunkba az is jobb lett volna, de ez a mexikómániás Vince miatt van. Az is igaz, hogy így hamarabb elmehet, főleg, hogy tudta, hogy utolsó hetekben, hónapokban sokat nem alkotott volna.

   Törlés
  2. Igen, ők Ricardo-val alkottak egy jó párost. Over lett, nem kellett így a mexikói piacnak, McMahon eldobta.

   Törlés
 10. Mindenki lelép Punk Alberto lassan már csak a 3 kommentátor marad Cena Reigns meg a vezetőség!!! Bryan megnyeri a Royal-t. (Mekkora lenne ha Jeff visszajönne és Rumble-t nyer!!).. És akkor a WM-en meg vissza szerzi az övet.. Aztan 124231 napig bajnok és utána meg Cena megveri egy hatalmas mérkőzésen ami az év meccse lesz.. Szerintem ez a WWE Jővője..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Előbb-utóbb rá fognak unni Bryanre.
   Cenával is ez volt,vele is ez lesz,csak míg Cenánál Let's Go Cena/Cena Sucks megy,Bryannél YES!/NO! lesz,1-2 év minden top face re ráunnak,különösen,ha ennyire nyomatják őket,mint ezt a 2-t.
   Persze,most még nem,mert Bryan pihenőn van.

   Törlés
  2. Hát lehet velem van a baj, de én már azelőtt untam kicsit, mielőtt bajnok lett volna. Nem volt rossz ötlet így elhúzni a sztorit, de akkor is kicsit erőltetett volt, hogy kétszer is elvették tőle az övet.

   Törlés
  3. Bryan majdnem benyelte a Ryback-effektust... Ha a WM-n nem nyert volna övet, ma már semmi se lenne belőle. Amúgy meg valamit nem értek. Mielőtt DB nem volt bajnok, akkor mindenki istenítette, szerettétek meg minden, de utána megnyerte a Mania-n az övet, és utána már mindenki megunta, megutálta. Ez divat itt?? Minden csúcsra erő embert megutálnak az emberek?? Fura ezt tőlem látni, mert én vagyok a legnagyobb anti-Bryan fan, de ez akkor is fura....

   Törlés
  4. @Cena, amúgy most, hogy mondom tényleg így van, Reigns-el is így volt, én sem írtam na mindegy, ők tudják...
   @TheAnimal, ki mondta, hogy Bryan mindig csak face lesz? Punk-al is így volt, hogy nem lesz heel mert viszik a cuccait mint állat aztán végül olyan köcsög heel lett belőle, hogy nem is tudnák sok hasonlót mondani...

   Törlés
  5. Eleve abból indultam,hogy Bryanből egy Cena 2-t csináltak.

   Törlés
  6. @Swiss Superman,ezt kifelejtettem,Punknak amúgy nem terveztek heel turnt,csak azért volt muszáj,mert időközben odaígérték az övet Rocknak,és mivel ő az "emberek bajnoka"és odavannak érte a nézőtéren,nem lett volna okos húzás,ha éppen egy top face karaktertől veszi el az övet.

   Törlés
  7. Én Bryant sose kedveltem túlságosan. Nekem nem szokásom így váltogatni, hogy kit kedvelek és kit nem. És ezeket a pushokat mindig túlzónak érzem, amit a WWE csinál. Ha valakiből main eventert akarnak faragni, akkor egyből mindenkit legyőz, esetleg talán egy DQ-val nyer csak, vagy közbeavatkozás miatt kikap. Ez pedig ellenszenves nekem. Amúgy meg Bryannél jelentősen közrejátszik ez a hülye "Yes,yes,yes" is, ami az őrületbe kerget, persze a bohóc közönség, ha kell, ha nem elkezdi skandálni.

