Header Ads

Batista új filmjének részletei!

Az első jelek szerint Batista új filmje nagyon ütős lesz, ez az oka annak, hogy Hollywood izgatott miatta. Batista forgatása már befejeződött, ezért nem sokára vissza térhet a WWE-be is, de ez talán csak később fog megtörténni, hisz Batista pihenőt vett ki. 


Ahogy Dave Scherer korábban megjegyezte, hogy a Marvel által készített, Guardians of the Galaxy című film 11,2 millió dollárt hozott a csütörtöki és pénteki bemutatón.

Ez egy elég erős szám, és jel arra, hogy hatalmas érdeklődés övezi a filmet!

6 megjegyzés:

 1. Először is nem Batista filmje, ő csak mellékszerepel benne. Másodszor 170 milliós disney/marvel project, persze hogy sokan izgatottak miatta. Harmadszor a forgatásnak már rég vége, most csak promótálják mindenfele. Negyedszer 11,2 MILLIÁRD dollár azért kicsit sok, tekintve hogy kb az lenne a legsikeresebb film a világon így pöccre pár ezer ember mozijegyéből. Ötödször, legyen szép napod!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az a WWE hírek,és Batista a WWE alkalmazottja,ezért mondják,hogy az "ő filmje",mert ő az egyetlen WWE szupersztár aki szerepel benne.

   Törlés
  2. Millió van a cikkben. Amúgy valóban már mielött visszajött azelőtt vége volt a forgatásnak.

   Törlés
  3. Mert ki lett javítva a milliárd, millióra?

   Törlés
  4. Igen kijavítottam, mert elírtam a milliárdot:D Bocsi.

   Törlés
 2. Na Batista talán előbbre lép ezekbe a szutyok B filmekbe, mint Rock... Már csak a marvel filmek hiányoztak erre az oldalra úgy is.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.