   Törlés
  8. Nem is pont rád értettem CC. Én se kedveltem sose Bryant, de azért az igen szemen szúrt, hogy amikor Bryan bajnok lett itt az oldalon, meg a pankráció worldpressen is mindenki megutálta... Pedig mindenki úgy várta, mint a messiást, hogy megtöri a Cena-Orton-Batista generáció uralmát. Mérget vennék rá, hogy ez lesz Lesnarral is. Megszerzi az övet a SummerSlamen, utána meg majd elkezditek itt írogatni, hogy ezt a Lesnart nyomatják, ő a heel Cena meg stb. Reigns meg még be se ért, de már mindenki oltogatja, hogy szar, béna, tehetségtelen. Tény, hogy gyenge meccseket produkál, de még fejlődhet, persze ez attól is függ majd, ha egyáltalán majd akarni fog-e. De még ő is benyelheti a Ryback-effektust. Reigns kb. egy szinten van Batistával, de míg az állatot mindenki magasztalja, Roman Reignst, mindenki átkozza. Sőt, talán jobb is mint Big Dave, bár ez nem nagy dolog, mert Batistánál mindenki jobb....

   Törlés
  9. meghogy a kibebaszot pornos jobb mint Batista meghogy mindenki jobb Batistanal Cena te hany eves vagy hogy ilyen marhasagokat irsz

   Törlés
  10. Légyszives WWE adjátok már oda egy kis időre majd Zigglernek az övet!!!! Most tudom hogy ebben az évben nem de akkor jővőre egy pár ppv-re!!!!

   Törlés
  11. Egyettértek Cenával, Batista nagyon rossz. Csóri már a Batista bombot sem tudja megcsinálni, totál lassú, mikivel is béna. Ez az ember már nem önmaga. Reings is szar, de jobb mint az animal.

   Törlés
  12. Az animal már 45 éves mit csodálkozol?
   Így is csoda,hogy egyáltalán visszajött,ráadásul full timeba,mert kb HHH val egy idős,ő meg csak a cég ügyeit intézi,igaz évante 2-3x ringbe száll,de mi az?
   Én tisztelem,és imádom Batistát,ha a teste nem bírná nem jött volna vissza,de igaz,erre a visszatérésre valamennyit rá kellett volna edzeni.
   Meg mégis mit vársz Reigns 28 Dave meg 45 még jó hogy jobban mozog a ringben!

   Törlés
  13. Jó akkor másként fogalmazok, Batista fiatalon is überlassú volt. Egy unalmas powerhouse. Mivel szereti a vezetőség, így kapja a pusht ezerrel. Snitsky is van olyan jó, mint Bootista, de nem volt
   világbajnok sose. Ez itt puszta szimpátián múlik, Vincenek Batista szimpi, míg Snitsky meg a többi powerhuose nem az. Kemény ez a vita öcsi.

   Törlés
  14. Mindenkit utáltok aki nagyot alakitott?? (Batista, Cena, Orton,...).. Mindig ezeket szurjátok le... Meg azt mondjátok push push és mikor megkapja az adott pankrátor a push-t akkor azt mondjátok agyon van pusholva.. Nem értem...

   Törlés
  15. A "nagyot alakított" és a "sokat kapott" egyáltalán nem ugyanaz. Úgy azért nem nehéz "nagyot alakítani" ha folyton ők folynak még a csapból is. Arról nem beszélve, hogy egyes kevésbé tolt pankrátorok kevesebb idő alatt is alakítottak ennyit.

   Törlés
  16. Hát ez az, hogy már ennyi idős. Fasznak nem tudnak ezek időbe visszavonulni. Én egy adott meccsen egy pankrátor akkor nyújtott teljesítményét nézem, és ez alapján már rohadtul nincs helye ezeknek a ringben, már Takernek sem volt egy jó ideje. Ezért nem akarom, hogy akár Stone Cold is visszatérjen 1 meccsre, mert fasznak kellenek ezek a bohózatok. Batista, Rock, Taker, HHH ezek mind mind már saját maguk seggbekúrása, rég nem lenne keresnivalójuk a ringben, gyalázatosan rossz a teljesítményük önmagukhoz képest, és itt mindegy mi az oka, maga a tény a lényeg. Ennyi erővel Ric Flair t is nézhetnénk, mert ahhoz képest, hogy mennyi idős még brutálisan jól nyomná, de amúgy meg gyalázat. Taker is jó ha túlél egy meccset mikor évente csak egyet nyom, hát ne hülyéskedjünk már... Nem tudom miért élvezetes, ha egy régen nagyszerű pankrátor visszatér aztán inkább csak önmagát meg a karrierjét szégyeníti meg, aztán a vergődését kell nézni.

   Törlés
  17. Máté,"öcsi"ha így jobb,lehet hogy Batistát kedveli a vezetőség,de nem gondolod,hogy annak van valami oka?
   A többi powerhause azért nem ért el ennyit,mint ő,mert a vezetőség bennük nem látta azt,mint benne!
   Meg nem értem egyáltalán hogy jön egy Del Rios cikkhez Batista neve,igen BATISTA,nem BOOTOSTA,ha boot akarsz,mennyél vissza a dedóba.

   Törlés
  18. Hát akkor nem csak nekem kell visszamenni a dedóba. Attól, hogy a vezetőség lát valamit ebbe a C kategóriás pankrátorba, nekem nem kell. Ja, és ugye a nagy Batistát is meglehet venni. A csávo kibaszott nagy segget csinált a szájából, mikor visszajött. Azt mondta sose jön vissza, akármennyit ajánlanak neki, de lám még is volt az a pénz. Azért fújolták annyian, ami tiszteletlenség volt, de hát ez van.


   .

   Törlés
  19. Azért azt tegyük hozzá, hogy a vezetőség már teljesen elásta magát. Rengeteg tehetség veszett kárba, nem csak most hanem régen is, és voltak olyanok akiket nem kellett volna felemelniük. Aztán ott vannak olyan pankrátorok akik a színfalak mögötti incidens miatt áshatják el magukat pedig akár hatalmas jövő is állhatott volna előttük. Tehát én nem látom azt, hogy akiben igazán megvan a tehetség azt felemelik, akiben nincs azt nem.

   Törlés
  20. Máté,nem csak a pénz vonzatta vissza,hanem a pankráció szeretete,ha csak pénzt akart volna,akkor olyan szerződést írt volna alá,mint Rock,vagy éppen Lesnar,ezek is halálra keresik magukat,és alig van meccsük,ezzel szemben Dave teljes időben tért vissza,pedig part time-ban,is kaszált volna rendesen.
   A fújjolás meg azért meg azért volt,mert rosszkor hozták vissza,rossz időben.

   Törlés
  21. Meg ha neked ő "c" kategóriás,akkor nézd vissza a régi meccseti Pl.:Takerrel,mert ha ez neked c nem tudom mi az a.

   Törlés
  22. Taker még egy csimpánzzal is jó meccset tolna.

   Törlés
  23. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  24. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  25. Na ok,az előző két hozzászólásom,kicsit erős volt,de most visszafogom magam.
   Hiába szidod Batistát,hiába jössz azzal,hogy Taker bárkivel jó meccset nyomna,nem csak ő dominált azokon a meccseken.
   Az emberek azt sem tudták kinek szurkoljanak olyan meccset csináltak ezek ketten!
   Hiába meséled be magadnak,hogy ő egy C kategóriás ex pankrátor,aki csak a pénzért jött vissza,és csak szimpátia alapján lett az aki,te is tudod,hogy ez nem igaz!
   Ha tényleg szimpatikus a vezetőségnek annak oka is van,annak is,hogy 45 évesen visszajött full time ba,és ez nem a pénz,hanem a pankráció szeretete,ez vonzotta vissza,ha csak pénz kellett volna neki part timer lenne,akkor is keresne ennyit de nem!
   Kevesen értek el annyit,mint ő:6x os világbajnok,ő tartotta magánál a leghosszabb ideig a WHC-t,2x-es RR győztes!
   Kritizáld csak ahogy akarod,ő egy jövendőbeli legenda!

   Törlés
  26. Hát, de csak Takerrel tolt jó meccseket, a HHH elleni ketrec meccse a legszarabb Hiac volt. De nem csak ez a lényeg, mert mikrofonnal is egy bullshit.

   Törlés
  27. Nem csak ezzel a 2 emberrel volt meccse.

   Törlés
  28. Mikrofonnal meg tényleg nem nagy szám,de vannak rosszabbak.

   Törlés
  29. Amúgy akkoriban még nem volt hell in a cell PPV,az a meccs a vengeance-n volt.
   Ezt csak úgy mondom.

   Törlés
  30. Á ha ezt nem mondtad volna, hülyén halnék meg.

   Törlés
  31. Azért azt is említsük meg, hogy Takerrel tényleg nem volt nagy dolog akkoriban nagy meccset csinálni. És emlékezz csak vissza, hogy amikor a face Batista a heel Mr. Kennedyvel meccselt az RR-en 2005-be talán, akkor a közönség jócskán Ken mellett volt, és őt éljenezték. Szóval a közönség már akkorse állt 100% Dave mellett.

   Törlés
  32. De amúgy az RR en papíron még heel volt,a WM előtt fett teljes face turnt,mikor belevágta HHH-t az asztalba.

   Törlés
  33. Christian Cage, nem a 2007-es RR-re gondolsz? 2005-ben a Rumble meccset nyerte meg. Animal, nem vágod a szarkazmust, igaz? De lehet én értettem félre. Amúgy amikor valaki overré válik, akkor jó hogy mindenki szereti. Ortont és Széna Jánost is mindenki éltette annó.

   Törlés
  34. De vágom a szarkazmust,csak bosszantani akartalak!

   Törlés
  35. Amúgy igaz Batista vs Kennedy 2007 ben volt,csak azt hittem,hogy az RR meccsről beszélsz.
   Igaz azt a meccset nem láttam,mert nem kedvelem Keneddyt ezt az egy meccsét néztem végig,rövid volt de imádtam!
   https://www.youtube.com/watch?v=HEPQp1Zzpzc

   Törlés
  36. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  37. Na jó ezt is töröltem.
   Figyelj Máté Vizsnyicky inkább ezt zárjuk le,mert már tényleg kezdesz idegesíteni,és olyanokat írok,amiket aztán én is megbánok!
   Te ezt gondolod,én meg azt,maradjunk ennyiben!

   Törlés
  38. *Vizsnyicki
   Már ezt is elnyomtam

   Törlés
  39. Lehet a 2007-es, azért írtam oda a "talánt":D Amúgy meg Kennedyt nagyon sajnáltam, nagy sztár lehetett volna belőle.

   Törlés
  40. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
  41. Valamiért sosem kedveltem,szinte semmit nem ért el a WWE ben,igaz 2007 ben nyert MITB-t de láttad mi lett belőle.

   Törlés
  42. Azért nem ért el semmit mert lesérült, és míg mondjuk Cena egy sérülés után címmeccset kap, addig Kennedytől még a táskát is elvették.

   Törlés
  43. JA!
   Na látod ezt nem tudtam!
   Azt hittem azért vették el tőle a koffert,mert idő közben meggondolták magukat,és Edge jobb választás lenne.

   Törlés
  44. Jaja, lesérült szegény, meg azt hiszem utána megint valamikor, és végül a második vagy talán harmadik sérülését elégelték meg.

   Törlés
 11. Figyelj azért nincsenek egy szinten Batistával... Én nem védem de ő elég sok mindent le tett az asztalra! Takerrel elég jó meccsei voltak anno! Cenával is egész jó feudjai voltak bár az i quit matchen csodálkoztam hogy nem batista nyert.... Khali val is a Punjami escape (asszem így irták) meccsük is nagyon tetszett! Meg régebben is! Mikor még nagyon élt az "Evolution"! És szerintem jó bajnok volt mondhatok bármit is! És én vártam még nagyon a Royal Rumble előtt csak nem tett jót neki ez a hirtelen Baby Face szerep! Heel ként jobb lett volna és aztán Face! És az sem volt jó ötlet hogy a Rumble előtt reklámozva a visszatérését visszahozták! Szerintem ez azért volt hogy tutira növeljék a nézettséget arra a Raw-ra és a Rumble-ra! Én most is várom hogy jöjjön csak ne szórják el a visszatérését....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van olyan ember akinek tetszett egy Khali vs. Batista meccs? Jó neked ember mert akkor te aztán minden meccset tudsz akkor élvezni.

   Törlés
  2. Az Punjabi Prison meccs. Világ legunalmasabb stipuja.....

   Törlés

Üzemeltető: Blogger.